Kevättä kotiin Poster Store julisteilla + alennuskoodi!

Toteutettu yhteistyössä Poster Storen kanssa

Näin kevään lähestyessä minulla iskee usein ihan uusi innostus laittaa kotia. Olen järjestellyt ja tehnyt pieniä muutoksia kodin eri huoneisiin. Olkkariin tilasin mm. Poster Storen valikoimasta nämä kauniit, keväiset julisteet. Olen aiemminkin tilannut kyseisestä paikasta sekä julisteita, että kehyksiä ja ollut tosi tyytyväinen niiden laatuun. Julisteet on painettu kestävälle, korkealuokkaiselle paperille ja niissä on mattaviimeistely (paperi tuntuu käteen paksulta ja kestävältä). Tällä kertaa päädyin kultaisiin kehyksiin - ne sopivat nätisti näiden hempeäsävyisten julisteiden kanssa. Kun lähdin suunnittelemaan, minkälaiset taulut tilaisin meidän olohuoneeseen, otin avuksi Poster Storen inspiraatiosivun. Sivu on loistava, koska sen kautta saa hyviä ideoita ja inspiraatiota sekä näkee erilaisia vaihtoehtoja tauluseinän kokoamiseksi. Tällä kertaa päädyin näihin kolmeen julisteeseen, jotka ovat ihanan keväiset ja kauniin sävyiset sekä sopivat meidän vaaleaan sisustukseen. Poster Storen instagramissa on myös koottuna eri tyylisiä tauluseiniä, sieltä saa myös hyvin ideoita ja apua, miten tauluseinän voi rakentaa. Itse koin inspiraatiosivun ja instagram-tilin hyvänä apuna, ettei tarvinnut lähteä niin sanotusti tyhjästä liikkeelle.

Sivustolta valitsin seuraavat julisteet: "Pastelli auringonlasku", "Pink Flowers" ja "Rauhoittavat linnut". Näissä on kaikissa kaunis, yhtenäinen ja hempeä sävymaailma. Nämä olivat mielestäni tosi nätit ja rauhoittavat kuvat. Tällä hetkellä meillä on väliaikainen koti ja jos nämä eivät sovi seuraavan kodin olohuoneeseen, ajattelin siirtää ne jatkossa jomman kumman tytön huoneeseen. Nämä sävyt ja kuvat sopivat kivasti myös tytön huoneen sisustukseen.

Jos haluaa nopeasti vaihtelua kodin sisustukseen, voi samoihin kehyksiin vaihtaa vaan eri kuvat. Näissä kehyksissä huomasin sen, että ne oli helppo avata, jolloin kuvan vaihtamiseen ei mene kauaa aikaa. Kaikissa kehyksissä on akryylilasi. Se painaa vähemmän kuin tavallinen lasi ja ei mene rikki niin helposti. Akryylilasissa on kuitenkin samat heijastavat ominaisuudet kuin tavallisessa lasissa, mutta se on kirkkaampaa kuin tavallinen lasi. Tällä kertaa kiinnitimme taulut taulutarroilla, jotka olen kokenut käteviksi. Taulutarrojen avulla taulut on helppo kiinnittää, ne pysyvät hyvin paikoillaan ja eivät jätä jälkiä seinään (erityisesti vuokra-asunnoissa taulutarrat ovat tosi hyvät, kun eivät jätä jälkiä seinään). Nämä kehykset ovat kevyet, joten uskon, että senkin takia pysyvät niin hyvin taulutarroilla kiinni (meillä ei ole ikinä tippunut isokaan taulu, joka on ripustettu taulutarroilla). Toki näiden kehyksien takaa löytyy metalliset ripustimet, joiden avulla ne on myös mahdollista ripustaa kiinni (esimerkiksi taulukoukkujen avulla). Kehykset on muuten mahdollista ripustaa sekä pysty-, että vaakasuuntaan.

Alakuvassa kehyksissä näkyy taulutarrat. Laitoin niitä 3 kappaletta molemmille puolille.

Tauluilla saa hetkessä muutettua kodin ilmettä ja tunnelmaa. Valikoimassa on paljon erilaisia, skandinaavisen designin inspiroimia julisteita ja kehyksiä. Valikoimaa oli niin paljon, että minulla iski ihan valinnanvaikeus, kun selasin julisteita läpi. :) Kun etsin erilaisia vaihtoehtoja sivulta, sivun suodattimet toimi hyvin ja niiden avulla pystyi helposti etsimään sen tyylisiä ja värisiä julisteita, mitä halusi. Itse tykkään kovasti tällaisista luontoaiheisista kuvista. Poster Storella on kuitenkin myynnissä myös muun muassa valokuva-, graafisia-, muoti-, teksti-, retro- ja mustavalkoisia julisteita. Lisäksi sivulla on myös esimerkiksi keittiöön ja lastenhuoneeseen sopivia julisteita.

Tuotteet ovat myös ympäristöystävällisiä: Julisteet painetaan Tukholmassa ympäristöystävälliselle paperille. Toimitus on nopea, 2-4 arkipäivää.

Jos haluat uudistaa kotisi sisustusta julisteilla, on minulla tarjota alennuskoodi Poster Store verkkokauppaan. :)

Koodilla: "verakautto35" saat 35% alennuksen julisteista (poislukien selection julisteet). Koodi on voimassa 21.3 - 4.4.2021 ja alennus lasketaan tuotteiden normaalihinnasta.


Oikein mukavaa päivää kaikille!


Tykkää-merkinnät

Kommentit

holisticbeautycorner
holisticbeautycorner,

Onpa kiva kokonaisuus!

nouw.com/holisticbeautycorner
VeraKautto
VeraKautto,
voi kiitos <3
nouw.com/verakautto
irina,

Moi

Haluaisitko kertoa blogissasi minkälaisia muutoksia vartaloosi raskaudet ovat aiheuttaneet? Tietysti tämä on hyvin henkilökohtainen aihe, mutta olisi kiva kuulla mietteitäsi ja kokemuksia tästä. Ja muutoinkin onko raskaudet muuttaneet kehonkuvaasi ja ajatusmaailmaasi jotenkin. Meilläkin on perheenlisäystä suunniteltu, niin tämä aihe on minua mietityttänyt. Tietysti vartalomuutokset on sivuseikka sinänsä, lapset tärkeimpiä ovat 😊.

Itse olen aika pieni ja hoikka niin kuin sinäkin, mutta hyvin pienirintainen, mietin että kasvavatko rinnat raskauden aikana ja jääkö muutos kuinka "pysyväksi". Sinun rintasi olivat mielestäni jo ennen ensimmäistä raskautta hyvinkin suurikokoiset, ainakin minuun verrattuna. Kasvoivatko rintasi edelleen raskauden aikana ja aiheuttiko se jotain ongelmia? Tiedän, että asia on arkaluontoinen, mutta olisi kiva saada vähän niin kuin vertaistukea asiassa. Minusta olet pysynyt hoikkana ja tosi kauniina edelleen 😊

veerakautto.fi/