Kissan katse!

Sain hienon tilaisuuden päästä mukaan Indiedaysin ja Instrumentariumin yhteistyökampanjaan. Olen innoissani tästä kampanjasta, sillä tykkään todella paljon käyttää laseja! Niillä saa kivaa vaihtelua omaan tyyliin ja myynnissä on paljon upeita vaihtoehtoja. Lasit näyttävät mielestäni tyylikkäiltä ja tuovat asuunkin "sitä jotain". Itse sain ensimmäiset silmälasit noin vuosi sitten ja siitä lähtien olen käyttänyt laseja etenkin oppitunneilla ja kaupungilla. Viime perjantain näkötarkastuksessa tuli kuitenkin ilmi, että näköni oli taas huonontunut ja nykyään minun olisi hyvä käyttää laseja kaiken aikaa. En jäänyt harmittelemaan näköni huonontumista, sen sijaan innostuin kokeilemaan toinen toistaan kauniimpia kehyksiä!
Instrumentarium liikkeestä valitsin yhteensä viidet lasit tätä kampanjaa varten: kolmet omat lempparit ja myyjän avulla kahdet lisää. Halusin valita näitä kuvia varten hiukan persoonallisempia kehyksiä, joissa on ripaus asennetta! ;)
Ylläolevat Pradat olivat myyjän valitsemat. Ihanan erikoiset ja persoonalliset silmälasit!
Myyjä ehdotti minulle myös yläkuvassa näkyviä pyöreämallisia leopardilaseja. Itse en olisi tajunnut kokeilla kyseistä mallia, sillä olen aina ollut sitä mieltä, etteivät pyöreämalliset lasit sopisivat minulle. Kuuntelin kuitenkin tarkasti myyjän suosituksia ja päätin ennakkoluulottomasti kokeilla kyseisiä laseja - itseasiassa tykästyin niihin todella paljon! Kun menee silmälasiostoksille kannattaa rohkeasti kokeilla eri malleja ja kuunnella tarkkaaan myös myyjän mielipiteitä. He ovat ammattilaisia katsomaan minkälaiset silmälasit sopivat juuri omaan kasvonmalliin parhaiten ja osaavat antaa hyviä vinkkejä.
Käydessäni Instrumentarium liikkeessä sain tosi hyvää asiakaspalvelua. Oli ilo sovitella myyjän kanssa eri malleja ja kokeilla myös myyjän suosittelemia laseja. Valikoima oli laaja ja vaihtoehtoja löytyi joka makuun.
Punaista huulipunaa ja punaiset lasit, aika pirtsakka yhdistelmä!
Jimmy Choo silmälasit olivat omat lempparini ja ne pistivät heti silmään! Niin tyylikkään näköiset ja klassisen kauniit.
Voita 150 euron lahjakortti Instrumentarium liikkeeseen!
Mitkä lasit sopivat mielestäsi minulle kaikista parhaiten? Lähetä kommentti tämän postauksen loppuun ja olet mukana arvonnassa, jossa osallistuneiden kesken arvotaan 150 euron lahjakortti Instrumentarium liikkeeseen!
- Tykkää blogistani facebookissa täällä.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Amelie
Amelie,
Monet silmälaseista sopisivat sinulle. Suosikkini ovat kuitenkin viimeisen kuvan lasit Jimmy Chootit. Olet kaunis.
Sini
Sini,
Noi punaiset sopii sulle parhaiten 😊
IP: 82.99.3.229