Kesäreissu perheen luokse

Huomenta! Tässä puhelinkuvia edellisiltä päiviltä, jotka ollaan vietetty pääosin täällä äidin ihanassa pihassa! Tultiin tänne lauantaina ja ollaan mm. käyty mummolassa, kierretty kirppiksiä ja tehty tosi kivoja löytöjä, grillattu pihalla, paistettu lettuja terassilla, otettu kuvia, syöty siskon tekemää raakasuklaata, lenkkeilty sekä laitettu papan keräämiä mustikoita Karlalle pakkaseen talteen.

Äiti oli löytänyt Karlalle nätin valkoisen mekon. <3

Kahvitauko Jyväskylän Picnic-kahvilassa. Ollaan tultu nyt usein junalla Jyväskylään oman auton sijasta niin ei oo tarvinnut aina Ollin viedä meitä. Mun piti siis hankkia kortti tänä kesänä, mutta ei olla vieläkään keretty alkaa harjoittelemaan ajamista! Ollaan siis mietitty, että Olli opettaisi mut ajamaan, mutta kunhan tässä vaan löytyisi jostain aikaa sille.

Siskoni Lempi teki meille raakasuklaata yks päivä. Tästä tuli kyllä tosi hyvää! Pitää kysyä häneltä ohje ja tehdä tätä myös Kuopiossa.

Kesä ja kukat. <3

Siskoni kokkaili meille yks ilta myös tosi hyvät ruuat pihalla. Pitää tehdä joku päivä itsekin täytettyjä paprikoita ja herkkusieniä, ihan älyttömän hyviä!

Papan keräämiä mustikoita Karlalle. Suunnittelin vähän alustavasti jos ensi viikolla pääsisin mökille ja kävisin mustikassa niin saisi pakkaseen! :)

Iso tyttö jo.

Ei oo helppoa tämän ikäisten kuvaaminen, kun eivät pysy hetkeäkään paikoillaan. :D

Äidin piha on niin kaunis ja sitä saa pysähtyä ihastelemaan monta kertaa päivässä.

Kohta juostaan!

Mä meen tästä aamukahville terassille ennen kuin Karla herää ja alkaa hänen aamujutut! Aurinkoista päivää kaikille, ihan mahtavaa keliä luvattu tälle viikolle! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit