Kokemuksia BareMinerals -mineraalimeikeistä

Aikaisempi BareMinerals -postaus herätti ainakin joissakin lukijoissa mielenkiintoa, joten tässä siis lupailemani postaus, jossa on käyttökokemuksia kyseisistä BareMinerals -meikeistä. Starttipaketti jonka tilasimme Feelunique-nettisivulta on sävyä light ja hintaa koko paketille postikuluineen tuli noin 43e. Paketista löytyi siis:

2 x Bare Escentuals i.d SPF 15 Foundation 2g – Fairly Light & Light
Bare Escentuals i.d Mineral Veil 2g
Bare Escentuals i.d Bisque SPF 20 Multi-Tasking Concealer 1.2g
Bare Escentuals i.d All Over Face Colour Warmth 2g
Bare Escentuals i.d Prime Time Foundation Primer -testeri
Bare Escentuals i.d Full Flawless Face Brush
Bare Escentuals i.d Flawless Application Face Brush
Bare Essentuals i.d Maximum Coverage Concealer Brush
BareEssentuals i.d Get Started DVD

2 x Bare Escentuals i.d SPF 15 Foundation 2g – Fairly Light & Light
Näillä tehdään meikin peruspohja. Fairly light mukautuu hyvin eri ihonsävyihin ja soveltuu varmasti suurimmalle osalle vaaleaihoisia suomalaisia etenkin talvella. Light on taas hiukan kellertävän sävyinen ja varmasti todella nätti kun iho on saanut kevyttä päivetystä. (Esimerkiksi äitini käytti viikon Las Palmasin reissun jälkeen sävyä Light ja se oli silloin juuri sopivan sävyinen kun iho oli kuitenkin hiukan päivettynyt). Äiti käytti levitykseen isompaa sivellintä: Full Flawless face brush jolla tulee peittävämpi meikki. Äidillä on esimerkiksi katkenneita vesisuonia ja hieman ihoissa epätasaisuutta joten hän levitti tuotetta vähintään kaksi tai kolme kerrosta tarpeeksi peittävän lopputuloksen saamiseksi. Tätä samaa tuotetta voi käyttää myös tummiin silmänalusiin, punoittavaan nenän vierukseen, näppyjen peittämiseen jolloin tuote levitetään pienellä siveltimellä: Maximum Coverage Concealer Brush. Tuotteella voi myös pohjustaa silmäluomet ennen meikkiä tai käyttää sellaisenaan arkena päivämeikeissä vain tasoittamaan luomen väriä.
BareEscentuals i.d All Over Face Colour Warmth 2g
Tuote levitetään aurinkopuuterin tapaan poskipäille, hiusrajaan, otsalle, kaulan ja leuan alueille varjoksi yms. Tuotetta kannattaa laittaa vain hiukan kerrallaan, on aika vahvapigmenttinen, mutta sävy tosi kaunis ja luonnollinen.

Bare Escentuals i.d Bisque SPF 20 Multi-Tasking Concealer 1.2g

Tuote on (sen perusteella mitä englannin kielisen videon pohjalta ymmärsimme) alkujaan luomiväri / luomien pohjustustuote, mutta käyttäjät huomasivat, että toimii todella hyvin myös pienten ihovirheiden peiteaineena. Äitini käytti siis tätä tuotetta pienellä pensselillä: Maximum Coverage Concealer Brush levitettäessä etenkin joidenkin punoittavien kohtien peittoon. On hieman tummempi sävyltään kuin Fairly Light, mutta toimii hyvin myös tummien silmänalusten peittäjänä.

Bare Escentuals i.d Mineral Veil 2g
Lopuksi iholle suditaan tämä tuote, toimii käytännössä vielä loppusilauksen antavana "irtopuuterina". Tuotetta voi sutia ympäri kasvoja, erityisesti kohtiin, joissa on laajentuneita ihohuokosia.

Paketissa lahjana mukana tulleet pohjustusvoide: BareEscentuals i.d Prime Time Foundation Primer -testeri, sekä hiustenhoitoaine Philip Kingsley Elascizer Extreme ovat vielä testaamatta. 
Yhteenveto:

Äidilläni (43v), on iholla jonkin verran epätasaisuutta ja punoittavuutta lisäksi iho on hyvin herkkä. Näin kahden viikon käytön jälkeen hän on todella tyytyväinen Starttipakettiin ja tuotteisiin. Hänen mielestään on vaikea löytää tuote joka saa ihon näyttämään tasaiselta ja hyvältä auringonvalossakin. Lienee kukaan ei halua että meikkivoiteiden rajat erottuvat kaulalla. BareEssentuals meikeillä saa hyvin peittävän meikin, joka ei kuitenkaan näyttänyt meikiltä ("pakkelilta") päivänvalossakaan. Tuote pysyi iholla hyvin, iho ei kiiltänyt eikä rasvoittanut, vaikka äitikin oli lämpöisessä ilmassa Las Palmasissa kun meikkejä testaili. Maksaläiskiä tuote ei aivan täysin peitä, mutta se lienee mahdottomuuskin tehdä luonnollisesti niin, ettei jonkinlainen pakkelikerros erotu auringonvalossa. Äitini mielestä uutta tuotteessa oli, että hän pystyi laittamaan jopa rannalle auringonottoon nätin ja ihoa tasoittavan meikin,  joka ei kuitenkaan millään tavalla ole haitaksi iholle aurinkoa otettaessakaan. Meikistä ei myöskään ulkopuolinen erota, että on meikkiä, niin luonnollisen lopputuloksen tuotteilla saa. BareMinerals tuotteissa on suojakerroin 15, joka äidilleni riitti aivan hyvin Espanjan talviauringossa (ainoastaan maksaläiskien kohdalle äiti laittoi meikin alle 50 suojakerrointa). Vaikka tuntuu, että meikkiä on todella vähän rasioissa (noin 2-3 grammaa tuotteesta riippuen), ovat tuotteet kuitenkin aivan älyttömän riittoisia. Hän suosittelee tuotteita lämpimästi ja olemmekin katsastelleet tilausmielessä myös seuraavia BareEscentuals tuotepaketteja. Bare Escentuals Get Started Eyes Cheeks Lips - Fair to LightBare Escentuals Precious Gold Collection sekä Bare Escentuals bareMinerals Shimmer & Shine Set. Jos sinulla on vielä jotain kysyttävää, laita ihmeessä viestiä. Itse olen ehtinyt testaamaan tuotteita vain parina päivänä, mutta sen perusteella olen itsekin todella tyytyväinen. Etenkin minulle tyypilliset tummat silmänaluset näyttävät peittyvän todella hyvin. Onkohan tuotteissa joku ihoa suojaava ominaisuus, huomasin vain, että kylmässäkin viimassa reippaan kävelylenkin jälkeen iho ei punoittanut niin paljoa kuin tavallisesti.

Ja nyt kun kamerassa on taas virtaa, lähden kuvaileen loput tuliaisista ja sitten suoraa päätä töihin. Heippa! ♥ 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Laura,
Kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitos! 😃
www.blogger.com/profile/134703545611210889
merenhelmi,
MiiaMiau,
Kaikki kehuu tätä. Pitäis vissiin itsekin kokeilla mikäli sikäli pystyn ees tilaamaan =D Kiitos! =)
www.blogger.com/profile/005209585924453012
Anonyymi
,
Hei! Kiinnostuin tuotteesta todella paljon, sillä olen niin kyllästynyt meikkivoiteen rajoihin auringonvalossa. Olen parikymppinen ja ihoni on vielä nuori ja rasvoittuva, miten jauhe kestää rasvoittumisen? Entä peittääkö se punaisuutta yhtään, sillä naamani yleisin väri (valitettavasti) on punertava?
merenhelmi,
Hei!
Anteeksi kun vastaus vähän kesti, mutta ollaan oikeesti mietitty tätä juttua. Äidilläni tai minulla, kummallakaan meistä ei oikeestaan ole kovin rasvoittuva iho, mutta kuitenkin äitikin käytti etelän matkan lämmössä tuotteita ja ollaan käytetty myös lenkillä tai kuntosalilla ja hyvin kestää hikoilunkin. Punoituksen peittää mielestämme kohtuullisen hyvin. Tänään juuri testattiin kun käytiin yhdessä äidin kanssa lenkillä ja katsottiin päivänvalossa ihoa. Luulisin kuitenkin, että rasvoittuvallekin iholle tällainen jauhemainen meikki on parempi kuin voidemainen, josta tulee lisää rasvaa. Starttipaketti on kohtuu halpa jos nyt sattuisi, että meikkipuuteri ei omalle iholle ihan täydellinen olekaan, saa kuitenkin edullisesti kolme todella hyvää ja laadukasta Kabuki sivellintä ja poskipunan, jonka vähintäänkin voi käyttää.
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Koivunlehti
,
Kiitos vastauksestasi edelliseen kysymykseeni! 😊
Taidan kyllä tilata sen aloituspakkauksen, kuten sanoit, jos ei sovi rasvaiselle iholleni, saanpahan siveltimiä ym. Jatka tuotteiden testailua ja kerro meille muilekin, jos tulee hyviä uutuuksia markkinoille.
merenhelmi,
Joo eipä mitään! 😊 Aina voi lähettää kysymyksiä ja tottakai aina yritän vastailla niihin parhaani mukaisesti. Toivottavasti tykkäät niistä tuotteista, me ollaan kyllä ainakin tykätty tosi paljon. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Ostin bareminerals aloitus paketin New Yorkista noin kolme viikkoa sitten, siellä sain myös opastuksen käyttöön ja ostin lisäksi pohjustus voiteen kasvoille ja luomille (erikseen) sekä kaksi luomiväriä ja huulikiillon. AIVAN mahtavia tuotteita, unohdan että minulla on meikkiä, niin luonnollinen on tuntu. olen 33v ja erittäin sekäihoinen, näin talvella iho saattaa paikoin jopa hilseillä, toisaalta ärtyä, toisaalta otsa, leuka ja nenä rasvoittuvat ja huokoset ovat laavat. Meikki on luonnollinen ja pysyvä, ainakin noilla pohjustusvoiteilla, kokonaisuudesta saa erittäin hyvän. Eri purnukat ja purtilot lisäävät meikkausaikaa aamuisin kymmenen minuuttia mutta tulos kannattaa. Paras kokeilemani meikkisarja! Minusta myös tuntuu että oikullinen ihoni on rauhoittunut ja voi hyvin, on tasoittunut. Liekö mineraaleissa oikeasti taikaa...