kesäisen illan asu

Shoes Vagabond / skirt Sand / top shirt Esprit / bag Louis Vuitton / sunglasses Ray Ban / watch Boss
On kyllä ollut tosi kauniit säät nyt viime aikoina. Ollaankin koitettu olla ulkona nyt vaan niin paljon kuin on ollut mahdollista. Seuraavana sadepäivänä kerkeää sitten siivoamaan, pesemään pyykkiä ja tekemään muita kotihommia... Tällaiset päivät on vaan käytännössä pakko viettää pihalla, Suomessa kun näitä lämpöisiä ja aurinkoisia päiviä on kuitenkin niin rajallinen määrä! Tänäänkin lähdettiin heti töiden jälkeen poikaystäväni kanssa suoraan rannalle ja otettiin samalla nämä kuvat.

Huomisen työvuoron jälkeen mulla alkaa se kauan odotettu loma! Vähän mietin, olisinko ottanut nyt äkkilähdön ulkomaille kun siihen on kerrankin tilaisuus. Päädyttiin kuitenkin siihen, että pikkusiskoni Lempi tulee meille lähes viikoksi ja vietän osan lomasta pikkusiskoni kanssa täällä Kuopiossa ja loppuloman perheeni luona Keski-Suomessa. Tän kevään aikana oon kerennyt olemaan niin vähän aikaa siskojen kanssa, joten odotan tosi paljon sitä, että saan viettää Lempin kanssa koko viikon! Tarkoituksena olisi ottaa paljon kuvia ja tehdä blogia, leipoa, tehdä hyviä ruokia (Lempi on ruuanlaitossa niin taitava!), lenkkeillä, käydä salilla ja niin edelleen. Pitää katsoa reissua ulkomaille uudelleen ensi syksynä, koska silloin myös poikaystävälläni voisi ehkä olla töistä sen verran vapaata.

Nyt hetkeksi hyvän kirjan pariin ja aikaisin nukkumaan! Mulla on tällä hetkellä menossa sellainen kirja kuin "enemmän energiaa, kohti rikasta, onnellista ja terveellistä elämää" Sanna Ehdin ja toi kirja on kyllä tosi hyvä ja mielenkiintoinen, suosittelen!

Tykkää-merkinnät