Kokemuksia Regulatpro -entsyymivalmisteesta

Regulatpro on siitä erikoinen valmiste, että sen sanotaan auttavan lähes mihin vaivaan tahansa. Sitä voidaan käyttää sekä sisäisesti, että ulkoisesti. Regulat on tullut viime vuosina tunnetuksi ja suosituksi myös Suomessa. Olen lukenut tästä jo vuosia sitten ja mun onkin pitänyt hankkia tämä käyttööni jo paljon aikaisemmin. Viime syksynä muhun otettiin kuitenkin yhteyttä sähköpostilla ja kysyttiin, haluaisinko kokeilla Regulatia. Vastausta ei tarvinnut kauaa miettiä :) Koska mulla on ollut viime vuosina joitakin terveyteen liittyviä ongelmia, oli mielenkiintoista lähteä testaamaan, voisiko tästä olla apua. Tässä postauksessa siis omat kokemukseni yhden pullon käyttämisen jälkeen.

(Terveys on yksi elämän tärkeimmistä asioista, joten omasta kehosta kannattaa pitää todella hyvää huolta :) Energinen ja kokonaisvaltaisesti hyvä olo ovat tavoittelemisen arvoisia asioita. Harmittavan usein terveyden arvon "muistaa/tajuaa" vasta siinä vaiheessa kun se alkaa reistailemaan tai pahimmassa tapauksessa "pettää". Tämä kuva on viime kesältä, täältä postauksesta).

Erilaisten tutkimuksien mukaan jopa 80 % väestöstä kärsii mikroravinteiden puutteesta, kuten alhaisista entsyymitasoista (lähde täällä). Entsyymipuutos voi johtua monesta eri tekijästä (esim. stressi, ylipaino, ylirasitus). Tuholaismyrkkyjen ja kemiallisten lannoitteiden käyttö johtavat maaperän ekosysteemin epätasapainoon. Näin ruoka-aineisiin ei kehity riittävästi ravintoaineita, mikä voi myös aiheuttaa entsyymipuutosta. Jos elimistössä on entsyymipuutos, voi se johtaa moniin ongelmiin ja jopa kehon sairastumiseen. Mitä entsyymit sitten tarkoittavat? Entsyymit ovat elimistön katalyyttejä, eli ne nopeuttavat ja tehostavat solujen uusiutumista, mutta ennen kaikkia elintoimintoja. Entsyymit ovat siis mukana lähes kaikissa elintoiminnoissamme. Regulatin salaisuus on se, että se korjaa elimistön omaa entsyymituotantoa ja -prosesseja. Näin ollen se mm. nostaa vastustuskykyä, poistaa myrkkyjä ja happamia aineenvaihduntatuotteita, estää elimistön happamoitumista, lisää energiaa, sekä parantaa suolistomikrobistoa. Regulatista on saatu apua mm. ihannepainon saavuttamiseen, hiusten vahvistumiseen, iho-ongelmiin, maken himoon, lihas- ja nivelvaivoihin, uniongelmiin, kroonisiin tulehduksiin ja ruuansulatusjärjestelmän ongelmiin. Tuote sopii kaikille, koska on ns. ravintoa. Se on luomua ja sopii myös vegaaneille.
Mihin Regulat auttoi itselläni? Tästä postauksesta tulee nyt astetta henkilökohtaisempi, mutta ajattelin, että kerron nyt rehellisesti ja avoimesti, minkälaisiin ongelmiin tämä minulla auttoi. Siellä ruudun takana on kuitenkin todennäköisesti sellaisia henkilöitä, jotka kamppailevat joidenkin samojen vaivojen parissa ja pähkäilevät, miten pääsisi niistä eroon. 1. Sain Regulatista apua kuukautiskierron häiriöihin, mikä oli vaivannut minua noin 2-3 vuoden ajan. Olin käynyt sen takia monta kertaa lääkärissäkin, mutta mitään syytä siihen ei kuitenkaan löytynyt. Lääkärit sanoivat vain, että se voi johtua esim. stressistä, tai siitä, ettei elimistö oo jostain syystä ihan tasapainoissa (vaikka en sinäänsä kokenut itseäni stressaantuneeksi). Minulla oli siis ylipitkät (ja runsaat) kuukautiset muutaman vuoden ajan, jotka kestivät joka kuukausi 2-3 viikon ajan, normaalin 2-8 päivän sijaan. Se tuntui vievän paljon voimia ja aiheutti mm. jatkuvaa anemiaa. Kokeilin saada kuukautisia kuriin kokeilemalla kolmea eri hormoonalisen ehkäisyn valmistetta, mutta ne eivät sopineet keholleni ollenkaan, enkä pystynyt jatkamaan niiden käyttöä. Mulla oli hormonaalisen ehkäisyn seurauksena mm. jatkuvasti huono olo, mielialat heittelivät, olin jotenkin kauheen ärtyisä (tuntui siltä, etten ollut silloin yhtään oma itseni), kasvoihin ilmaantui useita kipeitä näppyjä, olo oli turvonnut jne. Enkä muutenkaan syö kovin mielellään kehooni mitään ylimääräisiä myrkkyjä, kuten esim. juuri e-pillereitä. Kun aloin käyttämään Regulatia viime syksynä, huomasin, että kuukautiset olivat kuin itsestään asettuneet siihen normiviikkoon ja enää minulla ei ole tätä ongelmaa. Voin sanoa, että olen helpottunut! 2. Kun käytin Regulatia, musta tuntui siltä, että nukuin sikeämmin ja paremmin. Aamuisin heräsin ihan virkeänä noin 7-8 aikoihin. Oli ihanaa kun aamulla oli levännyt ja pirteä olo. Nyt en oo käyttänyt Regulatia noin kuukauteen (pitäisi ostaa uusi!) ja huomaan, etten jaksa nousta vielä puol ysiltäkään. En tiedä onko näillä kahdella asialla yhteyttä, mutta heti kun aloin käyttämään valmistetta, minusta tuntui siltä, että olin energisempi. 3. Sinä aikana kun käytin Regulatia, en ollut kertaakaan kipeänä. Niin ihmeellistä kuin se onkin, kun olin käyttänyt purkin loppuun, olin ihan lyhyen ajan sisällä kahteen kertaan flunssassa! Toisella kertaa flussan lisäksi kovassa kuumeessa kolmen päivän ajan. 4. Mulle on tullut aikaisemmin silloin tällöin migreeni. En tiedä vaikutti tämän käyttö, mutta huomasin vain, että Regulatin käyttämisen aikana sitä ei tullut kertaakaan.

Mm. listassa olevien asioiden takia (kuukautiskierron häiriöt, migreeni yms.) olen alkanut kiinnostumaan terveydestä ja hyvinvoinnista entistä enemmän ja oppinut laittamaan oman hyvinvoinnin muiden asioiden edelle. Tottakai edelleen on paljon parannettavaa, mutta joka päivä voi miettiä, mitä voisi tehdä sen eteen, että kokisi olon mahdollisimman energiseksi ja hyväksi. Pienilläkin arjen valinnoilla voi edistää terveyttä ja useimmiten juuri ne pieniltä tuntuvat jokapäiväiset valinnat ovat loppupeleissä niitä kaikista merkittävimpiä... Muistaa juoda paljon vettä, mennä ajoissa nukkumaan, ottaa vitamiinit, syödä säännöllisesti, monipuolisesti ja terveellisesti, välttää sokeria ja lisäaineita, harrastaa liikuntaa, venytellä, erottaa työ ja vapaa-aika toisistaan, olla stressaamatta ja murehtimatta turhia jne. Regulatin käyttöä kannattaa myös kokeilla, se voi antaa suurenkin avun :)

Oletteko te kokeilleet Regulatia, minkälaisia kokemuksia teillä on tästä? Omien kokemusten perusteella olen vakuuttunut ja aion hankkia toisen purkin tätä tuotetta ja jatkaa tän päivittäistä käyttöä :) *Kuvissa näkyvä Regulatpro Bio -valmiste on saatu testikäyttöön.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Tia
,
Kiitos tästä postauksesta. Kärsin myös ajoittain migreenistä ja erilaisista univaikeuksista, etenkin toi aamu-unisuus on tuttua. Migreeniin olen saanut apua ravintolisistä. Syön omega-3, vitamiinilisän (lisäksi vielä b- ja d-vitamiinia erikseen) sekä sinkkiä. Olen yrittänyt etsiä tietoa erilaisista ravintolisistä. Olen gluteenittomalla ruokavaliolla ja en varmaan saisi kaikkia tarvittavia vitamiineja, hivenaineita yms ellen ravintolisiä söisi... mistä tätä saa ostettua ja paljonko tämä suunnilleen maksaa? 😊
Helmiina
,
Hei!:) kommenttini ei suoranaisesti tämän postauksen aiheeseen liity mut ravitsemusta kuitenkin koskee. Seuraan sinua snapchatissä ja tuossa taannoin mystoryssasi oli että otat valkosipulia (ilmeisesti) päivittäin. Olen kiinnostunut itsekin tuosta valkosipulista sen lukuisten terveysvaikutuksien vuoksi ja haluisinkin kuulla että otatko siis kuinka monta kynttä päivässä ja tällastakin käytännön asiaa pohdin, että aiheutuuko tuosta hajuhaittoja (että haiseeko hengitys jos tuolla tavalla veden kanssa nielee murskan) ? Huh tulipa pitkä tarina mut tosiaan ois todella kiva kuulla asiasta tietävän kokemuksia , kun itsekin ajattelin alkaa käyttämään tuota valkosipulia ns. ravintolisänä!:)
Anonymous
,
Tähän uskon minäkin. Jo muutama vuosi sitten työkaveri suositteli, mutta on vaan jäänyt tutustumatta aiheeseen tarkemmin.
merenhelmi
,
Moikka Helmiina! Otan noin 5-6 valkosipulin kynttä joka päivä (tosin tällä hetkellä sellaisena kuurina), yleensä otan 2-4 kynttä päivässä. Ja kun ottaa valkosipulin veden kanssa, hengitys ei haise yhtään valkosipulilta. Piti vielä varmistaa asia myös poikaystävältä 😃 Varmuuden vuoksi otin kuitenkin töihin mukaan pastilleja kun kuitenkin asiakaspalvelutyössä oon, mutta mun mielestä ei vaikuta mitenkään kun juuri veden kanssa nielaisee 😊 Ja kannattaa kyllä kokeilla! Kuitenkin valkosipuli on niin terveellistä 😊
merenhelmi
,
Niin ja unohdin kirjoittaa edelliseen kommenttiin, että otan valkosipulin yleensä aamuisin ihan ensimmäisenä tyhjään vatsaan.. Jostain luin, että se vaikuttaa silloin kaikista tehokkaimmin. Mutta jos ei vatsa kestä sitä/tulee muuten vain huono olo, kannattaa ottaa esim illalla ennen nukkumaanmenoa tai sitten päivällä 😊
merenhelmi
,
Heippa! Kiitos kommentistasi. Mäkin oon alkanut ottamaan eri vitamiineja nyt ahkerammin, jos niistäkin saisi apua tämän Regulatin lisäksi 😊 Tätä Regulatia saa ostettua mm. luontaistuotekaupoista, nettikaupoista ja Sokokselta. Varmaan myös Stockmanniltakin saattaisi löytyä, tietääkö kukaan? Kuopion Sokoksella tämä on ollut nyt jo jonkin aikaa tarjouksessa, että jos asut Kuopiossa, kannattaa käydä kurkkaamassa olisiko tarjous vielä voimassa. 😊 Hinta on noin 45-60 euroa. Tuntuu kalliilta, mutta on mielestäni hintansa arvoinen kun vaikuttaa niin tehokkaalta 😊
merenhelmi
,
Mukava kuulla 😊
merenhelmi
,
Löysin äsken netistä RegulatPro -tuotteen ostopaikat Suomesta, joten ajattelin liittää kyseisen linkin tähän vielä näin jälkikäteen 😊 Kannattaa kurkata toi lista! http://www.harmonia.fi/myyntipaikat