Kimalletta kynsiin Essieltä!

Olen täällä ihan ihastuneena Essien "Luxeffects" uutuuskokoelmaan upean sävyisiä glitter-päällyslakkoja. Kyseisillä lakoilla saa näyttävän näköiset kynnet vaikka pikkujouluihin, talven juhliin, ihan arkeen tai muuten vain itsensä hemmotteluun. Viikonloppuna innostuinkin lakkaamaan kynnet Essien punaisella lakalla ja päälle levitin kultaista kimalletta! Äitikin huomautti ohimennen - ompas neidillä kauniin näköiset kynnet :)
Luxeffects-lakoissa on 4-5 eri kokoa olevia kimallehiutaleita ja helmiäishippuja (kuulostaapas ihanalta) ja lopputuloksesta tulee mielestäni huolitellun ja juhlavan näköinen. Jos käyttää hillitymmän sävyistä kimallette kuten valkoista helmiäistä, saa tyttömäiset ja tosi kivat kynnet arkeen! Nämä ovat siis päällyslakkoja, joilla voi levittää kimalletta sävylakkojen päälle.
Kulta ja tummansininen ovat lempparini.
Viime viikonloppuna kokeilin näitä ensimmäistä kertaa! Pariksi valitsin Essien kirkkaan punaisen lakan ja tämän uutukaisen kullan: yhdistelmä oli täydellinen :)
Ensi viikonloppuna kokeilen uutta yhdistelmää, ehkä sinistä ;)

Kun olen ehtinyt kokeilemaan lakkojen enemmän, laitan kuvia eri sävylakkojen + glitterlakkojen yhdistelmistä (kynsissä) :)

- Tuotteet saatu testaukseen blogin kautta, Essieltä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Maija
,
No eikö yleensä, kun jotain testaa ja kerro siitä, pitäisi kuulua kuva miltä se näyttää. Nyt ainakin odotin kuvaa, miltä ne kynnet näytti, mutta ei.
merenhelmi
,
Hei Maija 😊

Kiva kun laitoit oman mielipiteesi tähän postaukseen 😊 Voin tottakai ottaa kuvaa myös kynsistä. Se olikin alkuperäisenä ideana – jakaa nämä Essien uutuuslakkajutut kahteen postaukseen.

Koska kauniita sävylakkojen + glitterlakkojen yhdistelmiä on aika monia, ajattelin että tästä postauksesta olisi tullut turhan pitkä jos olisin laittanut yhdistelmistä kuvat vielä kynsissä tähän postaukseen. Mutta tottakai voin tehdä erillisen postauksen missä on eri sävyjä glitterlakkojen kanssa yhdisteltynä. Sen pystyn aika varmasti toteuttamaan ensi viikonloppuna kun lähden käymään perheeni luona, missä lakkani majailevat tällä hetkellä 😊

Lisään tohon postaukseen, että kuvia tulossa lakoista myös kynsissä.

Kiitos mielipiteestäsi – kuvia siis tulossa 😊

Kivaa illanjatkoa sinulle!
helmi
,
Minä ainakin odottelen innolla kuvia siitä, millä eri tavoin yhdistelisit glitterilakkoja tavallisiin lakkoihin! 😊)
merenhelmi
,
Moikka Helmi 😊

Kiva kuulla - sellaista postausta siis tiedossa! 😊

Laitan tämän muistiin ja viikonloppuna kun lähden perheen luona käymään alan kuvailemaan eri yhdistelmiä 😊

Rauhallista ja tunnelmallista illanjatkoa sinulle ja kiitos mielipiteestä <3
Maria - Petite Living,
OI mitä kynsilakkoja!! 😊 Upeita värejä ja sävyjä! Innolla odottelen kuvia, jossa näitä on yhdistelty muihin värillisiin lakkoihin! 😊)


Maria / Petite Living
petitelivingmaria.blogspot.fi/
merenhelmi
,
Hei ja kiitos kommentistasi <3 Nää on kyllä on tosi kauniin sävyisiä 😊 Tykkään tosi paljon just tosta sinisestä ja punasesta, mutta muutkin on tosi kauniita <3

:) Kuvia tulossa! 😊
merenhelmi
,
Noi on tosi kivoja lakkoja 😊

Marraskuun aikana luki esitteessä, että aika pian pitäisi olla myynnissä 😊