kevätjuttuja


En oo koskaan mitenkään erityisemmin tykännyt revityistä farkuista eikä sellaisia oo tainnut näkyä koskaan mun päällä. Viime viikonloppuna kun kävin perheeni luona, mun huoneessa odotteli pikkusiskon kahdet mulle kirpparilta löytämät revityt (mutta kuitenkin siistin näköiset) vaaleat farkut. Kokeiltuani näitä jalkaan, tulinkin toisiin ajatuksiin, sillä nämä näyttikin jotenkin tosi kivoilta! Ja oon käyttänyt näitä nyt ihan koko viikon koulussa, kaupungilla jne. :D Nämä kuvissa näkyvät ovat omaan silmään ns. juuri siinä rajoilla, rennot, mutta kuitenkin siistit. En usko, että tämän revitympiä käyttäisin. :)
Nyt viime aikoina oon lakannut kynnet usein näteillä Essien sävyillä: peak show tai altitude. Itseasiassa nämä kuuluvat viime talven sävyvalikoimaan (joka näkyy alapuolella), mutta ovathan nämä raikkaita ja nättejä myös tähän aikaan vuodesta. Jos on täydellinen vaaleanpunainen hakusessa, toi vaalea (toinen oikealta) on kyllä aivan ihana! Hento, mutta kuitenkin peittävä, sekä tasaisen jäljen antava. Altitude on sen sijaan räväkämpi pinkki, pirtsakka näin kevääseen!
Näissä molemmissa on myös kivat taskut ja ovat siistit takaa.
Vaaleiden farkkujen ja keväisten kynsilakkojen lisäksi käyttöön on päässyt muitakin kevätjuttuja! Burberryn silkkihuivin ostin itselleni muistaakseni lukiosta valmistumisen kunniaksi. Se on pysynyt vuodesta toiseen hyvännäköisenä ja onkin mulla joka kevät ahkerassa käytössä, etenkin vaaleiden takkien kanssa.
Speedy on myös mulla aina keväällä ja kesällä paljon käytössä kuten olette varmaan asukuvista huomanneet. Oon yhdistänyt tän nyt monena päivänä tennareiden, vaaleiden revittyjen farkkujen, trenssin sekä kuvissa näkyvän huivin kanssa. Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen merkkilaukkuni ja olen hankkinut tämän jo 5 vuotta sitten, vuonna 2011! :D Mihin tämä oikein menee? Mm. sellaisia kevätjuttuja olen etsinyt kaapeista käyttöön! :) Niin ja kiitos Lempille uusista farkuista!

Mutta nyt täytyy jatkaa tästä matkaa koululle, jossa vierähtääkin koko päivä tenttiin lukemisen ja sen tekemisen parissa. Sen jälkeen pidetään kuitenkin poikaystäväni kanssa vähän vapaata ja lähdetään heti tentistä päästyämme matkukseen (Ikeaan). Ainakin verhokangasta pitäis käydä ostamassa. Täällä on melko korkea huonekorkeus, joten meidän edelliset verhot ei riitä tänne. Vielä tosin pähkäilen harmaiden pellavaverhojen ja valkoisten välillä..

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Lempi
,
Tosi kiva postaus ja ihanan raikkaat keväiset kuvat 😊 Mukava kuulla, että farkut olivat mieleiset! Ne näyttävät kyllä istuvan sulle ja muutenkin sopivan tyyliisi ihan älyttömän hyvin. Mukavaa viikonloppua teille! <3
Anonymous
,
Moikka Veera! Täällä kirjoittelee eräs vakiolukija. Olen seuraillut blogiasi jo vuoden päivät, mutten koskaan ole tullut kommentoineeksi, mutta nyt päätin rohkaistua. Täytyy kyllä sanoa, että ihan mielettömän ihana blogi sinulla!♡ Vaikutat todella lämpimältä ihmiseltä ja olet kaiken lisäksi vielä viimeisen päälle tyylikäs ja erittäin kaunis. Kiitos tästä blogista, kaikkea hyvää sinulle! 😊
merenhelmi
,
Kiitos Lempi ihan kauheesti <3 Olipas ilahduttava kommentti! Noi farkut oli kyllä hyvä löytö, jotenkin tosi kivat nyt keväällä!
merenhelmi
,
Hei! Kiitos tosi paljon kauniista sanoistasi! Täytyy sanoa, että ilahduin kyllä tästä kommentista ja tää piristi päivää! <3 Jotenkin tosi ihana kuulla, että olet pysynyt matkassa niin pitkään.Menin ihan sanattomaksi noin nätistä ja ystävällisestä kommentista. Kaikkea hyvää sinulle ja lämmin kiitos vielä kerran. <3
Anonyymi
,
Nuo farkut näyttävät kyllä todella hyviltä! Ihania sävyjä + tuohon laukkuun ei kyllä kyllästy!
merenhelmi
,
Voi kiitos kovasti! 😊 Vaaleat farkut ovat kyllä raikkaat nyt keväällä!