Kesän valo

Yksi blogini lukijoista laittoi minulle postaustoiveen, että näyttäisin miltä lempparihuulipunani sävy näyttää huulilla. Näissä kuvissa minulla on siis Lumene Wild Rose huulipunaa kesäsävyssä 45 "kesän valo", josta mainitsinkin edellisissä postauksissa. Tykkään ihan hurjasti tästä sävystä, ei ole ihan kirkkaan punainen, muttei pinkkikään. Sanoisin tätä sävyä murretuksi punaiseksi? Ihan täydellinen kesäsävy, antaa raikkautta ja pirtsakkuutta meikkiin, eikä näytä yhtään tunkkaiselta.
Etenkin tähän aikaan vuodesta meikissäni korostuu juuri huulet. Myös huulikiiltoja olen innostunut käyttämään enemmän, mutta niistä kirjoitan lisää myöhemmin. Kesällä mielestäni tällainen luonnollinen ja heleä meikki näyttää parhaimmalta :) Esimerkiksi rannalle ja kaupungille olen meikannut juurikin noin, ei mene kauaa, mutta ilme piristyy ihan hetkessä. Huulipunalla saa vielä niin nopeasti huolitellun vaikutelman ja kun korostaa huulia meikissä, voi silmämeikin tekemisen jättää vähemmälle.
Yhteistyössä Lumene
Ps. Suuret pahoittelut, sillä nyt on ollut vähän mutkia matkassa muutaman postauksen suhteen. Eilen menimme ottamaan asukuvia (kuten lupasin), mutta rantaan päästyämme alkoi satamaan kaatamalla ja ukkostamaan. Ja arvontapostauksesta.. Kyseisen postauksen kuvat ovat ystäväni Aneten koneella ja kuvien siirtämisessä minun koneelle ilmeni ongelmia kerta toisensa jälkeen...? Koitan parhaani mukaan saada nämä muutamat postaukset ulos mahdollisimman pian. Toivottavasti ymmärrätte ja kiitos kärsivällisyydestänne!! <3

Tykkää-merkinnät