kesäloma

Moikka :)

Nukuin tänään pitkät päiväunet, kävin pienellä lenkillä, rentouduin saunassa ja kuorin ihon blogin kautta saadulla Flow kosmetiikka Vanilja & appelsiini himalajansuolakuorinnalla on muuten uskomattoman hyvä tuote sekin. Tykkäsin tosi paljon. :) Halusin rentoutua tänään ihan kunnolla, joten tein hiushoidonkin hiuksiin ja menin saunaan istumaan kynttilöiden valoon. Ilallla katsottiin myös telkkaria ja juotiin lasit cavaa ihanien ihmisten kanssa. :) Tänään meen ajoissa nukkumaan, nimittäin pari seuraavaa päivää on töitä ja perjantaina suuntaan sitten Aneten ja Alexin luo. ;)Viime yönä kertaillessani viimeisiä koeasioita lupasin itselleni, että palkitsen jollain tavoin tämän uurastuksen. En oikein tiedä miten, en haluais ostaa välttämättä yhtikäs mitään (vaan päästä kaikesta ylimääräsestä muutenkin eroon) ja aion säästää rahaa, mutta saa nähdä mitähän keksin. Olisi kiva kun sais jonkun vaikka ihan pienenkin palkinnon. :) Oon kuin joku pikkulapsi? :D Vaikka itse sanonkin, niin yllättävän ahkerasti oon tehnyt kursseja alta pois, ja nyt se loma sitten vihdoin alkoi! On hyvä mieli kun on tehnyt, ja tehnyt parhaansa.

Kauniita unia. <3 Meillä on mahtava kesä edessä. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Love..

KRIS,
Kyllä sitä jonkun palkinnon ansaitsee kun jaksaa nähdä vaivaa jonkun asian eteen. Se on myös oiva motivaattori! :--)
www.blogger.com/profile/153990477686851067
Anonyymi
,
Olitko sä käyttänyt sitä teepuuöljyä? Voisitko tehdä siitä postauksen?:)
Anonyymi
,
Hupsista nyt löysinkin ton hakukoneen kautta et ootkin jo kertonut siitä öljystä:D Suuntaankin tästä kaupungille etsimään sitä myös itselleni!!
merenhelmi,
Niimpä, oon samaa mieltä! 😊 Niin on, totta puhut. En tiedä vielä miten palkitsen itseni. 😊 Ehkä meen syömään johonkin kaverin kanssa tai jotain sellaista. 😊 Hauskaa kesää Kris 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Okei joo! 😊 Jep, se on tosi hyvä tuote. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167