Kirjastoon !

Hei! :)
Haluaisin vielä sanoa siihen kommenttipostaukseen viitaten, että tottakai otan vastaan esimerkiksi blogin parannusehdotuksia ja rakentavaa kritiikkiä, millä on positiivinen vaikutus blogin kehittämisen suhteen. Tarkoitin, että sellaisen turhanpäiväisen ilkeilyn ja ilkeät kommentit jätän omaan arvoonsa, joiden tarkoitus on  vain loukata.

Jokatapauksessa nyt kohti kirjastoa ja illalla kaupan kautta kotiin! ;)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Crazyh,
Postausehdotus: Asioita, joita arvostan itsessäni 😊
www.blogger.com/profile/025841994926207910
merenhelmi,
Okkei !! 😊 kiitos ! 😊 lupaan toteuttaa sen toiveen! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Kiva kuulla että et mene sellaiselle linjalle, että julkaisisit vaan "oi kun kaunis!"-tyyliset kommentit. Kritiikkikin voi olla tosi hyödyllistä 😊
Anonyymi
,
Itse olen myös henkilökohtaisesti sitä mieltä, että on hyvä opetella ottamaan vastaan monenlaista palautetta. Erilaiset näkemykset, kysymykset yms. eivät mielestäni edusta ilkeyttä tai luonteen heikkoutta, jotka kalahtavat myöhemmin omaan nilkkaan, kuten mainitsit. (Eri asia on suora nimittely tai haukkuminen).

Olen itsekin bloggaaja ja täytyisi aina yrittää pitää mielessä, että miksi sitä blogia kirjoittaa. Siksi, että kalastelee kohteliaisuuksia vai siksi, että yksinkertaisesti haluaa kertoa ihmisille asioista. Minä kirjoitan blogia jälkimmäisestä syystä, ja siksi minulle on ihan samantekevää, mitä mieltä muut blogistani milloinkin ovat. Valitettavasti sinun blogistasi sai vähän nyt sen kuvan, että teet blogia siksi, että kaipaat ihmisten kehuja, etkä kestä muita mielipiteitä.

Ja tämä mielipiteeni ei ole tarkoitettu ilkeytenä todellakaan. Ihan vain lukijan näkemyksenä, ja siksi että blogisi on hieno, enkä halua sinun muuttavan tai pilaavan sitä millään.

Toivotan raikasta syksyä ja kaikkea hyvää elämääsi!!!
merenhelmi,
Heippa! 😊

Tarkoitin, että mielestäni se on tietynlaista heikkoutta jos lähettää blogin kirjoittajalle ilkeitä kommentteja, joiden tarkoitus on tavalla tai toisella loukata toista ihmistä. Myös toisista turhanpäiväinen pahan puhuminen ja ilkeily ajaa samaa asiaa.
En tarkoittanut mielipiteitä/näkemyksiä/palautetta. Rakentava kritiikki on ok tottakai ja blogin parannusehdotukset, ehdottomasti. 😊 Mielipiteitä, näkemyksiä on vaikka millä mitalla erilaisia, niin kuin ihmisiäkin. 😊

Minulla on hyvä itsetunto, etten sanoisi, että kaipaan ihmisten kehuja. 😊 Tottakai se piristää jos saan hyviä kommentteja, mutta ei se missään tapauksessa ole syy tähän blogin tekemiseen. 😊

Suuret kiitokset kommentistasi. 😊 Ja oikein mukavaa syksyä sinullekin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei toteutin toiveen juuri, käy kurkkaamassa! 😉 😊 Täytyy sanoa, että se oli todella haastava postaus. 😃 Ensimmäisen puolen tunnin ajan vain istuin ja mietin, että mitä tähän nyt kirjoitan. 😃 Mutta kiitos toiveesta! 😊 Parhaita just tällaiset extempore postaukset. 😊 Teiltä lukijoilta saa kyllä hyviä ideoita. kiitti:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Crazyh,
Ihana postaus, tykkäsin tosi paljon 😊
www.blogger.com/profile/025841994926207910
Crazyh,
Ihana postaus, kiva, että teit sen 😊
www.blogger.com/profile/025841994926207910