KERTOKAA MINULLE

Terkut täältä opiskeluiden keskeltä! Ehkä tiedättekin, että sunnuntait on minulle blogipäiviä ja tässä iltapäivän tietämillä otan tapani mukaan kameran kätösiin ja alan kuvailemaan seuraavan viikon kosmetiikkapostauksia ja muitakin juttuja valmiiksi. Rakastan bloggaamista ja sunnuntaipäiviä. En tiedä miten monta kertaa olen sanonut tämän, mutta blogi on minulle niin tärkeä asia, etten oikein osaisi kuvitellakaan elämää ilman blogia. Kesäkuun 4. päivä minulla alkaa kirjaimellisesti vapaus kun pääsen pääsykoesalista pihalle, mutta tottakai kevään ajan haluan antaa kaikkeni myös blogille.
En halua, että tämä postaus menee pelkäksi ylistämiseksi, miten ihanaa ja mahtavaa bloggailu on, sitä se on hih! :) Mutta yhtään sen enempää liioittelematta blogin aloittaminen on ollut elämäni paras päätös. Ja suurkiitos teille kaikista ystävällisistä ja kauniista kommenteistanne, joita olen saanut matkan varralle :)

Koska teen blogia tietenkin teidän toiveet huomioon ottaen, haluaisin tietää mitä postauksia te toivotte tammikuun kauneuskuukauden jälkeen?
Kertokaa minulle, mitä postauksia haluaisitte enemmän helmikuulle? Jättäkää kommentti tämän postauksen loppuun :)
1.Paljon kauneuspostauksia?
2. Enemmän asukuvia ja tyylipostauksia?
3. Omasta elämästä enemmän kuulumisia. Lifestyle postauksia?
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pihla
,
Tyyli ja asukuvat kiinnostaa eli kakkonen 😊
Ellen
,
Kompppaan tätä kommenttia! Olisin itse kirjoittanut jotain saman tapaista, mutta oli vaikea muotoilla. Nykyisin monesti tuntuu, ettei postauksista irtoa oikein mitään ja postaukset toistavat itseään. Mutta siis jatkan silti blogisi lukemista, koska en halua missata jos sitä "jotain" joku päivä vielä irtoaisikin 😊 Ihailen myös positiivista asennoitumistasi, tyyliäsi ja intohimoista suhtautumistasi opiskelupaikan tavoitteluun, joten tsemppiä kevääseen!