KIITOS

Ihan todella paljon kiitoksia onnitteluista kaikille, olin tosi otettu kun luin teidän kauniisti kirjoitettuja viestejä facebookista, instagramista, sekä täältä blogin puolelta. Haluan lähettää halit ja paljon kiitoksia teille murusille! :) Kiitos myös poikaystävälleni joka mukisematta ottaa kuvia tuolla pakkasessa.

Päivän asussa näkyvä Mulberryn huivi on ollut ahkerassa käytössä viime aikoina, tykkään käyttää sitä usein kauluspaidan kaverina ja valkoinen kauluspaita onkin usein päälläni arkena! Ja olen jo jonkin aikaa sitten etsinyt kaapista saappaat esiin: Tamariksen mustat ratsastusaappaan tyyliset saappaat ovat vuodesta toiseen minulla ehkä eniten käytössä.. Kuvassa ne näyttävät varresta vähän turhan isoilta, mutta kuva tuntuu vähän hämäävän! Luonnossa eivät mielestäni näytä noin isoilta kuitenkaan.

Tänään olisi luvassa lukemista ja illalla suuntaamme salille! Jalkapäivä tällä kertaa, oon kyllä tosi innoissani salilla käymisestä! :) En oo koskaan aiemmin löytänyt siihen samanlaista innostusta kuin tällä hetkellä.. Mutta nyt energistä tiistaita kaikille (itse olin ihan maanantaissa.. :D)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
,
Moikka Annika 😊

Niimpä! Juuri tultiin poikaystävän kanssa salilta ja on jotenkin tosi hyvä olo! 😊 Itsekään en oo vielä kauaa käynyt, mutta aina kehittyy ja oppii uutta, joten pikkuhiljaa! 😊

<3 Ihanaa iltaa sinulle <3
Susanna89,
Ajattelin vinkata yhdestä blogilöydöstä 😊 siellä on paljon kuvia Brisbanesta http://www.dreamonbrisbane.blogspot.com
bellissimamarinella.blogspot.com
Susanna89
IP: 82.99.3.229