kevätjuttuja


En oo koskaan mitenkään erityisemmin tykännyt revityistä farkuista eikä sellaisia oo tainnut näkyä koskaan mun päällä. Viime viikonloppuna kun kävin perheeni luona, mun huoneessa odotteli pikkusiskon kahdet mulle kirpparilta löytämät revityt (mutta kuitenkin siistin näköiset) vaaleat farkut. Kokeiltuani näitä jalkaan, tulinkin toisiin ajatuksiin, sillä nämä näyttikin jotenkin tosi kivoilta! Ja oon käyttänyt näitä nyt ihan koko viikon koulussa, kaupungilla jne. :D Nämä kuvissa näkyvät ovat omaan silmään ns. juuri siinä rajoilla, rennot, mutta kuitenkin siistit. En usko, että tämän revitympiä käyttäisin. :)
Nyt viime aikoina oon lakannut kynnet usein näteillä Essien sävyillä: peak show tai altitude. Itseasiassa nämä kuuluvat viime talven sävyvalikoimaan (joka näkyy alapuolella), mutta ovathan nämä raikkaita ja nättejä myös tähän aikaan vuodesta. Jos on täydellinen vaaleanpunainen hakusessa, toi vaalea (toinen oikealta) on kyllä aivan ihana! Hento, mutta kuitenkin peittävä, sekä tasaisen jäljen antava. Altitude on sen sijaan räväkämpi pinkki, pirtsakka näin kevääseen!
Näissä molemmissa on myös kivat taskut ja ovat siistit takaa.
Vaaleiden farkkujen ja keväisten kynsilakkojen lisäksi käyttöön on päässyt muitakin kevätjuttuja! Burberryn silkkihuivin ostin itselleni muistaakseni lukiosta valmistumisen kunniaksi. Se on pysynyt vuodesta toiseen hyvännäköisenä ja onkin mulla joka kevät ahkerassa käytössä, etenkin vaaleiden takkien kanssa.
Speedy on myös mulla aina keväällä ja kesällä paljon käytössä kuten olette varmaan asukuvista huomanneet. Oon yhdistänyt tän nyt monena päivänä tennareiden, vaaleiden revittyjen farkkujen, trenssin sekä kuvissa näkyvän huivin kanssa. Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen merkkilaukkuni ja olen hankkinut tämän jo 5 vuotta sitten, vuonna 2011! :D Mihin tämä oikein menee? Mm. sellaisia kevätjuttuja olen etsinyt kaapeista käyttöön! :) Niin ja kiitos Lempille uusista farkuista!

Mutta nyt täytyy jatkaa tästä matkaa koululle, jossa vierähtääkin koko päivä tenttiin lukemisen ja sen tekemisen parissa. Sen jälkeen pidetään kuitenkin poikaystäväni kanssa vähän vapaata ja lähdetään heti tentistä päästyämme matkukseen (Ikeaan). Ainakin verhokangasta pitäis käydä ostamassa. Täällä on melko korkea huonekorkeus, joten meidän edelliset verhot ei riitä tänne. Vielä tosin pähkäilen harmaiden pellavaverhojen ja valkoisten välillä..

Tykkää-merkinnät