Kirkkaampi ja puhtaampi iho

*Yhteistyössä MayBeauty
Nyt viime aikoina kun arjessa on ollut melko paljon kaikkea tekemistä, olen koittanut pitää päivien keskellä pieniä rentoja hetkiä. Esimerkiksi pieni lenkki ulkona, aamusauna, venyttelyhetki, kasvonaamion tekeminen, lehden selaaminen, kahvin juominen kaikessa rauhassa ja päiväunet auttavat yllättävänkin hyvin. Aamut on myös yleensä mulle rentouttavaa aikaa. Ollaan herätty nyt monena aamuna kuudelta. Vaikka herätys ottaakin joinakin aamuina aluksi hiukan koville, on nouseminen jälkeen kuitenkin hyvä fiilis siitä, että on koko pitkä aamu aikaa tehdä omia juttua ja valmistautua tulevaan päivään. Nyt viime aikoina kun on ollut paljon tekemistä, kandin tekemistä, yritystoiminnan aloittamiseen liittyen uutta opettelemista ja niin edelleen, olen hetkittäin ollut hiukan väsyneempi kaiken tekemisen seurauksena. Stressi ja väsymys eivät luonnollisestikaan tee iholle hyvää, joten olen nyt koittanut kiinnittää erityishuomiota ihonhoitoon.

MayBeauty tuotteista tykkään kovasti ja näitä olenkin käyttänyt säännöllisesti viime kesästä saakka, jolloin tutustuin näihin ensimmäistä kertaa. Tämä FaceGel tuote on hyvin helppokäyttöinen. Ihon kirkastamiseen ja kuolleen ihosolukon poistamiseen tällä geelillä menee vaan ihan pieni hetki! Tätä ei nimittäin jätetä iholle vaikuttamaan, vaan geeliä levitetään puhtaalle iholle, hierotaan pyörivin liikkein ja pestään pois lämpimällä vedellä. Ihon voi vielä tämän jälkeen viimeistellä kasvovedellä ja kasvovoiteella. Sopii siis kaikista kiireisimmillekin!

Ihosta tulee geelin jälkeen pehmoisemman, puhtaamman ja kirkkaamman näköinen. Geeli siis poistaa iholta kuolleita ihosoluja, ylimääräistä rasvaa ja talia, sekä puhdistaa ihohuokosia. Koska tämän käyttämiseen menee niin vähän aikaa, tämän geelin käyttämisestä on helppo tehdä tapa arjen keskelle esimerkiksi tietyin väliajoin meikkien pesun yhteyteen.
Kun mulla on enemmän aikaa, levitän iholleni MayBeauty FaceMask kasvonaamion, jonka annetaan vaikuttaa iholla kauemmin. Sillä aikaa kun kasvonaamio vaikuttaa iholla, voi lukea esimerkiksi jonkun hyvän lehden läpi! :)
Geelin käyttämisen jälkeen ihosta tulee ns. hehkeämmän näköinen ja myös meikki levittyi iholle tasaisemmin.
Muistakaa huolehtia ihosta ihonhoitotuotteiden lisäksi myös sisäisesti! Runsas veden juominen ja hyvälaatuinen, sekä ravitseva ruoka auttaa tietenkin myös ihon kuntoon! :)
Suosin näitä MayBeauty -merkin tuotteita, koska nämä tuntuvat tosi tehokkaita ja ovat melko edullisia. Näitä ei ole myöskään testattu eläimillä.

Koodilla veeragel saat 30% alennuksen MayBeautyn tuotteista. Klikkaamalla seuraavaa linkkiä aktivoit alennuksen automaattisesti ja löydät lisätietoa tuotteesta.


Tykkää-merkinnät