kohti kesää

Kävelin äsken kirjastolta takaisin ja mietin matkalla miten tsemppaavia ja kannustavia sanoja olette laittaneet tämän kevään aikana liittyen pääsykoevalmistautumiseen. Niimpä halusin tulla käymään täällä blogissa ja oikeesti kerran ihan kunnolla tulla kiittämään teitä. Ette oikeesti uskokaan miten paljon ne kannustavat ja auttavat jaksamaan. On jotenkin ihan uskomatonta, että enää on vain alle kaksi kuukautta jäljellä (no okei aika pitkä aika, mutta tuntuu lyhyeltä!) ja pian pääsemme noihin kuvissa näkyviin tunnelmiin. Haluan myös lähettää terveiset Olemassaolosta bloggaajalle joka sanoi minulle viime syksyn bloggaajajuhlissa niin kauniita ja tsemppaavia sanoja liittyen tähän urakkaan, ettei oo tosikaan! :) En oo yhtenäkään päivänä unohtanut niitä tämän kevään aikana, enkä teidän laittamia viestejäkään.
Tsemppiä kaikille tähän kevääseen niin työjuttuihin kuin opiskeluun (ja kaikkeen muuhunkin). Halusin vaan nopeasti tulla käymään täällä blogin puolella ja kertoa tämän asian mitä mietin yksikseni :)
  • Lifestyle

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka Senja <3 Kiitos tosi paljon oikeesti! 😊

Oon valehtelematta varmaan joka päivä miettinyt niitä tsemppaavia sanoja mitä sanoit siellä blogijuhlissa. Sä motivoit mua kyllä niin paljon. Kiitos myös näistä vinkeistä. Oon välillä vähän jännittänyt ja stressannut koetta, mutta eilen tajusin, että turhaan jännitän. Teen vaan parhaani nyt ennen koetta ja pääsykokeen teen niin hyvin kuin pystyn. Ja ajattelin kans, että yritän vastata ainoastaan niihin varmoihin, etten tee arvailuja. Eikä pidä nyt stressata yhtään koetta. Jotenkin tuntuu, että saa paremmin luettua kun ei stressaa tai jännitä. Oon muuten seurannut blogiasi tosi pitkän aikaa ja sinulla on varmasti ollut upeaa siellä vaihdossa. Haluaisin niin kovasti lähteä myös vaihtoon, mutta ensin se koulupaikka 😉 Toivottavasti vielä tavataan, vaikutat niin aidolta ja mukavalta 😊
merenhelmi.indiedays.com
lena / london and beyond,
Hurjasti tsemppiä pääsykoeurakkaan, kohta sekin on ohi ja voi huokaista helpotuksesta. Ja nauttia kesästä!
www.rantapallo.fi/lena