kevätauringossa

Näin kevään aikana on ihanaa piristää itseään pirtsakoilla sävyillä niin pukeutumisen kuin kosmetiikan suhteen. Vaikka punainen huulilla on lempparini ympäri vuoden, on tämä pinkkiin taittava mukavaa vaihtelua! Näissä kuvissa minulla on siis huulilla Maybelline Color Sensational 470 Red Revolution -sävyä. Tarkempaa arvostelua tämän sarjan punista löydät täältä postauksesta. Vaikka välillä tuleekin ostettua kalliimpaa kosmetiikkaa, löytyy ihan päivittäistavarakaupoistakin hyviä tuotteita muun muassa Maybelline, L’Oréal ja Lumene -merkeiltä...

Sunnuntaina lähden muuten takaisin Kuopioon ja siellä odottelee kauan haaveilemani hankinta valokuvaukseen liittyen. En malta odottaa, että pääsen hakemaan sen postista! Arvaatteko jo, mikä on kyseessä? :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Hei, Veera! 😊

Olen jo pitkään ihaillut sun hiuksia. Ne on niin kivan väriset ja hyväkuntoiset. Mitä tuotteita käytät hiuksiisi? Olen ymmärtänyt, että et värjää hiuksiasi. Miten saat ne pysymään noin kiiltävinä ja kivan sävyisinä, käytätkö jotain kevyttä sävytettä tai hiusnaamioita? Kiitos jos vastaat 😊 Jonna
Anonyymi
,
Minkä merkkiset noi lasit on? 😊
merenhelmi,
Moikka!
Kiitos kovasti! Vastaan tähän ihan ajan kanssa tämän päivän aikana. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Moikka! 😊

Lasit on Versace merkkiset. Ostettu Instrumentariumista viime keväänä, en tiiä onko noita enää myynnissä. Ovat kyllä kivan malliset!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Noniin! Kiitos vielä viestistäsi<3 Itseasiassa en ole oikein tyytyväinen mun hiuksiin tällä hetkellä kun ne on ohentunut jostain syystä ihan kauheesti tämän 1,5 vuoden aikana... Tilasin jo klipsipidennyksetkin, että saisi vähän tuuheutta tähän päähän 😃 Mutta koitan hoitaa nyt hiuksia niin hyvin kuin pystyn jos ne vaikka palautuisi entiselleen... 😊

Tällä hetkellä käytän Cutrinin shampoota ja hoitoainetta (Premium sarjaa, vaaleanpunaisia purnukoita). Sen lisäksi mulla on käytössä pari Kerastasen hiusnaamiota. Tai itseasiassa vähän aikaa sitten tein tilauksen ja tilasin myös Kerastasen hiusseerumin. Kerastasen tuotteet on mun mielestä ihan huippuja! Ja käytän silloin tällöin myös Paul Mitchell smoothing Super Skinny Relaxing Balm muotoilunestettä. Se silottaa hiukset jos ne on pörröiset tai karheat. Aina kun oon pessyt hiukset (tai kastellut) niin lisään niihin seerumia, se saa aikaan kiiltävämmät hiukset... Mulla on luonnostaan luonnonkiharaan ja pörröisyyteen taipuvaiset hiukset, mutta seerumit ja hiusnaamiot auttavat kyllä tosi paljon, eikä hiukset tunnu yhtään karheilta ja pörröisiltä niitä käyttämällä.

Kookosöljyä levitän muutaman viikon välein kosteuttamaan hiuksia ja päänahkaa (kookosöljyssä ei oo myrkkyjä niin sitä voi levittää huoletta myös päänahkaan). Annan sen vaikuttaa muutaman tunnin (tai yön yli) ja pesen shampoolla pois. Tosin kookosöljy pitää pestä hiuksista muutamaankin kertaan pois, ettei öljy jää hiuksiin ja saa niitä näyttämään likaisilta.

Ja ainiin unohdin kokonaan Color Maskin! Sitä käytän välillä tuomaan sävyä hiuksiin. Sen lisäksi, että Color Mask tuo sävyä, se myös tekee hiuksista kiiltävät ja pehmoisen tuntuiset. Nyt en ole käyttänyt Color Maskia varmaan moneen kuukauteen, mutta välillä se on mulla käytössä.

Siinä siis tuotteita mitä käytän tällä hetkellä 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167