Kiitos teille :)

Kaksisataa (ja yksi!) lukijaa kiitoksia ihan älyttömästi :) Tulin äsken niin hyvälle tuulelle kun luin mun päiväkirjaa, mihin olin kirjoittanut viime syksynä näin:

"Blogin tekeminen on niin ihanaa! Se on niin mukavaa ajan vietettä, se on oikeesti paras harrastus! Kun alotin blogin mulla ei ollut mitään käsitystä miten koko blogia tehdään ja muistan vieläkin kuinka hankalaa se alku oli, niin tökeröä jostain syystä niin vaikeeta. Mä oon onnellinen kun oon keksinyt alottaa blogin. Ja kaikenlisäks! Mulla on 12 lukijaa, niin paljon!"

Noin kirjotin viime syksynä mun päiväkirjaan, joten voitte ehkä kuvitella miten paljolta 200 tuntuu! :) Ensimmäisestä se on kivunnut ylöspäin ja toivottavasti jatkossakin tykkäätte lukea näitä mun höpötyksiä ja jäädä seuraileen mitä vuodet tuo tullessaan. Olen ainakin nyt vahvasti sitä mieltä, että tämä blogi jatkuu vielä pitkän pitkän aikaa. Nimittäin kiinnostus tätä blogin pitämistä kohtaan on vain lisääntynyt, tästä on tullut jotenkin niin tärkeä ja rakas harrastus, sekä osa elämää.

Musta on tosi mukavaa kirjotella tänne, mutta kaikista suurin kiitos kuuluu teille ihanille lukijoille, jotka teette tästä blogin pitämisestä joka päivä yhtä mukavaa. Suuri kiitos siis teille jotka vierailette mun blogissa ja kiitos niistä upeista kommenteista, joilla teette mut aina yhtä iloiseksi, niitä on tosi ihana lueskella :)

Ja mä muistan, miltä tuntui saada blogin pitämisen alussa välillä niitä negatiivisia kommentteja, joilta varmaan harva blogin pitäjä kokonaan säästyy. (Tai en tiedä?) Mutta sellaiset kommentit tulivat aluksi aika yllätyksenä. Ja rehellisesti sanottuna blogin alkuajoilla tuli välillä vähän paha mieli joistakin kommenteista. Mutta voin sanoa, että enää en välitä yhtään sellaisista negatiivisista kommenteista, ja jätän ne ihan omaan arvoonsa. (Tietenkin asiallisen sävyisen palautteen, parannusehdotukset ym. vastaanotan tosi mielelläni ja niitä voi laittaa tulemaan aina jos tulee mieleen jotain)

Kuitenkin suurin osa minulle lähetetyistä kommenteista on piristäviä ja upeita, joista suuri kiitos teille! <3 
Hyvää yötä! Ja niinkun olen luvannut: kun 200 täyttyy pidän arvonnan. Tosin en ole vielä ihan päättänyt mitä aion arpoa teidän kesken, mutta sen näette ihan lähiaikoina! :)<

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jeenna,
Tätä on vaan niin mahtava lukea! Oot niin tommonen sympaattinen ihminen. Lisäksi kun tykkään ite käydä kirppareilla niin voin samaistua suhun ihan täysin 😊 KAikki sun postaukset on ihania, myöskin ruokakuvat on mahtavia! 😃 JA ymmärrän niin täysin sen että ei kannata haaskata 20€ johonkin H&M:n perusrättiin vaan löytää kirpparilta samanlainen eurolla ja säästää sitä rahaa sitten johonkin oikeesti arvokkaaseen 😊
www.blogger.com/profile/077545827320757569
Laura,
Nuista anonyymeista ei kyllä kannata välittää jotka laukoo välillä ihan mitä sattuun, se on vaan niin helppoa täällä netissä kirjottaa ja sanoa mitä sylki suuhun tuo, mut sitten ku oltaiski kasvokkain.. 😃 Tilanne ois aivan eri ja sieltä suusta ei varmasti tulis sellasia ilkeyksiä mitä monesti blogeissa kommentoidaan!

Parhaiten noista ilkeilijöistä pääsee eroon ku ei välitä 😊 Ne vaan tykkää jos alkaa väittää vastaan! Luulisin näin. Itellä ei vielä oo kokemusta ilkeistä kommenteista, mutta varmasti tulee olemaan! Mut kateutta se vaan on 😉

Sulla on tosi kiva blogi, jatka samaan malliin! 😊
www.blogger.com/profile/144543472668607454
Enni,
Vau 200! Tää onkin hyvä blogi 😊

http://enninkengissa.blogspot.com/
www.blogger.com/profile/020008228745660686
Hanna,
Veera sä itse olet niin ihana ihminen että tätä blogia lukee enemmän kuin mielellään! 😃 Oot niin aito ja herttainen ja kauniskin vielä että mä ainakin aina odotan seuraavaa postausta. Että sulle kiitokset kun pidät tätä blogia! :---)
www.blogger.com/profile/002351875161786236
Anonyymi
,
Moikka! Mäkin tässä alottelen bloggailua, mutta en osaa tehdä banneria.. apuja? 😊
merenhelmi,
Jeenna:
:) voi kiitoksia <3 Jep, niimpä! 😊 Kirppikset kannattaa! ihan totta 😊 Kiitän vielä mukavasta kommentistasi!

Laura:
Niimpä, ei varmasti olis pokkaa tulla päin naamaa sanomaan samoja asioita mitä tänne tullaan kirjotteleen 😃
Jep! 😊 Ei pidä välittää ollenkaan 😊
Kiitos älyttömästi sulle 😊

Enni:
Kiitos Enni, sulla on kans hyvä blogi. Meen kohta kurkkaamaan sun blogia!

Hanna:
heh olipas kivasti sanottu <3 😊 Pitää alkaa päivittään useemmin jos postauksia ootetaan 😉 mut oikeesti ihanaa kun tätä tykätään lukea! 😊 Tätä on ihan mahtava pitää!

Anonyymi:
Moikka! Olen itse siinä valitettavasti aika surkea :/
Oon viettänyt niin monta turhautunutta tuntia sen tekemisen parissa, joten ajattelin tyytyä vain ihan siihen, että hain googlen kautta kivoja fontteja, kopioin itseäni miellyttävän fontin koneelle ja sitten tekstinkäsittelyohjelmalla kirjoitin "Merenhelmi" jonka jälkeen tallensin sen. Niin siitä Merenhelmi -tekstistä tuli ikään kuin kuva, jonka sitten picasalla muutin sopivan kokoiseksi ja liitin tohon blogini yläkulmaan.

Mutta jos haluat banneriisi kuvan, niin sen pystyy tekemään esimerkiksi Picasalla, kun siellä on se "Kollaasi" toiminto. Koneelta valitsee kivoja kuvia ja tekee niistä esimerkiksi kivan kuvakollaasin, jonka tallentaa koneelle, avaa tekstinkäsittelyohjelmassa (Näin ymmärtääkseni pystyy tekemään) ja sitten kirjoittaa siihen tekstin päälle.

Apua, kauheen vaikeeta oli selittää. Se on niin monimutkaista näiden koneiden kans! 😃 Mutta laita kommenttia, että haluaisitko tehdä banneriksi pelkästään tekstin (niin kuin minulla) vai sellaisen bannerin missä olisi vaikkapa joku kuva ja siinä lukisi myös sun blogin nimi ? 😊 Jospa osaisin sitten miettiä vielä tarkemmin miten sen pystyisi tekemään.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Mona,
Ei todella ole ihme että sinulla on paljon lukijoita kun olet niin sydämellinen ja sen lisäksi sinua on vielä siunattu upealla ulkonäöllä!:)
Oli todella mukava löytää blogisi!:)
www.blogger.com/profile/004464998202738684
merenhelmi,
Mona:
Kiitos Mona laittamastasi kommentista 😊, sinä olet todella kaunis, ja niin tyylikäs! 😊
voi kiitos 😊 Olin myös tosi onnellinen kun löysin sun blogin, tykkään niin paljon sun tyylistä!:) Ihanaa päivää!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167