Kirppislöytö: Vesipapiljotit

Pikkusiskoni kanssa kuvailtiin tässä yks ilta sisällä, kun ulkona satoi lunta, ja siellä oli liian kylmä ilma meille. :) 
Saatiin idea kuvien ottamiseen, kun löysin kirppikseltä taas yhden huippu löydön: 70-luvun vesipapiljotit! Pitihän niitä heti testata! Laitettiin vesipapiljotit kattilaan, ja annettiin niitten kiehua vedessä. Papiljottien sisällä on vettä, joka lämpenee, ja hiuksiin laitettaessa lämmittää hiusta niin, että se kihartuu pikku hiljaa, mutta ei kuitenkaan polta hiusta. (Muovi ei lämpene niin kuumaksi, että polttaisi hiusta, kun vesikin papiljottien sisällä kiehuessaan 100 asteista) Luultavasti jotkut raudat kuumenee sitäkin kuumemmaksi? Jokatapauksessa.. Annettiin papiljottien olla hiuksissa kiinni noin puoli tuntia. Siinäkin ajassa tuli tosi hyvä kiharat, mutta jos haluais pysyvämmän kampauksen, niin kannattaa pitää muutamia tunteja. Mutta nämä vesipapiljotit ovat kyllä huippu hyviä! Viime vuonna tilasin Ghd -suoristusraudan, jolla pystyy myös kihartamaan, mutta tällä kertaa vesipapiljotit voittivat. Kyllähän Ghd -raudallakin tulee upeet kiharat, mutta itse koen vesipapiljotit helpommaksi. Tai sitten en osaa kihartaa Ghd -rauhdalla vielä tarpeeksi hyvin :)... 
Jokatapauksessa tässä muutamia kuvia mitä otettiin illalla, kun ensin oltiin laitettu hiuksia (se onkin meiän lempi puuhaa!) ja sitten harjoteltiin kuvaamaan suht. uudella kameralla: Canon 50D, jonka objektiivina toimii: Canon EF-S 17-55/2.8 IS USM. Sekä kameraan ja objektiiviin oon ollut tosi, tosi tyytyväinen! Ei menny kesätyörahat hukkaan :). Kameran käytössä on kyllä vielä opettelemista.. :) Ensimmäisissä kuvissa on pikkusiskoni Lempi.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anna,
huippukuvia ! erityisen ihana on toi eka kuva susta 😉 <3 heiii lainaa joskus mulle noita lämpörullia tai tee mulle niistä kiharat ku en oo koskaan kokeillu? =)
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,
Ooi kiitti paljon Anna! 😊<3 Sullakin ihania kuvia, olenkin lukenu niitä päivityksiä. Tottakai lainaan ja saat kokeilla 😊 Voidaan joskus tehä vaikka yhessäkin sellasilla kiharat, ja saat ne vaikka kotiinkin lainaan! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167