Kokemuksia Olaplex kotihoidosta

Kävin jonkin aikaa sitten Olaplex hiushoidossa Studio Blankossa ja kirjoitin tänne postaukseen omista kokemuksista. Olaplex, mikä on melko uusi juttu Suomessa, onkin saavuttanut ihan valtavan suosion ja siihen ovat monet ihastuneet. Itsekin olen tyytyväinen kyseiseen hoitoon: tukasta tuli kivan sileä ja pehmoisen, sekä hyväkuntoisen oloinen. Ensimmäinen Olaplex tehdään siis parturi-kampaamossa ja se voidaan tehdä joko ihan sellaisenaan tai esimerkiksi värjäämisen yhteydessä. Tämän jälkeen vaikutuksia on mahdollista ylläpitää kotikäyttöön tarkoitetulla tuotteella. Se maksaa noin 30-40 euroa, vähän ostopaikasta riippuen. Vaikka purkki ei ole kovin iso, se on tosi riittoisa. Yhdellä kertaa tätä tarvitsee vaan ihan pienen määrän. Kotihoitoa käyttämällä saa käytännössä "parin euron kertahinnalla" ylläpidettyä ensimmäisen Olaplex käynnin tuloksia vielä pitkän aikaa. Vähän sama ajatus kuin siinä, jos ostaa kalliit nahkakengät, on hyvä käyttää lankkia, jotta kengät pysyvät hyvännäköisenä mahdollisimman pitkään :) Jos siis käy tai meinaa käydä Olaplex hoidossa, suosittelen lämpimästi tätä vaikutuksia ylläpitävää tuotetta :)
Kotihoitoa suositellaan käytettäväksi noin kerran viikossa. Itse tein tämän ensimmäisen kerran kun ns. oikeasta Olaplex hoidosta oli kulunut noin pari viikkoa. Siihen saakka hiukset pysyivät hyvässä kunnossa, mutta huomasin kuitenkin tukassani eron tämän kotihoidon jälkeen. Hiuksista tuli jälleen kiiltävämmät ja pehmoisemmat. Mulla latvat tuntuu menevän yllättävän nopeasti karhean tuntuisiksi, mutta tämä kotihoito teki tukasta jo 10 minuutissa paremman näköisen ja tuntuisen. Ensimmäinen käynti ei mene "hukkaan" kun hyväkuntoiset hiukset saa pidettyä vielä pitkän aikaa tämän avulla. Toki on lukemattomia muitakin keinoja hoitaa tukkaa, mutta tämä Olaplex tuntuu olevan ainakin tosi tehokas (ja nopea) keino.
Miten Olaplex kotihoitoa käytetään?

Ensin siis pestään hiukset shampoolla, minkä jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin levitetään pieni määrä tätä tuotetta. Levitysvaiheessa voi kammata tukan läpi (jotta aine levittyy mahdollisimman tasaisesti). Annetaan vaikuttaa noin 10-20 minuuttia, mutta oon lukenut, että jotkut antavat tämän vaikuttaa jopa monen tunnin ajan (esimerkiksi yön yli). Itse en ole kokeillut pitää tuotetta pidempään kuin sen 10-20 minuuttia, mutta täytyy joku kerta kokeilla, tehostuuko vaikutus. Kun Olaplex on vaikuttanut riittävän pitkään, hiukset huuhdellaan ja pestään tarvittaessa toiseen kertaan shampoolla. Shampoon huuhtelemisen jälkeen levitetään hoitoaine. Hoitoaineen annetaan vaikuttaa ihan normaalisti ja huuhdellaan pois. Sitten onkin valmista!
Olaplex hoitaa ja korjaa siis hiuksen kuitukerroksen rakennetta ja perustuu keksintöön, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta hoidon aikana ja samalla korjaa jo aikaisemmin katkenneita rikkisiltoja. Se vahvistaa hiusta ihan uudella tavalla, ei siis ainoastaan "pintasiloita". Lisätietoa Olaplex hoidosta saat halutessasi täältä.

Tuote on saatu testikokeiluun

Tykkää-merkinnät