Kevään uutuusvalaisimia Ellokselta

Mainosyhteistyössä Elloksen kanssa

(Postauksen kuvat lainattu Elloksen sivuilta)

Ollaan asuttu uudessa kodissa nyt noin muutaman viikon ajan ja kaikki alkaa olla vihdoin paikoillaan. Nykyinen koti on tosin tällä hetkellä vain väliaikainen, jää nimittäin nähtäväksi minne päin muutetaan sitten valmistumisen jälkeen. Siitä huolimatta on kuitenkin kiva laittaa koti sellaiseksi, että siellä viihtyy. Muuton jälkeen laitoin paljon ylimääräistä tavaraa eteenpäin ja kun kaapit tyhjeni, kaikki on selkeämmin omilla paikoillaan ja tietää tarkalleen mitä missäkin on - helpottaa kyllä arkea! Erityisesti nyt vauvan kanssa koti pysyy helpommin järjestyksessä, kun kaapit on suunnilleen tyhjennetty turhasta tavarasta. Muutamia uusia juttuja tänne kuitenkin tarvitsisimme: eteiseen lampun, keittiöön maton ja makuuhuoneeseen pari valoa yöpöydälle tai seinään kiinnitettäväksi.

Tähän postaukseen keräsin omia lemppareita Elloksen tämän kevään uutuustuotteista valaisimien osalta. Elloksella on muuten tällä hetkellä paljon kodin sisustuksen tuotteita jopa -30% alennuksella. Se on etenkin isompien hankintojen kohdalla jo ihan tuntuva alennus. Ellokselta olen aikaisemmin tilannut muun muassa Ekeby-villamaton, marmorisen Axx-sohvapöydän ja pieniä sisustusesineitä kuten keittiöön marmorisen alustan. Olen ollut Elloksen tuotteiden laatuun ym. tyytyväinen.

1. Widar-lattiavalaisin / 2. Brian Opal - pöytävalaisin / 3. Golvlampa Zac / 4. Leandro-seinävalaisin / 5. Charlie-pöytävalaisin

Valaistuksella voi vaikuttaa merkittävästi kodin tunnelmaan. Valaisimet ja niiden paikat kannattaa miettiä tarkkaan käytännöllisyyden ja kodin toimivuuden, mutta myös viihtyisyyden kannalta - missä paikoissa esimerkiksi tykkää tehdä töitä, missä taas rentoutua, missä paikoissa tarvitsee siis tarkkaa valaistusta ja missä sen sijaan kaipaa himmeää tunnelmavalaistusta. Valaisimien suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon muun muassa ympäröivä tila, kodin pintojen materiaalit ja värit, sisustuksessa käytettävät värit, ikkunoiden sijainti ja suunta sekä huonekalut.

Makkariin mietin Leandro-seinävalaisimien hankintaa (näkyvät postauksen ensimmäisessä kuvassa ja kollaasissa). Seinävalaisimet valaisevat hyvin pienet tilat, mutta sopivat myös vähän isompaan tilaan esimerkiksi olohuoneeseen. Niiden avulla voi kohdentaa valoa juuri sinne minne tarvitsee. Luen usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja meillä on makkarissa tällä hetkellä vain kattovalaisin, joten seinävalaisimet tai pöytävalaisimet tulisivat tarpeeseen. Tämän varjostinta voi muuten säätää sivu- ja korkeussuunnassa ja valaisimen vartta voi säätää sivusuunnassa, joten valon saa kohdennettua hyvin sinne minne tarvitsee.

Pöytävalaisimet ovat käteviä, koska ne voi helposti siirtää paikasta toiseen esimerkiksi sisustuksen muuttuessa. Ne viimeistelevät kodin sisustuksen ja ovat monipuolisia. Ne sopivat esimerkiksi työpöydälle antamaan työskentelyyn tarvittavaa valoa tai olohuoneeseen tuomaan tunnelmaa. Lattiavalaisimilla on myös helppo tuoda huoneeseen kuin huoneeseen lisää valaistusta. Lattiavalaisin antaa usein pehmeästi valoa ja on hyvä lisä kattovalaisimien lisäksi. Oma lempparini Elloksen kevään uutuusvalaisimista on Widar-lattiavalaisin, joka on kaunis, messingin värinen ja ulkomuodoltaan kivan yksinkertainen. Messinki näkyy muuten paljon tämän kevään sisustuksessa. Tykkään kovasti esimerkiksi juuri messingin ja valkoisen tai messingin ja mustan yhdistelmästä.​​

Lisää Elloksen keväisiä uutuustuotteita löydät ​​​​​​​​​​tästä linkistä.

Rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Tykkää-merkinnät