Kesälukemista

Laiska Veera täällä hei.. ;) Todellisuudessa asia on niin, että oon tehnyt tällä viikolla 4 kertaa enemmän töitä kuin yleensä, joten muu aika on mennyt ruuanlaittoon, nukkumiseen ym. :) Niimpä ajattelin julkaista kesälukemista teille (uusille) lukijoilleni, jotka eivät oo lukeneet (välttämättä) näitä noin vuoden takaisia postauksia!! :)) Nyt meen tekeen ruokaa ja illalla ehkä palaan. 

Haluaisin suositella teille yhtä todella hyvää tuotetta, josta en keksi oikeestaan yhtäkään miinusta. Kyseessä on Vihreä kosmetiikka shampoopala, jota myy esimerkiksi Jyväskylässä Katriinan kauppa ja Seinäjoen Katriinan kauppa. Ja netistä tuotetta pystyy tilaamaan ainakin Vihreä Kosmetiikka sivulta.<
Vihreä kosmetiikka kehäkukka shampoopala:
Tuote on täysin ekologinen. Se on tehty luomu kasviöljyistä, -yrteistä ja eteerisistä öljyistä. Se ei sisällä säilöntäaineita, keinotekoisia hajusteita tai väriaineita, eikä myöskään mineraaliöljyjä. Siitä ei jä�� muovipuolloa jätteeksi (lainattu Vihreä Kosmetiikka nettisivuilta)

Käyttö:
Hiukset kastellaan ja shampoopalaa hierotaan hiuksiin niin kauan kunnes se vaahtoaa. Pestään ja huuhdellaan kuten tavallisestikin. Mielestäni shampoon jälkeen kannattaa laittaa hoitoainetta, koska ainakin omat hiuksetuntuivat jäävän ns. natisevan puhtaiksi.

Pesun jälkeen:
Kun hiuksia alkaa pesemään tällä shampoolla, ne voivat tuntua aluksi pesun jälkeen hieman tahmeilta, mutta tämä reaktio häviää kun vain jatkaa tuotteen käyttöä. Tämä vie aikaa noin 1-10 pesukertaa. (Itselläni vei noin 4-5 pesukertaa) Yleensä käsitellyisssä hiuksissa vie pidempää kuin luonnontilaisissa hiuksissa. Hiukset tuntuvat kerta kerran jälkeen paremmilta. Ymmärsin, että shampoo poistaa hiuksiin jääneitä kemikaaleja ja siksi hiukset tuntuvat ensimmäisien pesukertojen jälkeen tahmeilta.

Oma kokemus tuotteesta:
En tiedä onko tämä shampoopalan käyttö osaasyynä siihen, että mun hiukset ovat vahvistuneet todella paljon. (Olen kyllä yrittänyt kaikin keinoin hoitaa hiuksiani, syönyt vitaamineja, erilaisia öljyjä, olen jättänyt suoristusraudan käytön vähemmälle jne.) Mutta luulen, että tällä tuotteella on ollut myös vaikutusta hiuksieni hyvään kuntoon.
Markettishampoot kuivattivat hiuksiani aina liikaa ja kokeilimme myös suht. kalliita shampoita kuten Goldwellin tuotteita, mutta ne vasta kuivattivatkin hiuksia. Goldwellin shampoot tuntuivat liiankin voimakkailta ja mielestäni kuivattivat enemmän kuin hoitivat hiuksia. Kun olen pessyt tällä Kehäkukka palashampoolla hiuksiani, hiukset ovat pehmeät pesun jälkeen. Se pesee siis hyvin, mutta ei kuivata hiuksia.
Kaikenlisäksi ainakin tämä Kehäkukka palashampoo tuoksuu mielestäni hyvälle ja vaahtoaa helposti.
Tuote on myös aika riittoisa. Ostin sen helmikuun lopulla ja oon käyttänyt sitä nyt melkein 4 kuukautta. Tällähetkellä palasta on jäljellä yli puolet.
Itse en käytä oikeestaan ollenkaan mitään muotoilutuotteita ym. joten ainakin minulla palashampoo on toiminut hyvin. Mun hiukset eivät rasvoitu kovin helposti, joten mun ei ole tarvinnut pestä tällä kuin 2-3 kertaa viikossa ja hiukset näyttävät aina puhtailta.
En ole kokeillut muita Vihreän Kosmetiikan shampoita, mutta ainakin tästä tuotteesta olen tykännyt kovasti ja meinaan ostaa kyseistä tuotetta toisenkin kerran, kun olen saanut ensin ton palan käytettyä. Voisin kokeilla vaikka jotain muuta, etenkin Vihreä kosmetiikka shampoopala hamppu-turve kuulostaisi mielenkiintoiselta kokeilla.

Onko muilla kokemuksia Vihreä kosmetiikka shampoopaloista? Miten ne ovat teillä toimineet? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
paljonko tämä kyseinen tuote maksaa ja kuinka paljon sitä pitää käyttää yhdellä kerralla tai kuinka paljon sinä käytät? 😃
Anonyymi
,
Sama shampoopala tällä hetkellä käytössä ja oon tykännyt superpaljon. Eikä ole yhtään niin hankala käyttää, kun mitä ensin kuvittelin 😊

Pirita
Anonyymi
,
Täähän on postattu jo kerran:/
merenhelmi,
Ainakin Flow Kosmetiikka sivuilla toi palashampoo maksaa 7 euroa, että jotain sitä luokkaa. Mutta toi on aika riittoisa, joten kestää pitkän aikaa käytössä. Yhdellä kerralla en käytä sitä kovin paljoa, niin että hiukset vaahtoavat. Ja käytän sitä aina kun tarvitsee pestä hiukset. 😊 Kivat illanjatkot! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Joo, sama täällä! 😊 Niimpä, ei olekaan. Aika helppo ja nopea tolla on pestä hiukset. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niin onkin. 😊 Olen postaillut tästä noin vuosi sitten ja ajattelin, että kun mukaan on tullut niin paljon uusia lukijoita, jotka eivät ole lukeneet vanhempia juttuja niin päätin julkaista tämän uudelleen. Etenkin kun tästä tuotteesta on tullut kysymyksiä jonkin verran pitkin vuotta. 😊 Olen myös ollut todella paljon töissä, joten ei ole ollut aikaa postailla uusia juttuja. Illanjatkot!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mulla on aina ollu rasvottuvat hiukset ja ennen pesin niitä päivittäin. Lopetin hiusten jatkuvan pesun reilu vuosi sitten ja siirryin luonnonkosmetiikkaan.

Nykyisin pesen kerran viikossa.
Tukka ei enää rasvotu ja vahvistunut älyttömästi. Muotoilutuotteita en käytä sillä niitä pitäisi olla pesemässä aina pois.

Ja toi pala on mullakin ja ihan paras! Kestää ikuisuusden, keväällä ostettu ja näyttää ihan koskemattomalta 😃
Ennen ostin kalliita urtekramin ja logonan shampoita.(hinta ainoa haitta)
Nykysin jos joutuu pesee pesushamppoilla niin hiukset on kuivat käppyrät.
Anonyymi
,
hei! käytätkö mitään hoitoainetta tuon palashampoon kanssa ja jos niin minkä merkkistä ja onko hiuksiin jätettävää vai poispestävää hoitoainetta?
Anonyymi
,
Voisitko vastata tähän?? 😊
merenhelmi,
Hei!
Suuret pahoittelut, etten ole muistanut vastata tähän. Mutta käytän yleensä Goldwell ultra volume hoitoainetta. Tai se vähän vaihtelee, käytän paljon eri Goldwell merkkisiä hoitoaineita, milloin mitäkin. 😊 Välillä käytän Goldwell Rich Repair hoitoainetta. Ne ovat poispestäviä hoitoaineita mitä käytän. 😊 Oikein kivaa päivää ja sori vielä kun vastaus tuli niin myöhässä.

11 elokuuta, 2012
www.blogger.com/profile/015246971550904167