KERTAPYÖRÄYTYKSELLÄ

Olen viime aikoina tehnyt jonkin verran kynsilakkapostauksia, joten ajattelin, että onhan se hyvä toteuttaa edes yksi juttu lakkojen poistamisesta! Viime keväänä kokeilin tällaista vastaavaa Loreal merkiltä ja tällä hetkellä kokeilussa on Lumenen purnukka, jonka sain blogin kautta testaukseen. Olen käyttänyt tätä nyt muutaman kuukauden ajan ja mielestäni tämä on tosi kätevä tapa poistaa kynsilakat helposti ja nopeasti.
Kyseessä on siis Lumene Gloss & Care Express kynsilakan poistoaine, jonka sisällä on vaahtomuovia ja kynsilakanpoistoainetta. Keskellä on reikä, jossa kynsi kastetaan nopeasti. Alapuolella näytän vielä miten otan kynsilakat pois tällä tuotteella. Tosin aika monet siellä ruudun takana ehkä olettekin jo kokeilleet tällaista tuotetta? :)
1. Kastan kynnen purkissa, tässä menee vain ihan sekuntti. Ainakin kaikki vaaleat ja hennon sävyiset kynsilakat (joita on yksi kerros) lähtevät tosi nopeasti pois. Esimerkiksi erikoislakkojen kanssa menee pidempään.
2. Ja valmista! Kynsilakat on helppo puhdistaa yksi kerrallaan tahraamatta muita. Tämä voisi olla hyvä ratkaisu myös matkoille mukaan otettavaksi, lakat saa otettua niin pikaisesti pois eikä tarvitse vanulappuja. Itselläni vanulappujen kanssa käy nimittäin välillä niin, ettei lakka leviää poistovaiheessa myös hiukan sormiin. Tämän kanssa ei oo sitä ongelmaa, että sormet värjääntyisivät lakasta. :)
Hyvä kynsilakanpoistoaine , Lumene Closs & Care kynsilakanpoistoaine , Lumenen Gloss & Care Express kynsilakanpoistoaine arvostelu ,
Oletteko te kokeilleet tällaista tuotetta? Mikä on teidän mielestä paras tuote kynsilakkojen poistamiseen? Toinen tuote mitä käytän on Lumenen Closs & Care kynsilakanpoistoaine. (Kumpikaan Lumenen kynsilakanpoistoaineista ei sisällä asetonia).
kynsilakkojen poistaminen , kynsilakanpoistoaine arvostelu , paras kynsilakanpoistoaine , kynsilakanpoistoaineista , kynsilakkojen poisto

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
<3<3
merenhelmi
merenhelmi,
Niin ja sori piti vielä kirjoittaa tosta kynsilakanpoistoaineesta! 😊 En osaa ihan tarkalleen sanoa aikaa, että minkä verran voi kestää käytössä, mutta ainakin minulla on ollut jo noin 2-3 kuukautta käytössä 😊 Että tuntuisi ainakin sellaiselta tuotteelta, jota voi käyttää pitkän aikaa! 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229