Kirjeita ja Louis Vuittonia


Eilen pitkän päivän jälkeen avasin huoneeni oven, heitin laukun sängylle, olin väsynyt, huonolla tuulella, eikä päivä ollut mennyt ihan putkeen. Siinä samalla ihmettelin suuresti kun pöydälläni odotti kaksi kirjekuorta... Toinen niistä sai minut niin iloiseksi, koko päiväni pelastui sillä hetkellä. Sain nimittäin maailman ihanimman kirjeen (miettikää kirjeen!!<3) Olin niin otettu kun yksi blogini lukijoista kirjoitti minulle pitkän kirjeen, täynnä niin kauniita ajatuksia ja sanoja, juuri sellaisia asioita joita halusin jonkun sanovan minulle. Olenkin lukenut sen yhä uudelleen ja uudelleen.. Mukana oli kaikenpäälle onnea toivottava taiteellinen ylioppilaskortti, ajattelin vain, että miten tämä on mahdollista. Tässä maailmassa on niin ihania ja sympaattisia ihmisiä, kuten sinä Dahlia, kiitos suuresti ilahduttavasta yllätyksestä. <3 Olet yksi sydämmellisistä ihmisistä, kenet tiedän! :) Tästä lisää huomenna:)

Toisesta kuoresta paljastui Louis Vuittonin uusi mallisto. Antakaa minun kaikki kestää. ;) En haluaisi edes tietää miten upeita laukkuja on liikkeeseen ilmestynyt, minä lupaisin antaa näistä jokaiselle hyvän ja rakastavan kodin:) Ehkä minun täytyy jättää henkilökohtainen tapaaminen käymättä.. Miksi ottaa riskiä kun siitä vierailusta ei seuraisi kuitenkaan hyvää säästösuunnitelmieni kannalta. Oli miten oli, ei siitä voi mennä yli eikä ympäri, että nämä ovat näyttäviä ja kauniita. 
Lähden saunaan ja viettämään iltaa kirjojen pariin. Mä niin tykkään lukemisesta! Minusta on tullut ihan lukutoukka, ennen en lukenut oikeastaan yhtään.. Nyt senkin edestä. :) Hyvät yöt!:)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

aino,
Äää.. Noi Louis Vuittonit on niin himo ihania !(;
Joskus mä ostan semmosen, ku oon vasta 12 vuotias !(:
www.blogger.com/profile/014311089943513208
Dahlia,
Kiitos sinulle, että kirjoitat niin hyvää blogia. Kirje ehkäpä kertoi sen kaiken oleellisen kuitenkin 😊 Taiteellinen kortti on kovin vahvasti sanottu, mutta olen otettu. Saan minäkin "peukalo keskellä kämmentä" ihminen siis jotain askarreltua 😉

Oikein ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua sinne! <3
www.blogger.com/profile/156885925225925565
Anonyymi
,
Ihania Louis Vuittoneita, kunpa oma budjettini sallisi nuo ihanat laukut. No vielä joku päivä! 😊 Hei muuten Veera, ootko koskaan syönyt Ben & Jerry's jäätelöä? Jos oot, niin mitä makuja? Mikä on paras ja mikä inhokki? 😊
merenhelmi,
merenhelmi,
Hei Dahlia!<3
Olisin tänään tehnyt siitä postauksen, mutta oli niin pimeää, etten olisi saanut hyviä kuvia. Joten teen huomenna, jos se vain sopii? 😊 Kiitos kauniista sanoistasi. <3 Olin oikeesti tosi otettu siitä kirjeestä ja kortista. Itseasiassa se oli ainut ylioppilaskortti, minkä olen saanut. Se oli tosi hienosti tehty kortti! Kerroinkin juuri Anetelle, miten hienon kortin olit lähettänyt ja meen kohta näyttämään sitä Anetelle, kun hän tuli meille viettämään iltaa.

Oikein rentouttavaa viikonloppua sinnekin<3
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Mietin samaa, voisin ottaa noi kaikki! <3 Oikeesti todella kauniita. Eniten silmiini pisti toi pinkki yksilö tossa ylimmässä kuvassa.. En halua edes tietää hintaa, mutta se on niin upea. Upeus<3.

Olen maistanut jotain niistä, sitä pähkinäjäätelöä olen maistanut pelkästään! 😊 Se oli ihan hyvää!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167