Kesän valo

Yksi blogini lukijoista laittoi minulle postaustoiveen, että näyttäisin miltä lempparihuulipunani sävy näyttää huulilla. Näissä kuvissa minulla on siis Lumene Wild Rose huulipunaa kesäsävyssä 45 "kesän valo", josta mainitsinkin edellisissä postauksissa. Tykkään ihan hurjasti tästä sävystä, ei ole ihan kirkkaan punainen, muttei pinkkikään. Sanoisin tätä sävyä murretuksi punaiseksi? Ihan täydellinen kesäsävy, antaa raikkautta ja pirtsakkuutta meikkiin, eikä näytä yhtään tunkkaiselta.
Etenkin tähän aikaan vuodesta meikissäni korostuu juuri huulet. Myös huulikiiltoja olen innostunut käyttämään enemmän, mutta niistä kirjoitan lisää myöhemmin. Kesällä mielestäni tällainen luonnollinen ja heleä meikki näyttää parhaimmalta :) Esimerkiksi rannalle ja kaupungille olen meikannut juurikin noin, ei mene kauaa, mutta ilme piristyy ihan hetkessä. Huulipunalla saa vielä niin nopeasti huolitellun vaikutelman ja kun korostaa huulia meikissä, voi silmämeikin tekemisen jättää vähemmälle.
Yhteistyössä Lumene
Ps. Suuret pahoittelut, sillä nyt on ollut vähän mutkia matkassa muutaman postauksen suhteen. Eilen menimme ottamaan asukuvia (kuten lupasin), mutta rantaan päästyämme alkoi satamaan kaatamalla ja ukkostamaan. Ja arvontapostauksesta.. Kyseisen postauksen kuvat ovat ystäväni Aneten koneella ja kuvien siirtämisessä minun koneelle ilmeni ongelmia kerta toisensa jälkeen...? Koitan parhaani mukaan saada nämä muutamat postaukset ulos mahdollisimman pian. Toivottavasti ymmärrätte ja kiitos kärsivällisyydestänne!! <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

millie
,
Hei Veera-kaunokainen!
Ihanan kesäistä ulkona ja blogissasi! Osaisitkohan auttaa..Olen monen vuoden tauon jälkeen lähdössä perinteiselle aurinkolomalle rakkaiden ystävieni kanssa. Mutta mitä pakata mukaan?! Sinä reissunaisena voisit ehkä osata auttaa.

ihanaa alkanutta viikkoa <3
Anne,
Aivan ihanaa huulipunaa ja olen itse aivan samaa mieltä, että kesällä on kivempi keskittyä kirkkaaseen punaan kuin runsaaseen silmämeikkiin. 😊 Kauniita kuvia!

http://justsayinghianne.blogspot.fi/
justsayinghianne.blogspot.fi/
Riia
,
Hei!
Minäkin olen lähdössä reissuun rantalomakohteeseen. Viimeinkin kauan odotettu loma lähestyy! Olisi mukava kuulla mitä pakkaisit lomalle mukaan. Mitkä olisivat aivan välttämättömiä tavaroita mukaan?(ainakin bikinit haha:D). Lomalla ei tee mieli meikata paljon, mutta esimerkiksi illalla on kiva vähän laittautua, kun lähtee syömään. Millaiset kosmetiikkatuotteet olisivat sopivia tällaiseen?

Mukavaa viikkoa, ainakin tänne pohjoisempaan on luvattu kesän kuuminta helleviikkoa, ihanaa:))
merenhelmi,
Kiitoksia kovasti. Ja jep, samoilla linjoilla ollaan täällä 😊

Meen kurkkaamaan sun blogin. Mukavaa kesäpäivää 😊
merenhelmi.indiedays.com
millie
,
Kiitos ihan superisti, tosi hyviä vinkkejä! En ollu tajunnutkaan miettiä osaa noista! Hihi ja joo shoppailua ehdottomasti;) massimo dutti löytyy onneksi kohteesta, sinun vaatteita kyseisestä kaupasta olen kuolaillut! <3
annikasandra
,
Upea <3 Toiseksi viimeinen kuva on aivan ihana! Ja punainen huulipuna sopii sinulle niin hyvin. Pitäisi itsekin ottaa useammin käyttöön...:)
merenhelmi,
Oi hitsi, olin vahingossa unohtanut vastata tähän!! 😊

Laitan sinulle pian vastauksen<3<3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Oi kiitos murunen! 😊 Punainen huulipuna näyttää aina niin hyvältä ja pirteeltä! 😊
merenhelmi.indiedays.com