KERTOKAA MINULLE

Terkut täältä opiskeluiden keskeltä! Ehkä tiedättekin, että sunnuntait on minulle blogipäiviä ja tässä iltapäivän tietämillä otan tapani mukaan kameran kätösiin ja alan kuvailemaan seuraavan viikon kosmetiikkapostauksia ja muitakin juttuja valmiiksi. Rakastan bloggaamista ja sunnuntaipäiviä. En tiedä miten monta kertaa olen sanonut tämän, mutta blogi on minulle niin tärkeä asia, etten oikein osaisi kuvitellakaan elämää ilman blogia. Kesäkuun 4. päivä minulla alkaa kirjaimellisesti vapaus kun pääsen pääsykoesalista pihalle, mutta tottakai kevään ajan haluan antaa kaikkeni myös blogille.
En halua, että tämä postaus menee pelkäksi ylistämiseksi, miten ihanaa ja mahtavaa bloggailu on, sitä se on hih! :) Mutta yhtään sen enempää liioittelematta blogin aloittaminen on ollut elämäni paras päätös. Ja suurkiitos teille kaikista ystävällisistä ja kauniista kommenteistanne, joita olen saanut matkan varralle :)

Koska teen blogia tietenkin teidän toiveet huomioon ottaen, haluaisin tietää mitä postauksia te toivotte tammikuun kauneuskuukauden jälkeen?
Kertokaa minulle, mitä postauksia haluaisitte enemmän helmikuulle? Jättäkää kommentti tämän postauksen loppuun :)
1.Paljon kauneuspostauksia?
2. Enemmän asukuvia ja tyylipostauksia?
3. Omasta elämästä enemmän kuulumisia. Lifestyle postauksia?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Ruusunen
,
Tykkään kaikista postauksistasi, mutta olisi kiva tietää vaatekaappisi kulmakiviä tai lempivaatteitasi noin muuten! 😊 Myös Lifestyle-postaukset ovat aina yhtä mukavia mielestäni. Elikkäs 2. ja 3.! <3
Elisa
,
Heii!
Olisi kiva lukea postaus "Veeran päivä", jossa otat kuvia päivän varrelta, ja me lukijat saadaan seurata arkeasi 😊
Kiinnostaisi myös lukea ruokapäiväkirja-postauksia ja välipalavinkkejä!
Tsemppiä pääsykokeisiin lukemiseen 😊
Aura
,
Pääsykoelukemisistasi olisi mukava lukea lifestyle muodossa 😊 itse viimeistelen yliopistolla maisterin tutkitoani ja jotenkin kummasti saa voimia ja inspiraatiota toisten lukemiskokemuksista.
Aivan nappiin
,
Asupostauksia please sillä tyylisi on kertakaikkisen tyrmäävä ja täydellinen! 😉
Hyppyrotta
,
Heip!


Itse kaipaan tuota kolmosta. Tiedän, ettet halua blogista negatiivissävytteistä, mutta en usko että kovin moni lukija saa paljoakaan irti postauksista, joissa on muutama kuva sinusta, teemukista, kirjoista ja alla lyhyen lyhyt selostus, josta ei saa mitään irti. Eik�� sinusta ole tylsää kirjoittaa aina postauksia, siitä kuinka elämä on vain ihanaa ja luet pääsykokeisiin?

Linjanveto blogin suhteen on siis paikallaan. Jos haluat olla kosmetiikka- ja kauneusbloggaaja, ole sitä täysillä ja unohda blogista kaikki muu. Jos taas haluat olla lifestyle-bloggaaja niin päästä lukijat hieman syvemmälle elämääsi. En tarkoita, että sinun pitäisi alkaa kertomaan esimerkiksi ihmissuhteista avoimesti vaan enemmän sitä, mitä mieltä olet eri asioista ja mistä et pidä jne. Nyt kun luen blogiasi, tulee fiilis että et itsekään tiedä mitä mieltä mistäkin olet tai et uskalla sanoa niitä ääneen, vaan mielummin myötäilet ja miellytät kaikkia, rakentamalla hattaroita. En tiedä mitä itse toivot, mutta jos haluat olla jollekin inspiraation lähde ja hyvä bloggaaja niin rohkeutta peliin, sitä toivon! 😊
Anya
,
Asupostauksia olisi kiva nähdä, sulla on upea tyyli 😊
Tiina Eliisa
,
Kääk, pistitpä pahan 😊 <3 en osaa kyllä noista päättää, minulle käy ihan kaikki, kaikki on parhaita 😊 hih. Sinun vaatekaappiisi ois kiva päästä kurkkimaan. 😊 omaat niin kauniin tyylin, että vaatekaappiin kulmakivi tyyppinen postaus ois kyllä kiva. 😊 samoin ois ihanaa tietää kuinka saat nutturasta oikein niin kauniin aina 😊 minä en osaa tehdä sitä läheskään niin nätisti kuin sinä 😊

Oikein ihanaa ja onnellista viikkoa <3 ja halauksia toki myös! 😊
Lili
,
Mustakin olisi ihanaa lukea Veeran päivä -postauksia, ja ruoka/terveysasioihin liittyviä postauksia (esim ruokapäiväkirja). Eniten toivoisin kuitenkin sitä suunnittelemaasi videopostausta, olisi kivaa saada sellainenkin lopulta! 😊 Ihanaa illanjatkoa!
Pihla
,
Tyyli ja asukuvat kiinnostaa eli kakkonen 😊
Ellen
,
Kompppaan tätä kommenttia! Olisin itse kirjoittanut jotain saman tapaista, mutta oli vaikea muotoilla. Nykyisin monesti tuntuu, ettei postauksista irtoa oikein mitään ja postaukset toistavat itseään. Mutta siis jatkan silti blogisi lukemista, koska en halua missata jos sitä "jotain" joku päivä vielä irtoaisikin 😊 Ihailen myös positiivista asennoitumistasi, tyyliäsi ja intohimoista suhtautumistasi opiskelupaikan tavoitteluun, joten tsemppiä kevääseen!