kevät

Täällä ollaan saatu kokeet tehtyä ja tänään oli ihan pakko nukkua pienet päiväunetkin, väsytti nimittäin niin paljon, että meinasin nukahtaa pöytään! Mutta koe meni ihan hyvin ja olen jo hiukan kertaillut tulevaa markkinoinnin koettakin varten. Miten mukavaa muuten voikaan olla pitkän päivän jälkeen istua läppärin ääreen, laittaa kynttilöitä palamaan, keittää teetä, vaihtaa ihana yöpaita päälle ja bloggailla!
Aamulla kun kävelimme poikaystäväni kanssa koululle aamupalalle oli tosi kaunis auringonpaiste ja muutenkin koko päivän on ollut niin keväinen ilma. Kuten vihjasin aiemmin lupasin tehdä postausta huiveistani! Tässä on nyt huivipostauksen ensimmäinen osio, nimittäin MassimoDutin huivit. MasisimoDutti on yksi lempivaateliikkeistäni ja nämä kaikki kuvissa näkyvät huivit olen löytänyt Espanjan MassimoDutin liikkeistä.
Minulla on muuten vähän sellainen viharakkaus-suhde Louis Vuittonin monogram kuosiin, sekä näihin kuvissa näkyviin huiveihin. Louis Vuittonin monogram kuosi on aivan ihana, mutta se huutaa mielestäni liikaa merkkiä (sen takia Alma on se rakkain laukkuni, sillä siinä Lv merkki ei näy oikeastaan ollenkaan). Laukuissa monogram kuosi vielä menee, mutta Lv huiveissa merkki huutaa mielestäni vähän liikaa (vaikka ne huivit tosi kivoja ovatkin!). Toinen ovat sitten nämä MassimoDutin kukkaishuivit.. Siis merkki ei näissä näy :) Mutta näiden huivien sävy onkin sitten se juttu.. En jotenkin koe omakseni ihan niin räikeitä sävyjä kuten näissä huiveissa on, mutta jostain kumman syystä näitä huiveja on kertynyt jo pino vaatekaappiin ;) Jotenkin vaan nämä huivit ovat sulattaneet sydämeni.
Toisaalta vaatekaapissani on aika paljon ns. "hillittyjä sävyjä" joten tällaiset väripilkut tuovat kyllä kivaa pirteyttä asukokonaisuuksiin.
MassimoDutti , MassimoDutti huivi , MassimoDutti huivi käyttökokemus , MassimoDutti kuvia , MassimoDutti Spain , MassimoDutti scarf , MassimoDutti bloggaaja , MassimoDutti blogger , MassimoDutti style
Ja nämä huivit ovat kestäneet hyvin käytössä, että voin ainakin oman käyttökokemuksen perusteella suositella MassimoDutin huiveja teillekin. Kyseisessä liikkeessä kun tuntuu usein olevan tällaisia räikeitä huiveja. Seuraavalla kerralla hypätään johonkin muuhun aiheeseen, ehkä asu- tai kauneusjuttujen pariin. Rentouttavaa iltaa teille!
Alan nyt vastaamaan kommentteihin!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Pieni lintu,
Kauniita kuoseja ja värejä! Itsellä on niin mustavalkoista sekä vaatepuoli että sisustus. 😃 Joskus voisi vähän repästä. 😉


http://pienilintu.blogspot.fi/
www.pienilintu.blogspot.com
Tiina Eliisa
,
Oih mitä kaunokaisia! 😊 ihanan pirtsakan värisiä huiveja. 😊 tuo ihanaa särmää asuun 😊 sinulla on kyllä aina niin kaunis maku 😊 tykkään tosi paljon sinun tyylistä sekä mausta 😊 ja kun on laatua niin ne kestääkin pitkään. Ihanaa torstai illan tai kohta jo yön -jatkoa 😊
Dahlia,
Ihanan upeita huiveja 😊 Kaunokaisia joista kyllä väistämättä tulee mieleen kevät <3
xlelamaa.blogspot.fi/
merenhelmi
,
Kiitos paljon Dahlia 😊 Ihanaa kun aurinko alkaa paistamaan ja voi ottaa keväthuivit käyttöön 😊
merenhelmi
,
Kiitos paljon 😊 Tykkään myös kovasti mustavalkoisesta niin vaatteissa kun sisustuksessakin!:)

Hyvää illanjatkoa!