Kesän paras herkku ja tarkempia kuulumisia

Mun kesän vakioherkku.. Kasvimaalta mansikoita, kermaa ja tummaa suklaata päälle. Mikään ei ole parempaa. ;) 
Mulla oli hauska viikonloppu!<3 Olen todellakin rentoutunut ja olen lähiaikoina ollut onnellisempi kuin yleensä monestakin syystä. :) Tiedän, että lukio häämöttää loppuaan, vaikka sen eteen onkin tehtävä vielä älyttömästi töitä, mutta kuitenkin. Tiedän, että sitten mulla alkaa aivan uusi elämä! En ole suunnitellut sitä sen kummemmin, mutta tiedän, että teen jotain ikimuistoista, jotain mukavaa. En ainakaan lähde heti opiskelemaan! Siitä olen satavarma.


Olen myös kesän aikana oppinut itsestäni uusia asioita, oppinut tuntemaan itseni mielestäni paremmin ja lähitulevaisuuden suunnitelmat ovat selkeytyneet myös hieman enemmän. En oo stressaantunut niin kuin viime keväänä, en ole väsynyt niin kuin viime talvena. Toisaalta toivon välillä, että olisimpa edes ihan hieman stressaantunut, niin saisin itseäni niskasta kiinni kirjoituksiin lukemisen suhteen. :D Mulla ei oo yhtään lukufiilistä.. Ja koulukin alkaa ehkä ens viikolla? Silti lähden avoimin mielin taas uuteen opiskeluvuoteen ja sen jälkeen olen täysin vapaa!


En oo käynyt juhlimassa pitkään aikaan, sen sijaan olen viettänyt viikonloppuja kotona rentoutuen, mennyt aikaisin nukkumaan, tehnyt paljon hyvää ruokaa, saunonut, lukenut kirjoja ja miten tykkäänkään olla kotona!!:) Ei oo yhtään sellaista hinkua baariin, onneks. Koti-illat voittaa baarin mennen tullen.


Nyt mulla onkin enemmän aikaa keskittyä tähän blogiin, suunniteltiin siskon kanssa, että lähdetään kuvaamaan rantaan joku päivä. Rakastan valokuvausta! Mun mielestä tämä kesä on vierähtänyt ihan ohite, olen viettänyt ehkä 2 aurinkoista vapaapäivää, niimpä odotan lomaa kuin kuuta nousevaa, sen takia, että pääsen aurinkoon! Vähän vain mietityttää, että minne päin maailmaa lähden ja kenen kanssa? Olisi enemmän lukuintoa kun tietäis, että olisi lomamatka luvassa.


Tulipas nyt kirjoitettua, mun kesä on mennyt melkein kokonaan töissä, siellä on ollut todella mukavaa! Haluankin kiittää aivan mahtavia työkavereitani, jotka tekevät työpäivistä loistavia. <3


Kirjoitin nyt pitkästä aikaa vähän enemmän mitä mulle ja mun elämään kuuluu.. :) Kivaa iltaa jokaiselle! 
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ei aupairiks lähteminen vaadi aina lastenhoitokokemusta 😊
Anonyymi
,
Kirjoititpas aidosti! Totisesti hienoa kuulla, että olet saanut varmuutta tulevan suhteen ja tuulta siipiesi alle. Kaikkein parasta sulle Veera ja rohkeutta vastatuuliinkin 😊-A-