Kiireinen syksy

Pitkästä aikaa täällä taas. :)

Otin vähän omaa aikaa, istun meidän makkarissa työpisteellä kynttilän valossa, kuuntelen musiikkia ja ajattelin kirjoittaa vähän kuulumisia ennen Karlan nukuttamista. Sain muuten just vähän aikaa sitten tällaisen kommentin: "Onko Veeralla tullut äitiarki vastaan, vai miksi ei tule enää uusia postauksia samaan tahtiin kuin ennen?", joten ehkä olisi korkea aika laittaa tänne edes pikaiset kuulumiset. :)

Blogi on ollut nyt jonkin aikaa tauolla... Tämä syksy on ollut kiireinen ja vaatinut välillä aika paljon. Ehkä tämä syksy on tietyllä tapaa myös vähän yllättänyt. On pitänyt yhdistää mun koulun kurssit, töissä käyminen, Ollin kahden koulun viimeistely (Ollin valmistumiseen ei oo muuten enää pitkä aika) ja Karlan hoitaminen (Karla on kokonaan kotihoidossa). Oon tehnyt mun toisen työn lisäksi myös valokuvausta ns. toisena työnä jonkin verran, alkanut valokuvaamaan pieniä lapsia, perheitä, ottamaan odotuskuvia ja niin edelleen, mutta tästä voin kirjoittaa tarkemmin jossain erillisessä postauksessa. Sekin kieltämättä vaikuttaa tähän arkeen, kun meidän perheet asuvat muualla päin Suomea, eikä oo samalla tavalla tarvittaessa apu tässä lähellä, kuin siinä tilanteessa jos perhe asuisi samalla paikkakunnalla. Mutta en siis halua missään nimessä "valittaa" mistään, vaan avata vähän tätä tilannetta täällä ruudun toisella puolella, miksi blogi on jäänyt nyt valitettavasti kaiken muun jalkoihin.

Mutta onpas mukava istua tässä koneella ja kirjoittaa tänne pitkästä aikaa. Blogi on kulkenut niin pitkään mun elämässä mukana ja tietysti edelleen tämä on mulle tosi tärkeä asia, kun sitä aikaa vain olisi... :) Mutta ehkä sekin on enemmän sitä, että sitä aikaa ottaisi paremmin itselleen, edes ihan pieniä hetkiä. Se vaan välillä tuntuu vähän hankalalta tässä taaperoarjen, mutta eihän ne kotihommat ikinä tekemällä lopu. Se olisi hyvä muistaa, että ne asiat, joista tykkää kuten just tämä blogi, antaa energiaa myös kaikkeen muuhunkin mitä tekee, sehän on ihan selvä. 

Tähän syksyyn on muuten mahtunut myös kihloihin meneminen! Tästä laitoinkin instagramin puolelle juttua, mutta mentiin tosiaan kihloihin syyskuussa. :) 

Nyt alkaa olla meidän tytön nukkumaanmenoaika ja äitiä tarvitaan edelleen viereen nukuttamiseen, joten aika mennä. Palaillaan mahdollisimman pian. Toivottavasti teille kuuluu hyvää. Laittakaa ihmeessä myös teidän kuulumisia ja vaikka postaustoiveita jos tulee jotain mieleen. 


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Milli
,
Kiva että olet palannut ja tsemppiä kiireiseen arkeen! Siihen liittyen olisi kiva sellainen my day- postaus, missä näkisi miten teidän päivät menee 😊 Tai vaikka my week!
Minna
,
Ihanaa että oot palannu taas blogin pariin ja onnea kihlauksesta! <3 On kyllä ymmärrettävää, että arki vie tällä hetkellä tosi paljon aikaa, mutta kiva jos ees välillä ehit käydä päivittää vähän kuulumisia tänne blogiin. 😊 Muakin kiinnostais tollanen my day -tyyppinen postaus.