Kirjotuksiin mars!

Huomenta rakkaat! Mä just heräilin ja on yllättävän hyvä fiilis!! :) Laitoin yhtä hyvää hajuvettäkin, josta tulee ihan mieleen meidän viime syksyn turkin reissu, ehkä vähän omat keinot rentoutua, mutta se auttaa. :D Nyt vain kahvia naamaan ja ainut mitä toivoa voi on, että osuu kysymykset kohdalleen. Ja jos ei osu, ei voi mitään, pitää vain yrittää parhaansa. Lähden kokeilemaan!;)

ONNEA kaikille vielä nyt aamulla! :)Kirjotuksista suoraan meen Wilhelmiina kahvilaan ja syön isoimman pullan mitä sieltä löytyy, vaikka kaks jos siltä tuntuu. :) Palailen iltapäivällä blogin pariin. Heips<3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

October,
Onnea ja tsemppiä, varmasti menee hyvin kun sulla on niin hyvä asenne!!!
www.blogger.com/profile/125632783675715128
Jonna,
tsemppiä Veera 😊 hyvin se menee!
www.blogger.com/profile/039850498524181177
Heli,
Onnea matkaan!! Sinulla on ihan paras asenne: muuta ei voi tehdä kuin parhaansa!!!

terveisin Heli, YO-91 =D
www.blogger.com/profile/021858186397161374
Anonyymi
,
Ihan pakko ottaa kiinni tosta Turkin reissusta. Luin Lempin blogista, että oot ollu sielä matkalla jne. Ja selailinkin niitä sun postauksia. Mulla itellä on kauhee matkakuume ja Turkkia oon kattonu, Alanya. Joten millasta sielä oli? Saiko pelätä et tulee joku isku tms? Kun mun poikaystävä ei uskalla ton takia lähtee sinne..
Anonyymi
,
Miten meni??:)
merenhelmi,
Heidi:
kiitos<3

October:
Niimpä, ainakin asenne oli kohdallaan.. 😃D kun en jännittänyt niin meni ehkä paremmin 😊

Jonna:
kiitos jonna<3 toivottavasti meni edes jotenkin. Miten sulla on mennyt kirjotukset?:)

Heidi:
Kiitos<3 Näin on! 😊

Anonyymi:
Heips:) Alanyassa oli tosi mukavaa. Mutta en tykännyt siitä keskustasta kun siellä myytiin niin paljon kaikkea kopiovaatteita ja laukkuja ja ihan niissä turistiruokapaikoissa (ainakin osassa) oli todella kallista. Ei käyty niissä, mutta katsoin vain ohimennen niitä hintoja. Mutta mä tykkäsin tosi paljon olla kuitenkin siellä, me käytiin vähän kauempana vuorilla päin syömässä, esimerkiksi Oban kylässä, sellaisissa paikoissa missä kävi vain paikalliset ihmiset lähinnä. 😊 Niissä oli todella halpaa ruokaa ja hyvää! Me otettiin vain aurinkoa siellä ja viime syyskuussa merivesi oli +30, ihan uskomatonta<3. Me vietettiin sellainen rantaloma siis. 😊
En mä ainakaan mitään pelännyt, en tiedä onko Alanyassa tapahtunut mitään iskuja? En ainakaan itse ole kuullut. Ihan turvallinen olo meillä oli siellä!:)

Anonyymi:
Moikka 😊 Toisaalta hyvin, mutta en kuitenkaan tiedä.. 😊 Odottelen tuloksia. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167