Keskiviikko !

Se tästä päivästä.. Suuri kiitos sinulle ihana lukija joka ilmoitit, että joku oli käyttänyt kuviani ilman lupaani ja tehnyt niistä profiilin facebook sivustolle! (Tai en tiedä oliko hän käyttänyt yhden kuvan lisäksi useampiakin?) Väärin tehty jokatapauksessa! Pääasia, ettei hän ollut kirjoittanut mitään tyhmää, toivottavasti! Tällaista on tapahtunut ennenkin, ja se saa minut joka kerta niin vihaiseksi. Välillä tätä blogia tehdessäni mietin, että miksi ihmeessä laitan itseni likoon tällaiseen, ja kuvat, sekä elämäni kaikkien halukkaiden nähtäville. Mutta. Mä rakastan tätä harrastusta. Joten siinä se syy varmaan piilee, miksi tätä tässä pitkän päivän jälkeen kirjoitan. <3 Ja joka kerta yhtä innossani. :)
Mutta onneksi tähän päivään on kuulunut jotain hyvääkin. Reippailin pitkän lenkin, odotan jo innolla sitä kun pääsen kuntosalille ja aloittamaan kunnon kuntokuurin! Kesä on mennyt töissä ja onhan sielläkin tullut heiluttua, mutta se on niin mahtava fiilis kun pääsee oikein ajan kanssa keskittymään liikkumiseen. Myös tähän blogiin alan panostamaan enemmän kun saan kirjoitukset ohite ja olen käynyt ulkomaanlomalla Espanjassa hiukan rentoutumassa!

Olin työpäivän jälkeen yllättävänkin pirteä ja tulin vähän paremmalle tuulelle kun äiti oli tehnyt hyviä vaatelöytöjä Jyväskylästä, voin ottaa kuvia uusista vaatteista ehkä huomenna, mutta hän oli löytänyt muutamia kauluspaitoja, rennon neuleen ja mielenkiintoisia kirjoja!


Pahoittelen hiukan sekavaa postausta, mutta oli mahtava päästä tänne kirjoittelemaan, ennen kun lähden pänttäämään ruotsin sanoja... (kahvia kiitos!) Miten ne eivät vain voi jäädä mun mieleen??

Hyvää yötä, nukkukaa hyvin! <3 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
You 2 Veera, hyväää yötä ! Huomenna uusi päivä,mutta samat vanhat kujeet.

merenhelmi,
Joo, valitettavasti. 😃 Kouluun heti aamusta...

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Moi Veera! Olen miettinyt kauan aikaa,että oletteko ystäviä tuon My life as Milja-blogin Miljan kanssa? Olette kumpikin ilmeisesti kotoisin Äänekoskelta ja kauniit ihmiset tuppaa alkamaan pyöriä yhdessä. Olitteko suosittuja koulussa tai muutenkin? Tiedän,että tää tuli ihan randomina eikä liittynyt tähän tekstiin mitenkään...Vaivaa kuitenkin niin paljon!!:D

P.S. Ihanaa,että jatkat bloggailua joidenkin toilailuista piittaamatta 😊
Anonyymi
,
Hei! 😊
Minulla ois yks kysymys, että kuinka pitkiä matkoja pystyt juoksemaan putkeen?
kiva jos vastaat 😊
merenhelmi,
Heippa 😊

Mä en yleensä juokse, vaan kävelen tosi reipasta vauhtia. En oikein tiedä, että kuinka pitkiä matkoja pystyn juoksemaan putkeen. Mutta esimerkiksi 1500m olen juossut seitsemään minuuttiin tai alle seitsemään minuuttiin.. Kun viimeksi oli sellainen juoksutesti koulussa. Harvemmin juoksen, koska tykkään enemmän kävellä!:)

Kivaa päivää:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei!:)

Tiedän Miljan, mutta en tunne häntä sen paremmin. 😊 Ollaan joitakin kertoja juteltu. 😊 Milja vaikuttaa todella mukavalta ihmiseltä ja hänen bloginsa on aivan huippu! Ollaan molemmat kotoisin Äänekoskelta ja ollaan oltu samassa lukiossa.

Tottakai jatkan blogin pitämistä, onhan tämä niin paras harrastus!:)

Kiva kun kommentoit!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167