Kevyt ja herkullinen salaatti

Täällä istuskelen nauttimassa iltateetä vaniljahunajan kera ja syön iltapalaksi hirssipuuroa, seassa tänään itsepoimittuja mustikoita.. Kynttilät palaa ja rauhallinen musiikki soi taustalla. Tulin juuri lenkiltä kotiin ja muistin tossa juostessani, että lupailin laittaa teille päivän salaattiohjetta! Tässä siis tämän päiväisen salaatin ohje, joka tehtiin aika vauhdilla ennen mustikkametsään lähtemistä. Toi yläkuva on muuten otettu tänään kun olimme keräämässä mustikoita tuolla rinteessä. Istuskeltiin kivellä syömässä eväitä ja nappasin kuvan maisemasta, niin kauniin näköistä!
Nyt kesällä ollaan tehty pääsääntöisesti salaatteja lounaaksi. Yleensä tehdään vähän ruokaisampia salaatteja laittamalla sekaan mm. gluteenitonta pastaa, kananmunaa ym. Ja kaikki salaatinlehdet kerätään omalta kasvimaalta ja usein myös paljon muitakin salaattiaineksia. On kyllä ihan mahtavaa kun omalta kasvimaalta voi kerätä kaikenlaisia herkkuja! Eilen haettiin sieltä kipollinen mansikoita lettujen päälle.
Kesäpäivän kevyt salaatti koostui seuraavista:
- Salaatinlehtiä omalta kasvimaalta
- Fetajuustoa (vältän maitotuotteita ruokavaliossani, mutta välillä heitän salaattiin muutaman juuston ja kahviin laitan ainakin vielä maitoa..)
- Avokadoa
- Kurkkua (kotimaista kurkkua kannattaa nyt ostaa, niin edullista!)
- Siemeniä (mm. pinjansiemeniä, kurpitsansiemeniä, chia-siemeniä)
- Päälle loraus pellavaöljyä
Koitan saada huomenna laitettua asukuvaa tai "meikittömän päivän pelastus" postauksen! Hyvää yötä kaikille. Mä laitan vielä yhden jakson jotain hyvää sarjaa pyörimään, jonka jälkeen alan nukkumaan! Huomiseen :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Hansu
,
Minäkin odotan että pääsisin ottaa omalta "kasvimaalta" salaattia ja rucolaa. Itselläni on kämpässä ranskalainen parveke 😃
Minttu
,
Onks mustikat jo kypsiä!!
merenhelmi,
Vähän niukasti oli vielä, mutta jonkin verran saatiin kerättyä 😊 Oli paljon kypsiäkin, mutta uskoisin, että viikon päästä on jo huomattavasti parempi tilanne! 😊
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hih jep!! 😊 Parvekkeellekin voi laittaa jo ihan hyvän "kasvimaan" pystyyn, yrttejä ym muuta hyvää!! 😊 <3
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Moikka! 😊

Minulla on kyseinen laukku käytössä joo 😊 En valitettavasti tiedä yhtään, että minkä hintainen laukku on tällä hetkellä, mutta kannattaa vaikka soittaa Louis Vuittonin liikkeeseen ja kysellä tarkemmin.

Oon kirjoittanut tänne postaukseen lisää kyseisestä laukusta (arvostelua). Mutta näin lyhyesti niin mielestäni laukku on kivan tyttömäinen ja kesäinen. On myös käytännöllinen. Ainut vaan laukussa on se, että sen laukun sisäkangas on vaalea ja sen kanssa saa olla aika varovainen, ettei se likaannu.

http://merenhelmi.indiedays.com/2013/04/24/louis-vuitton-laukut-arvostelussa/

En ole valitettavasti ihan varma, että onko Johannalla sama laukku (tai toi 30 koko Speedystä) mutta siltä se ainakin näin äkkiseltään näyttäisi 😊

Ihanaa illanjatkoa<3
merenhelmi.indiedays.com