Kiharat pitkästä aikaa ja illan asuaHuomenta <3 Taas paistaa aurinko! Tänään pitää vain istua, että ei siinä mielessä paljoa piristä. Tai jos pidän taukoa lukemisesta jossain vaiheessa ja lähden lenkille. :)

 Eilen oli tosi hauskaa jälleen! :) On niin kiva lähteä tohon Äänekosken Kallioon kun se on tässä ihan nurkilla. En olisi uskonut, että siellä kävisin näinkin usein..  Mutta sinne on niin helppo lähteä suunnittelemattakin. Jos illalla tulee sellainen olo, että olis kiva lähteä käymään tanssimassa, niin viis minuuttia ja ollaan paikallisen Kallion ovella. Ja kun tullaan takas kotiin, osuu grilli sopivasti vielä matkan varrelle.. :D Ja ollaan huomattu, että onhan toi Kallio ihan hyvä paikka kuitenkin.

Kiharsin hiukset pitkästä aikaa, ei siinä mennytkään kovin kauaa, vaikka aina mietin, että ei jaksa, kun siinä kestää niin kauan. :) 
Nyt syömään ja lukemaan! 

Farkut Vila
Vyö Guess
Laukku Guess
Pitsitoppi Vero Moda
Korut Guess

Laitoin sittenkin noi korkkarit, uudet joku toinen kerta jalkaan:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anissa,
Ihanat kiharat!!:)<3 Kiva toi toppi kanssa!:)
www.blogger.com/profile/150676454496169693
Anonyymi
,
Oon ylemmän pitkän kommentin jättäneen anonyymin kanssa samaa mieltä, korosta enemmmän tota kadehdittavan upeaa kroppaasi! Klassiseen ja naiselliseen tyyliin ehdit pukeutua vielä loppuelämäsi, ota ilo irti nuoruudesta ja uskalla vähän repäistä kuten nyt! Oon nähny susta kuvia aikaisemmin erilaisissa vaatteissa ja wawawuum mikä kroppa sulla on! Tunnut vaan piilottavan sen vaatteiden alle ja tuntuu että heti Aneten kanssa alettuasi liikkumaan tyylisikin muuttui hänen kopiokseen. Sulle sopisi niin monenlaiset ihanat vaatteet, uskalla astua ulos mukavuusalueeltas ja kokeilla erilaisia vaatteita! Joskus sitä sokeutuu ja jämähtää samaan tyyliin, mutta itsekin olen ollut siinä ja ystävien tuella sitten uskalsin alkaa kokeilemaan erilaisia vaatteita ja löysin ihan uudenlaisen ihanan upean tyylin joka korostaa parhaita puoliani! Tiedän että tykkäät niistä kauluspaidoista ja kaikesta mutta olet vasta 18, se saa sut vaikuttamaan yli 25-vuotiaalta eikä imartelevalla tavalla 😟 Pukeutuisit nuorekkaasti ja ikäiselles sopivasti! Voi olla arvokas ja aikuismainen ilman että pukeutuu tylsästi. Uskalla repäistä kuten nyt, tämä asu on upea!
Tiia,
Must on hauska huomata miten erinlailla siellä suunnalla pukeudutaan ulos:) Ku itse oon huomannut, että täällä etelässä päin pukeudutaan pienempiin ja vähäisempiin vaatteisiin ulos mennessä:)
En tiesä onko tää ihan ihmisestä kiinni vai paikkakunnasta:D
www.blogger.com/profile/023060048700022611
Anonyymi
,
Vau! Upea ja kurvikas vartalo!
Ja kiharat sopii kans tosi hyvin! 😊
lueskelijs
,
Oot todella näyttävä neitonen! Mutta täälläkin yksi lukija kaipailisi että kun nuuoren ihmisen blogi on kyseessä, sinulla olisi välillä rohkeutta pukeutua myös nuorekkaammin! Eikä se tod tarkota mitään pitkä toppi + leggarit -yhdistelmää, vaan sitä et uskaltaa revitellä tyylin kanssa. Mä kaipaan sun pääkukkasia ja isoja korviksia ym. pientä leikittelyä. Ja tosiaan luo itse oma tyylis! Kuten sanottu, moni vaihtaisi kanssasi kroppaa anytime!
Noora
,
Voi kun oot kaunis! Ihanasti sopii nuo kiharat ja sulla on täydellinen vartalo, olen kateellinen! 😊
Anonyymi
,
Olet ihanainen nainen<3
Anonyymi
,
Kiharretut hiukset sopiiii sulle niiiiin hyvin 😊 ! ja videopostausta kehiiin !