Kohti uusia tuulia!

Tulimme juuri siskoni kanssa pieneltä kävelyltä kun kävimme hakemassa postista Mulberryn lähettämän paketin. Ulkona oli jotenkin niin kaunista, tallustelin Uggeilla lumisateessa ja mietin miten hyvä mieli minulla onkaan usein tähän aikaan vuodesta. Syntymäpäivä lähenee ja kouluhommien osalta tuntee olevansa voiton puolella. En olekaan teille vielä kertonut, mutta olen ihan superylpeä itsestäni! Enää on jäljellä kansantalouden tehtävien palautus ja kauppakorkean perusopinnot on saatu päätökseen! Tämä syksy on ollut vähän kiireinen (en vähättele, ettenkö olisi nauttinut haasteista, kaipaan haasteita) ja opiskeltavat asiat eivät aina olleet ihan helpoimmasta päästä, niin paljon uusia asioita kun oli.. Mutta miten iloinen olenkaan, että pääsen jo pian aloittamaan pääsykokeisiin valmistautumisen. Kohti uusia tuulia!

Enää muuten viikko ja muutama päivä niin 20 ikävuotta napsahtaa täyteen! Kun täytin 19, se ei tuntunut miltään, yksi ikävuosi lisää -so what. Miten 20 voi samalla tuntua niin paljolta ja vähältä? Olenko ihan hupsu kun edes pohdin mitään tällaista? Ensimmäistä kertaa syntymäpäivä jännittää minua!

Mitä sitten toivon elämältäni ollessani 20... Ainakin haluan nähdä maailmaa! Matkustella ja saada koulupaikan. Olla rohkea.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi
merenhelmi,
Hei Viivi <3

Voi murunen, otan osaa <3 Tuli ihan kyyneleet silmiin kun luin kommenttisi. Todella harmittavaa kuulla. Elämässä tapahtuu niin harmillisia asioita ja voi mennä pitkän aikaa ennen kuin suru helpottaa. <3 Lähetän sinulle monen monta halia <3

Laitan toiveesi muistiin, tottakai! <3

Halin kera haluan toivottaa rauhallista päivää sinulle ja voimia <3
viivi
viivi,
Voi kiitos! <3 saan tästä blogista aina pienen ripauksen toivoa ja iloa elämään! 😊 Olisi todella mahtavaa jos ja kun kerkeäisit tekemään aiheesta postauksen! Jatka samaan malliin, olet ihana! Ja kiitos noista sanoista <3
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229