kiire viikko

Pikaiset terveiset täältä Ikean kassien ja muuttolaatikoiden keskeltä. On varmaan tämän vuoden kiireisin viikko takana ja olo on sen mukainen :) En muista milloin olisin nukahtanut niin nopeasti kuin edellisinä iltoina. Jokatapauksessa nyt on ruotsin tentti, edellisen asunnon siivous, muutto ja kaikki muutkin hommat takanapäin ja saa alkaa keskittymään tämän uuden kodin laittamiseen ja sisustamiseen. Vielä ei olla saatu lähellekään kaikkia tavaroita purettua, mutta pikkuhiljaa. En jotenkin muistanut, että tämä muutto on näin väsyttävää puuhaa :D Tai olihan meillä nyt enemmän tavaraa, huonekaluja jne kuin edellisessä kerralla, mutta kuitenkin. Toivottavasti voitaisiin asua tässä koko opiskeluaika ja seuraava asunto olisi sitten ihan oma. Ei tällaista työtä jaksaisi tehdä kauheen usein :)

Mutta tykätään kyllä tästä asunnosta! Nyt on enemmän tilaa (+kaappitilaa,jee!) ja oma sauna, mikä on ihana asia! Siitäkin plussaa, että nämä kerrostalot on rakennettu vain muutama vuosi sitten, joten pihapiiri ym. on laitettu kivan siistiksi. Laitan meidän uudesta kodista kuvia kunhan saadaan tavarat paremmin järjestykseen ja "puuttuvat" huonekalut hankittua. Ainakin lipasto ja ehkä myös työpöytä tarvitaan!

Nyt kuitenkin nukkumaan ja valmistautumaan uuteen viikkoon! Hyvää yötä kaikille.
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka! 😊

Family kortilla hinta Ikean aamiasbuffetille on 4,50€, että se on kyllä aika edullinen! Ja se on tosiaan sellainen, että saa syödä niin paljon kuin haluaa, niin ainakin muistelen 😊 Tässä on vielä linkki siihen jos haluat käydä katsomassa tarkemmin 😊

http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/categories/departments/food/roomset/aamiaisbuffet/

www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiitos! 😊
Anonyymi
IP: 82.99.3.229