kortilla 24/7

Voita itsellesi Nokia 735 -älypuhelin!

Microsoftin ja Indiedaysin kampanjan myötä olette päässeet arvaamaan tähän mennessä kaksi eri happy place -paikkaani, joissa olen ottanut selfiekuvia itsestäni. Olen siis ottanut itsestäni kuvia niissä paikoista, jotka tekevät minut onnelliseksi ja ovat omia niin sanottuja happy place -paikkojani. Edelliset postaukset kampanjaan liittyen löydät täältä ja täältä. Jos arvaat missä olen ottanut tässä postauksessa näkyvän selfiekuvan itsestäni, kirjoita ihmeessä vastauksesi tänne sivustolle niin olet mukana upeassa arvonnassa, josta voi voittaa mahtavia palkintoja: oikein vastanneiden kesken arvotaan Nokia 735 -puhelimia (jaossa 3kpl), sekä MD-12-kaiuttimia (jaossa 7 kpl). Jos et heti tiedä mistä tämä kuva on nappastu, katso vihje kuvan alapuolelta!

Tämän kuvan olen ottanut Nokia 735 -älypuhelimella, josta kirjoitin aikaisemmin omia kokemuksiani tänne postaukseen. Nokia 735 -puhelin on muuten ihan täydellinen selfiekuviin laajakuvalinssin ja jopa 5 megapikselin etukameran ansiosta, sekä Skypen käyttöön.
Vihje kuvaan:

Kuvan vihje: "Kortilla 24/7". Kyseessä on paikka, jossa käyn lähes joka päivä ja josta lähden oikeasti jokainen kerta hymy huulilla takaisin kotiin. Paikka, joka tekee minut ehkä kaikista onnellisemmaksi tällä hetkellä ja jolla on todella positiivinen vaikutus arkeeni, sekä elämääni. Siellä pääsen aina askeleen lähemmäksi tavoitettani, mutta se suurin ja tärkein motivaatio paikassa käymiseen on kuitenkin energinen ja itseensä tyytyväinen olo, jonka saa aina palkinnoksi kun jaksaa lähteä tsemppaamaan. Saan nimittäin sanoinkuvaamattoman paljon energiaa arkeen, sekä työ- ja opiskelujuttuihin käymällä kyseisessä paikassa, jossa aloitin noin kuukausi sitten, eikä loppua näy! Missä siis olen yläpuolella näkyvässä selfiekuvassa? Tämän linkin kautta voit osallistua arvontaan kirjoittamalla kyseiselle sivustolle, missä olen ottanut tämän kuvan itsestäni.

Ps! Parhaimpien instagramiin päivittäneiden selfiekuvien ottajat palkitaan MD-12-kaiuttimilla (jaossa yhteensä 5kpl!), joten kannattaa lisätä instagramiin kuva seuraavilla tägeillä: #Lumia735 ja #laajempinäkökulma, niin olet mukana kilpailussa!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

hanna
,
Kuva on otettu kuntosali huipussa Kuopiossa 😊
merenhelmi,
Hei Hanna!

Kirjoitathan vastauksesi tänne sivustolle niin olet mukana Nokia 735 -älypuhelimen arvonnassa 😊

http://showroom.indiedays.com/lumia-735/#happy_place?dcmpid=bmc-and-8358987.1633346.112978257.0
merenhelmi.indiedays.com