kokeilussa circuit ja kuulumisia


Moikka taas! Alkuvuodesta kirjoitin, että olen aloittanut voimaharjoittelun noin kolme / neljä kertaa viikossa, jonka lisäksi käyn joogassa, kehonhuollossa ja lenkillä. Tossa muutama viikko sitten mietin myös sitä, että jatkaisin kilpauintia uimaseurassa, mutta kieltämättä aika ei sittenkään juuri tällä hetkellä riitä kyseiseen harrastukseen. Uintitreenit tulisi olemaan kolme tai neljä kertaa viikossa, joten helpolla siitä hommasta ei tulisi pääsemään... Mietin myös sitä, että jos aloittaisin nyt uinnin, tulisi liikuntaa ehkä vähän turhankin paljon... Mutta täytyy katsoa asiaa uudelleen huhtikuussa! Silloin liikunnalle tulee muutenkin olemaan enemmän aikaa tähän maaliskuuhun verrattuna. Uinti ja tanssi on muuten kuulunut mun rakkaimpiin liikuntaharrastuksiin jo pienestä saakka. Viime syksynä aloitin vaihtelun vuoksi kuntosalin ja ohjatuilla tunneilla käymisen, niistäkin tykkään todella paljon! :) Tuntuu, että voimaharjoittelua kohtaan nousee päivä päivältä suurempi mielenkiinto ja into! Myös joogaan ja hiit-treeniin olen ihan hurahtanut!

Tällä hetkellä keskityn siis salilla ja ohjatuilla tunneilla käymiseen. Eilen kävin ensimmäistä kertaa kokeilemassa Circuit tunnin ja se oli kyllä positiivinen yllätys. Tunti oli todella tehokas ja treeni aika erilaista mitä yleensä itse teen. Mukavaa vaihtelua! Tunnin jälkeen oli kyllä kaikkensa antanut olo, toisaalta niin väsynyt, mutta kuitenkin hyvä, energinen ja itseensä tyytyväinen olo:) Tänään aamulla taas tuntui, ettei pääse sängystä ylös... :D Olettekos te kokeilleet kyseistä tuntia? Circuit on siis tehokas kiertoharjoittelu. Siinä vuorottelevat aerobiset- ja lihaskunto harjoituspisteet, mikä tekee treenistä tehokasta intervalliharjoittelua. Se parantaa koko kehon lihaskuntoa, hapenottokykyä ja sydämen toimintaa, sekä antaa energiaa arjessa jaksamiseen.

Viime syksynä aloitin tämän projektin (kuntosalin ja ohjatuilla tunneilla käymisen), eikä loppua näy;) Täytyy sanoa, että liikunnan lisäämisellä on ollut todella merkittävä vaikutus arkeen ja elämääni (kuten olen tainnut kirjoittaa muutamaankin kertaan tämän vuoden puolella). Tuntuu, että olo on nykyään huomattavasti virkeämpi ja jaksaa myös opiskella paremmin.

Nyt suuntaan lenkille nauttimaan kauniista auringonpaisteesta. Kevään saapumisen lisäksi hymyilyttää ainakin seuraavat asiat...  Illalla on luvassa treeniä, poikaystäväni kanssa leffan katsomista ja uutta puhtia englanninkielisten kurssien tekemiseen antoi opiskeluun liittyvä yllättävä asia, minkä kuulin eilen! En heti uskonut sen olevan totta... :D Mutta nyt haluan toivottaa kaikille energistä päivänjatkoa! Nauttikaa auringosta! Seuraavaksi luvassa on pitkästä aikaa kauneusaiheista postausta.

Kuvat otettu:
Kuntokeskus Huippu

Tykkää-merkinnät