kesäjuhlien asu

Tähän viikonloppuun mahtui vaikka mitä. Perjantaina oli niin kaunis ilta, joten kaikki (siskoani lukuunottamatta, jolla oli iltavuoro töissä) lähdettiin mökille. Tässä muuten kun muistelen kulunutta kesää tähän mennessä, varmaan päällimmäisenä on jäänyt mieleen rennot illat mökillä ja kauniit auringonlaskut. Rantasauna, hyvät löylyt, saunan jälkeen mökin terassilla istuskelu ja rantamaiseman ihailu, korttipelit, takkatuli, mummon tekemä riisipuuro (mitä ollaan syöty vaikka miten paljon mökillä tämän kesän aikana), järvestä itse kalastettu ja savustettu kala, souteleminen... Hyviä muistoja.

Lauantaina noustiin aikaisin ja lähdettiin äidin kanssa hakemaan meille infrapunasauna! En vielä kerennyt kotona uuteen saunaan, mutta kuntosalilla sitä tulee käytettyä melko usein ja onhan se ihana. :) Laitoinkin heti poikaystävälleni viestiä, että seuraavaan asuntoon, mikä on toivottavasti nykyistä isompi, haluaisin meillekin oman infrapunasaunan!

Eilen loppupäivä menikin sitten ystäväni juhlissa. En tiennyt yhtään, mitä olisin pukenut päälle ja tuli muutenkin kauhee kiire lähteä sinne. Lainasin sitten siskoltani tätä pitkää, hennon vaaleanpunaista mekkoa ja tämähän olikin ihan yllättävän kiva, vaikka harvemmin tällaisia tulee käytettyä. Nämä kuvat on siis eiliseltä.

Tänään mm. luin terassilla Paulo Coelhon 11 minuuttia -nimistä kirjaa ja otin aurinkoa. Oon lukenut lähes kaikki muut Coelhon kirjat, mutta toi oli vielä lukulistalla. Siinä ennen Jyväskylään lähtöä äiti leikkas vielä mun hiukset ja tuli kyllä heti paljon paremman näköiset! Nyt kirjoittelen tätä postausta Jyväskylän Coffee House kahvilassa, jonne tulin kahville ja muokkailemaan kuvia ennen junan lähtöä. Nyt olisi nimittäin jälleen tarkoitus tehdä pikareissu Kuopioon. Poikaystäväni on samassa junassa (hän tulee Tampereelta Blockfesteiltä), joten ainakin on seuraa Jyväskylä-Kuopio matkalle :) Itse en jaksanut lähteä Blockfesteille, vaikka jälkeenpäin vähän mietinkin, olisiko pitänyt mennä itsekin. Mutta rento viikonloppu teki enemmän kuin hyvää, varsinkin kun oli hiukan flunssainen olo!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonymous
,
Hyvän näköistä kynsilakkaa, mitä tuo on?
merenhelmi
,
Moikka! Se on Essien lakka, mutta en valitettavasti muista nyt mitenkään sen sävyn nimeä. Tarkistan sen heti huomenna! 😊
merenhelmi
,
Noniin, tarkistin! Kynsilakassa ei näkynyt sen tarkemmin, että minkä niminen sävy on, mutta kyseessä on tosiaan Essien lakka ja pohjassa oli numero 11 😊