Kiitollinen

Istun bussissa matkalla Jyväskylään ja mulla on oikeesti tosi hyvä mieli nyt.. Olen viettänyt aamun ihan itsekseni Tampereella ja nauttinut herkullista kahvia omissa ajatuksissani.. Sain siinä samassa yhden blogiyhteistyöhön liittyvän puhelun ja suoraan sanottuna aloin melkein itkemään onnesta.. Havahduin siihen, että todella elän yhtä unelmaani tällä hetkellä. Vaikka syksy on ollut vähän väsyttävä, eikä loppuvuosikaan tule ihan helpoimmasta päästä olemaan jos teen kauppakorkean perusopinnot valmiiksi, mutta voi että olen tyytyväinen elämääni tällä hetkellä. Olen sellainen, että tykkään siitä kun on koko ajan tekemistä ja etenkin se tunne kun voi antaa kaikkensa itselleen tärkeille asioille, on sanoin kuvaamaton. :)


[caption id="attachment_3541" align="aligncenter" width="800"]
Kuvat We Heart It[/caption]
Ihan totta suurin kiitos siitä, että olen tässä kirjoittamassa blogia, kuuluu teille. Olen niin kiitollinen ja onnellinen kun voin kirjoittaa blogia tällä hetkellä työkseni, etten voi edes sanoin kuvailla miten hienolta tämä tuntuu. Sinä päivän kun kirjoitin ensimmäisen blogikirjoituksen tämä tuntui niin kaukaiselta ja saavuttomattomalta haaveelta, mutta muistakaa rakkaat, että mikään ei ole mahdotonta. Uskokaa itseenne ja unelmiinne, silloin ne käyvät toteen ja voi sitä hymyn määrää kun on saavuttanut sellaisen asian mikä on ehkä joskus tuntunut lähinnä mahdottomalta.


[caption id="attachment_3542" align="aligncenter" width="800"]
Kuvat We Heart It[/caption]
Blogi on minulle ollut kohta jo kolmen vuoden ajan se kaikki kaikessa.. Asia, jonka takia jätin lukion käymisen vähän vähemmälle, minkä takia valvoin koulu- ja työpäivien jälkeen kahvin voimalla myöhään yöhön, sillä halusin nukkumistakin enemmän kirjoittaa teille.. Blogi, joka on ensimmäisenä ajatuksissani kun illalla suljen silmäni ja aamulla kun herään uuteen päivään. En liioittele yhtään jos sanon tämän olevan elämäni yksi tärkeimmistä asioista. Olen näiden vuosien varrella kuitenkin viisastunut ehkä vähäsen ja ymmärtänyt, ettei nukkumista tai omaa terveyttä kannata kuitenkaan laiminlyödä työn tai opiskeluiden takia. Mutta joskus se työ vaan vie mennessään...
Olette rakkaita, olette niin tärkeitä, olette minulle enemmän kuin uskottekaan! <3
Haluan kiittää teitä koko sydämestäni ja toivottaa kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi jakamaan arkea, sekä elämää kanssani :)
Halauksin Veera

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Laura
Laura,
Hei ihana-Veera!
Itsekin aion hakea kauppakorkeaan ensi keväänä. Kuitenkin vaikka asun nyt Helsingissä, jätän todennäköisesti hakematta Aaltoon sen kovien sisäänpääsypisteiden takia. Haen varmaankin Turkuun ja Tampereelle. 😊 Aiotko myös hakea kakkosvaihtoehtona johonkin muuhunkin kauppakorkeaan kuin Aaltoon, että olisi varmemmat mahdollisuudet saada koulupaikka? Ainahan kaikki on siis mahdollista, en meinannut etten uskoisi, että pääset mutta tänne Helsinkiin on hurjan vaikea päästä, tiedän sen kokemuksesta viime keväältä.

Ihanaa viikon jatkoa! 😊
Sanpe
Sanpe,
Äh, ei saa ikinä jättää hakematta johonkin korkeiden pisterajojen takia! 😊 aina sinne joku pääsee, ja se on kuitenkin niin paljon yrittämisestä ja motivaatiosta kiinni!! 😊 onnea kaikille kevään hakuihin :> jänskättää tässä itteäkin! Ja erinomainen blogi sinulla Veera! 😊
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229