Kosmetiikkaa jopa -80% nettikaupoista

Minulle on tullut kysymyksiä tilaamistamme meikkipaketeista, joten listasin tähän muutamia vinkkejä kosmetiikkanettikaupoista, joista meillä ja kokemusta ja joita voimme suositella hyviksi, edullisiksi ja luotettaviksi.
Tilaukseen tarvitset täysi-ikäisen henkilön, jolla on luottokortti, koska maksu hoituu luottokortilla. Firmat, jotka olen tähän postaukseen listannut vinkiksi ovat isoja ja luotettavia.
Kannattaa yhdistää tilaus ystävien / perheen / sukulaisten ym. kanssa, jolloin voi jakaa postikulut kaikkien tilaajien kesken, niin säästää postikuluissa.
Yleensä kannattaa tilata EU:n alueelta, koska silloin postikulut ovat kohtuulliset, eikä tule tullikuluja. Joillakin kosmetiikkanettikaupoilla postitus on jopa ilmainen, ts postikulut kuuluvat jo tuotteeen hintaan. Kaikilla yrityksillä, joihin olemme tehneet tilauksen, yhteydenpito ja toimitus ovat olleet todella nopeita. Usein jo seuraavana aamuna on tullut viesti, että paketti on pakattu ja lähetetty. Esimerkiksi viimeisin tilaamamme paketin tilauksen Directcosmetics sivulta teimme muistaakseni perjantaina ja paketti saapui meidän postilaatikkoomme seuraavan viikon torstaina.

♥ Directcosmetics
Plussana täytyy heti ensiksi mainita hyvin kohtuulliset postikulut ja todella nopea toimitus. (Esimerkiksi meidän edelliselle tilaukselle tuli hintaa 100e ja kosmetiikkaa oli niin paljon, että tilaus saapui postilaatikkoomme kahdessa laatikossa. Postikuluja koko paketille tuli paketille yhteensä vain 5,50 puntaa). Postikulut määräytyy parselin mukaisesti. (En osaa nyt sanoa, mitä parsel tarkalleen ottaen määrittää, onko se jokin tarkka paino / tai muu mittanauha). Yksi parsel on jokatapauksessa 5,50 puntaa ja siihen mahtuu jo todella paljon tavaraa. Jos yhden parselin (5,50 puntaa) raja ylittyy seuraava postimaksu erä on noin 12 puntaa.
"Clearance" ja "Special offers" otsikoiden alta löytyy hyviä tarjouksia. Voi myös selata merkkikohtaisesti haluamiaan merkkejä. Paljon tuotteita löytyy -50% suositushinnasta. Usein saattaa sama tuote löytyä myyntituotteena ja testiversiona joka on täysin sama tuote pakattuna samaan pakettiin, mutta yleensä hinta on vieläkin edullisempi.
Viimeksi löysimme sivuilta hyviä puhdistusvoiteita, vartalovoiteita, kasvovesiä, (voi ostaa painaviakin tuotteita, silti postikulut ovat ihan kohtuulliset).
Ja vielä vinkiksi tilatessa: Direct cosmetics tilauslomake ei hyväksynyt viimeksi tilatessamme kirjaimia ä, ö ja å, joten jos nimessäsi / sukunimessäsi / osoitteessasi on kyseisiä kirjaimia ne pitää korvata ilman pisteitä olevilla a ja o kirjaimilla.

♥ Thecosmetichouse
Olemme tehneet kaksi tilausta kyseisestä nettifirmasta. The Cosmetic house myy aika paljon ns. "halpismeikkejäkin", mutta joukossa on myös laadukkaita ja kalliimpia meikkejäkin. Tällä hetkellä valikoima ja hintataso eivät ole niin hyviä verrattuna viime vuoteen. (Esimerkiksi viime vuonna Versace kynsilakkapaketti, joka sisälsi 10 kynsilakkaa maksoi noin 20e). Tällä hetkellä valikoima on siis aika kehno, mutta me käydään aina välillä tarkistamassa mikä on tilanne. Se onkin helppo tarkistaa linkistä "New products" josta löytyy viime aikoina myyntiin tulleita uusia tuotteita.
Kun tilasimme  ensimmäisen meikkitilauksemme, jonka hinta oli noin 100e-150e (en muista tarkalleen) saimme lahjana monta hienoa tuotetta, joiden useimpien arvo oli kuitenkin yli 10e. Kun taas teimme toisen tilauksen, jonka hinnaksi tuli noin 70e, emme saaneet mitään lahjoja. En tiedä mikä ensimmäisen tilauksen mukana tulleen lahjan peruste oli, että saatiinko lahja, koska olimme uudet asiakkaat, vai olisiko firma antanut lahjuksia mukana jos tilaus meni jonkun tietyn rahasumman ylitse.
Postikulut olivat suhteellisen kohtuulliset. (Esimerkiksi 100e maksavalle paketille postikuluja tuli noin 10 puntaa).
Discount cosmetics lähettää aika usein alennuskoodeja sähköpostiin. Esimerkiksi jos me haluamme tällä hetkellä tehdä tilauksen sivulta, meillä on alennuskoodi, jolla saamme -15% alennuksen tilauksen loppusummasta.

♥ Feelunique
Todella hyvä puoli Feeluniquelta tilattaessa on se, että postikuluja ei tarvitse maksaa erikseen, vaan ne kuuluvat tilaukseen. Toimitus on myös todella nopea.
Feeluniquelta olemme löytäneet Bareminerals ja Bareessentuals tuotteet edullisimmin kuin mistään muualta. Kun teimme ensimmäisen kosmetiikkapakettitilauksen Feeluniquelle, meillä ei ollut ns. "kaverin suositusta". Eli vinkkinä, jos hankit "kaverin suosituksen", saat koko ensimmäisen tilauksen kokonaishinnasta -10% alennuksen. Eli jos olet kiinnostunut tilaamaan jotain Feelunique sivulta, etkä ole aikaisemmin tilannut sieltä mitään, ilmoita se sähköpostiosoite jolla aiot tilata firmalta (Esimerkiksi jos äitisi tekee tilauksen niin äitisi sähköpostiosoite) minulle, niin äitini voi omilla tilaustiedoillaan "suositella sinua", lähettämällä sinun kertomasi sähköpostiosoitteen Feelunique firmalle, niin saat ensimmäisestä tilauksesta sen -10% alennuksen.

♥ Cheapsmells
Kyseisestä Nettikosmetiikka firmasta löytyy edullisimmat YSL (Yves Saint-Laurent) valokynät, jotka ovat monien suosikkeja. Niitä myydään tällä hetkellä noin 17 punnalla.
Sivustolla on kiva systeemi, jossa tuotteet voi järjestää alennusprosentin mukaan "Order by: Discount". Siitä on helppo heti / nopeasti tarkistaaa löytyykö kiinnostavia tuotteita esimerkiksi -80% alennuksella.

Lookfantastic
Sivuilta ostimme GHD suoristusraudan. Siellä on parhaillaankin tarjouspaketti, johon kuuluu ghd-rauta ja matkakuivaaja & peili & klipsejä & kaunis säilytysrasia yht. 119 puntaa.

♥ Jos sinulla tai äidilläsi on jotain kysyttävää näistä kertomistani nettikosmetiikka sivustoista niin äitini voi vastailla kysymyksiin, koska hänellä on jo kokemusta näistä kosmetiikkanettikaupoista ja tilauksen tekemisestä. :-)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
Ai tartteeks noista tilatakseen semmosen laitteen kotia joka lukee esim. visa-kortin?
Anna,
OO jeee kiva tämmönen! laitahan postaus niistä kengistä mitkä ostit tänään;))
www.blogger.com/profile/022055127244576910
merenhelmi,
Anonyymi: Siis ei tarvii sellasta laitetta. Tarvitsee vain luottokortin, koska se maksu hoituu luottokortilla. Ja luottokortin saa kun on täysikäinen. 😊

Anna: 😊<3, joo vois tehdä tässä joku päivä. :>
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
kiitos tästä !
merenhelmi,
Ajateltii äidin kans, että tästä postauksesta vois olla hyötyä monille. 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Noista saa tilattua myös ihan Visa Electronillakin. 😊 olen itse monesti tilannut.
merenhelmi,
Anonyymi:
Aijaa okei, hyvä tietää! 😊 Ehkä en oo itse sitä edes tajunnut, koska mun electron tili taitaa olla sellainen, että sillä ei paljoo tilailla. 😃
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Aurora
,
Eikös tuosta Feeluniquen suosituksesta hyödy myös suosittelija. Minusta olisi reilua mainita, että äitisi saa viiden punnan alennuksen seuraavasta tilauksestaan, kun suosittelee 😊 http://www.feelunique.com/myaccount/recommend
merenhelmi,
Aurora:
Joo kyllä äiti saa sen 5 punnan ostosetelin näköjään, jos suosittelee jotakin henkilöä Feelunique firmalle. Jokatapauksessa, ostaja ei saa -10% alennusta ensimmäisestä tilauksestaan, jos hänellä ei ole suosittelijaa
www.blogger.com/profile/015246971550904167