Kevättä kotiin

Mainosyhteistyössä Elloksen kanssa

1. Victoria kattovalaisin / 2. Vidar kattovalaisin / 3. Canon kattovalaisin / 4. Milo kattovalaisin / 5. Golvlampa Zolan

Nyt on ollut jo ihanan keväisiä päiviä. Aurinko on paistanut useammin, ulkona tuoksuu erilaiselta ja on pidempään valoisaa. Jälleen pitkän kylmän ja pimeän kauden jälkeen aurinkoiset ja vähän lämpöisemmät päivät antavat yllättävän paljon energiaa. Keväällä on ainakin itselläni yleensä enemmän energiaa ja inspiraatiota panostaa eri juttuihin. Kun valo tulee eri tavalla sisälle, on kiva laittaa myös kotia enemmän, siivota, sisustaa ja järjestää. Vaikka muuten karsin usein turhaa tavaraa, sisustusjuttujen kanssa teen usein niin, etten heitä pois mitään sellaista, mistä tykkään. Jos haluan uudistaa kotia, annan sisustusesineitä esimerkiksi lainaan tai säilytykseen pikkusiskoilleni tai perheelleni. Esimerkiksi tekstiileillä saa nopeasti muutettua kodin värimaailmaa ja tunnelmaa ja vaikka ne pitäisi omissa kaapeissa jemmassa, ne eivät kuitenkaan vie paljoa tilaa. Allaoleviin kollaaseihin keräsin omia lemppareita Elloksen valikoimasta tekstiilien ja valaisimien osalta. Tämän kevään sisustuksessa minua inspiroi pastellisävyt, messinki ja raikas valkoinen.

1. Valkoiset sivuverhot pellavavoileeta / 2. Holden kattovalaisin / 3. Candice pussilakanasetti pestyä pellavaa / 4. Candice laskosverho pestyä pellavaa

Valkoinen näyttää aina raikkaalta. Pellava on ihana materiaali lakanoissa ja pussilakanoissa ja kaunis esimerkiksi verhoissakin. Pellavalakanat kestävät hyvin käyttöä ja ovat helppohoitoiset. Ne hylkivät likaa ja imevät kosteutta itseensä, joten ne tuntuvat viileiltä ihoa vasten. Niitä ei tarvitse silittää vaan ne näyttävät kivalta myös ryppyisenä.

Tykkään ihan erityisen paljon myös puusta sisustuksessa, vaikka meidän asunnossa ei sitä tällä hetkellä paljoa olekaan. Puun sävyt tuovat kodikkuutta ja lämpöä. Puuta näkee nykyään paljon sisustuksessa enkä ihmettele. :)

1. Tim seinävalaisin / 2. Edgar seinävalaisin / 3. Pien seinävalaisin / 4. Nathan double seinävalaisin / 5. Arturo seinävalaisin

Messinki on vahvasti esillä tämän kevään sisustuksessa. Messinkiset yksityiskohdat ovat kauniita, ne myös hohtavat valoa.

1. Liv päiväpeite jakardikuosista puuvillaa / 2. Filippa pimennysverho / 3. Emelie rengasverhot / 4. Fatima käsipyyhe

Pastellisävyt ovat myös paljon esillä kevään sisustuksessa. Väriä lisää voi tuoda kotiin helposti esimerkiksi pyyhkeillä, päiväpeitolla, pöytäliinalla tai lisäämällä koristetyynyjä sängylle ja olohuoneeseen. Myös pienet koriste-esineet, viltit ja matot ovat "turvallinen" tapa uudistaa sisustusta ja lisätä väriä. Näin keväällä ainakin itse kaipaan myös värejä sisustuksessa valkoisen lisäksi. Nyt oon jotenkin tykästynyt tosi paljon tällaiseen roosaan/vaaleanpunaiseen, ehkä meidän pienen tytön takia. :) Tilasin tällä viikolla myös vaaleanpunaisen taulukokonaisuuden, siitä lisää kuitenkin vähän myöhemmin.

Ootteko te tehneet jotain muutoksia kotiin näin kevään lähestyessä? :) ​​

Elloksen valaisimet löydät täältä ja tekstiilit täältä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit