Kesäherkku

Yksi parhaimmista asioista kesässä on varmaankin marjat ja koitankin syödä niitä nyt mahdollisimman paljon. Marjat ovat niin paljon parempia tuoreena! Olenkin nyt monena aamuna kipittänyt heti härättyäni omalle kasvimaalle hakemaan kulhollisen tuoreita mansikoita. Ensi viikolla mustikatkin ovat jo aika varmasti kypsyneet sen verran, että pääsee vihdoin viimein metsään (kävimme tällä viikolla mustikassa, mutta niitä oli ainakin silloin vielä vähän nihkeästi). Yksi mun tämän kesän lemppariseteistä on juurikin toi kuvassa näkyvä sekoitus: tuoreita mustikoita ja mansikoita, päälle hampunsiemeniä, sekä pieni loraus vaahterasiippia. Voisiko aamu alkaa täydellisemmin? Auringonpaisteessa omalla terassilla aamukahvia hörppien ja tällaista herkkuaamupalaa nauttien.
Kesä , kesäherkku , mansikoita , mustikoita , kesäherkkuja , nopea kesäherkku , helppo kesäherkku , hampunsiemeniä , vaahterasiirappi , hampunsiemen , välipala , helppo välipala , nopea välipala , Taika astiasarja , Taika astioita , Iittala Taika , Taika astiat
Tänään lähdemme mökille juhlimaan synttäreitä ja täytyykin jo kiiruhtaa miettimään mitä pukisin päälle.. Laitan ehkä valkoisen pellavamekon ja hiukset nätisti nutturalle! Asukuvaa luvassa :)
Rentouttavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille! Ja olipas muuten mukava lukea teidän edelliseen postaukseen kirjoittamia kysymyksiä. Päästään Ollin kanssa miettimään vastauksia, hih :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit