kohti unelmaa

Kuva-arvoitusta jälleen kehiin! Jos arvaat missä olen ottanut yläpuolella olevan selfiekuvan, kirjoitathan vastauksesi tänne sivustolle, oikein vastanneiden kesken arvotaan nimittäin 3 kpl Nokia 735 -älypuhelinta ja 7 laadukasta MD-12-kaiutinta! Vihje: "Täällä opiskelen arkipäivisin!"
Viime viikolla arvasitte missä tämän postauksen kuvat minusta on otettu. Tällä kertaa vuorossa olisi toinen kuva-arvoitus Indiedaysin ja Microsoftin -kampanjaan liittyen liittyen paikasta, joka tekee minut onnelliseksi. Vaikka matka kohti haavetta tuntuu joinakin hetkinä aika pitkältä, on unelmat tehty toteutettaviksi. Niin pitkään kävelen aamuisin termari kädessä kyseiseen paikkaan ahkeroimaan kunnes se on mustaa valkoisella "hyväksytty". Minun tarvitsee vain pitää mielessä ja uskoa itseeni, että se päivä koittaa vielä kun yksi suurimmista haaveistani käy toteen. Sinä aamuna olen varmasti enemmän kuin onnellinen, mutta voin hymyillä joka aamu kävellessäni omaan happy place -paikkaani, sillä jokainen päivä on askel lähemmäksi kohti omaa unelmaa, opiskelupaikkaa yliopistosta. Vaikka viime keväänä jäin pääsykokeessa ensimmäiselle varasijalle, niin lähelle, niin kauaksi, en anna sen lannistaa, rehellisesti sanottuna kipitän entistä innostuneempana kyseiseen paikkaan opiskelemaan lähes jokainen arki-aamu. Missä siis olen yläpuolen selfiekuvassa? Menethän kipin kapin kirjoittamaan vastauksesi kampanjasivulle niin olet mukana arvonnassa, jossa oikein vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl Nokia 735 -älypuhelimia ja 7 MD-12-kaiutinta, kuten kirjoitin tämän postauksen alussa.
Tämä puhelin, joka on luotu selfiekuvia ja Skypen käyttöä varten, sopii hyvin myös opiskelijabudjetille. Hinta on ostopaikasta riippuen noin 250 euroa. Itselleni puhelimen kamera on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, koska tykkään ottaa paljon valokuvia myös puhelimella ja Nokia 735 -älypuhelimella saa hintaluokassaan erinomaista kuvanlaatua.
Skypen käyttöä ja selfiekuvia!
735-puhelimen mukana saa käyttöön muun muuassa 15 Gt ilmaista OneDrive tallennustilaa ja ilmaiset Skype-puhelut, jotka ovat mielestäni tosi hyviä etuja. Minulla on nimittäin OneDrive ja Skype lähes päivittäin käytössäni. OneDrivea käytän opiskellessani ja Skypen kautta pidän yhteyttä rakkaisiin perheenjäseniin, sekä toiselle puolelle Suomea muuttaneeseen ystävään. Skypen avulla saakin pidettyä helposti ja kätevästi itselleen tärkeät ihmiset välimatkasta huolimatta arjessa mukana ja pystyy jakamaan heidän kanssaan kuulumiset reaaliajassa. Voin lämmöllä suositella tätä puhelinta, etenkin jos tykkää ottaa itsestään selfiekuvia ja käyttää Skypeä. Etukamerassa on jopa 5 megapikselin kamera ja laajakulmalinssin ansiosta kuviin mahtuu enemmän sisältöä, taustakin tulee paremmin esille. Laajakuvalinssin ansiosta on myös huomattavasti helpompaa ottaa yhteiskuvia esimerkiksi poikaystävän tai ystävän kanssa tai ikuistaa samaan otokseen koko ystäväporukka tai perhe - ja kaikki mahtuvat kuvaan!
Opiskelua omassa happy place -paikassa ja OneDrive
Haluaisin kirjoittaa vielä hiukan OneDrivesta, jota itse käytän päivittäin. Etenkin opiskellessa tulee käytettyä paljon OneDrivea, jonka voisi sanoa olevan "yksi paikka kaikelle mitä tarvitset". Kyseessä on siis ilmainen verkkotallennustila, jossa kulkee mukana kaikki valokuvista, opiskelu- ja työmateriaaliin. Pääsen siis käsiksi kaikkiin tiedostoihini miltä tahansa laitteelta, mistä päin maailmaa vain, minun tulee ainoastaan kirjautua OneDriveen omalla microsoft-tililläni. On tosi kätevää kun kaikki tiedostot löytyvät samasta paikasta ja kulkevat aina OneDrivessa mukana. Voin esimerkiksi selata puhelimella alunperin kannettavalle tehtyjä muistiinpanoja tai lähtiessäni perheeni luokse viettämään viikonloppua pääsen käsiksi kaikkiin tiedostoihini vaikka pikkusiskon tai äidin kannettavalta. Kun kaikki omat tärkeät tiedostot on OneDrivessä, ne pysyvät siellä tallessa, vaikka puhelin tai kannettava rikkoutuisi.
Lisää instagramiin selfiekuva itsestäsi. Parhaiden selfiekuvien ottajat palkitaan!
Lisää nyt viimeistään itsestäsi selfiekuva instagramiin ja muista laittaa kuvaan seuraavat tägit: #laajempinäkökulma ja #Nokia735 Viisi parasta selfiekuvan ottajaa palkitaan MD-12-kaiuttimella. Nappaa itsestäsi kuva esimerkiksi heti aamulla ennen töihin lähtöä ja voit voittaa upean palkinnon.

Tällaisia ajatuksia uudesta puhelimestani tällä kertaa ja ensi viikolla pääsette arvaamaan missä kolmas happy place -kuvani on otettu! Muistattehan osallistua arvontaan kampanjasivuilta ja kirjoittaa sinne viimeistään nyt, missä olen ottanut tämän postauksen kuvat.

 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Ps. Vastaan viim. huomenna edellisten postauksien kommentteihin. Olen lukenut jokaisen ajatuksella läpi. Lämmin kiitos kaikille 😊
merenhelmi.indiedays.com
Dean,
Hi

Would be nice to see MixRadio promoted here: http://www.mixrad.io

Its free music streaming on all Lumia devices!

In addition, given the brand colour of MixRadio is pink it would even match your homescreen 😊

Thanks
Dean
about.me/deano42
Dean,
Hi

As well as the standard Microsoft experience there is MixRadio - free streaming of music, which is found on every Lumia device.

Would be nice to see MixRadio on the start screen or even promoted here. The icon is pink and that would match your start screen.

Thanks
Dean
about.me/deano42
Jane
,
Kuopion kaupunginkirjastolta 😊
JJ
,
Kuopion kaupunginkirjasto.

Ihailen periksiantamattomuuttasi! Ja oot nytkin päässyt jo niin pitkälle!
merenhelmi,
Hei,

Kirjoitathan vastauksesi tänne sivustolle niin olet mukana arvonnassa! 😊

http://showroom.indiedays.com/lumia-735/#happy_place?dcmpid=bmc-and-8358987.1633346.112978257.0
merenhelmi.indiedays.com
merenhelmi,
Hei,

Kirjoitathan vastauksesi tänne sivustolle niin olet mukana arvonnassa! 😊

http://showroom.indiedays.com/lumia-735/#happy_place?dcmpid=bmc-and-8358987.1633346.112978257.0

Ja kiitos kovasti 😊
merenhelmi.indiedays.com