Klassinen tyyli

Hei sinne ruudun taakse! ;) Olette toivoneet asukuvia, onneksi rakas siskoni lupautui nappaamaan muutaman kuvan! Klassisella, yksinkertaisella, mutta kauniilla tyylillä olen kulkenut koulussa, kaupungilla ja ystävien kanssa kahvittelemassa. Joinakin päivinä jalkaani ovat päässeet nilkkurit, toisinaan taas matalapohjaiset ratsastussaappaan tyyliset saapikkaat. Kauluspaidat ovat heikkouteni, huivit lämmittävät ja tuovat vaihtelua asuun, kello käteen ja uskollinen Neverfull olalle! Ompa muuten toiminut koululaukun virassa mitä parhaiten. :)

'


Saappaat Bianco / Farkut Vero Moda / Laukku Lv / Kello Omega /  Paita H&M / Huivi MulberryIhanaa iltaa! <3llä: Veera

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Voi kiitos!!<33 Itsekin tykkään, rakastan niin paljon punaista huulipunaa!:) Mukavat illanjatkot ja kiitos kehuista. <3 itse olet varmasti todellinen kaunotar!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Vaikea uskoa että tolla facebookin tyypillä on kuitenkin paljon kavereita jotka "tietää" tämän kuvissa olevan tytön ja vielä poikaystäväkin! Miten siis tämmönen on edes mahdollista? Miten voi pelkällä feikillä olla noin paljon kavereita jotka hänet tietää? Miten voi olla poikaystäväkin vai eikö tämä poika ole kenties ikinä livenä nähnyt tätä? Onko se poikaystäväkin feikki ja kaikki noi kaverilistan kaverit? :O Selittäkää joku mulle tämä!!
Anonyymi
,
viimeisin anonyymi.. itse mietin kanssa ihan samaaa..
miten ihmisellä on pokkaa kopioida toisen kauniit kuvat? on vain kateellinen..huhhuh
hän on ehkä 12 vuotias randomi.fi vieraileva;)

voimia veera tällaiseen, selviät olet vahva !♥ -M
Anonyymi
,
Tunnen tuskasi niin hyvin... Jos istuu sieltä kohdin, niin sitten on sellainen teltta hartioista että huh, tai vyötäröä ei näy ollenkaan 😃 Luulin että oon ainoa tän ongelman kanssa, eikö voitaisi jo kehitellä vähän erimallisia kauluspaitoja. Olisin kiitollinen.
Anniina,
Mistä laukustasi on kyse? 😊
www.blogger.com/profile/155137555934303223
Anonyymi
,
Mennyt ihan ohi itseltä myös tälläinen?
Mikä laukku on kyseessä?
JUTTA,
ai että mä tykkään sun tyylistä! ja muutenkin aivan mahtava tää sun blogi, vasta aloin tätä lukeen mutta silti todella mukava on lukea uusia kuin selailla vanhojakin postauksia 😊
www.blogger.com/profile/174803178712061583
merenhelmi,
merenhelmi,
Eikun siis Neverfull MM se olikin!!:D Itseasiassa juuri toi asukuvissa näkyvä laukku. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Olipas kauniisti sanottu. Kiitos tosi paljon! Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi tänne blogiini.<3 toivottavasti tykkäilet postauksistani:) Ja kiva kun olet mukana! <3:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167