Kosmetiikkaa, kosmetiikkaa, kosmetiikkaa...

Moikka! <3 Yöllä heräsin puheluun, mutta unenpöpperössä (mikä sana:D) jätin vastaamatta.. No, puhelin soi uudelleen ja sainkin kuulla sinä yönä yhden tosi surullisen uutisen. Tuli kyllä väistämättäkin kyyneleet silmiin ja jäi yöunet aika vähiin, mutta elämä voittaa.. Niin se menee aina ja ehkä kaikella on kuitenkin jokin tarkoitus. Minun täytyy vielä vaieta asiasta, mutta myöhemmin kuulette tästä.
Viime yön lisäksi olen muutenkin mennyt koko viikon liian vähillä yöunilla, joka ei ollenkaan hyvä asia! Ei olekaan mikään ihme, että nyt jotenkin hidas olo!:D Silmät painaa, mutta kahvi auttaa asiaa.. Olen tehnyt nyt lähiaikoina töissä yhden isomman projektin ja opiskellut ahkerasti.. Kohta olen lomalla, ihanaa, minulla onkin paljon suunnitelmia luvassa! En ole jaksanut miettiä sitä muuttoa lainkaan, toivon vain että tykkään olla siellä uudessa paikassa ja viihdyn. Viihtyminen on yksi tärkeimmistä asioista.. Jos saan tässä vaiheessa ihan rehellisesti sanoa niin en viihtynyt ollenkaan siellä lukiossa, jonka kävin. Opiskelu tuntui niin pakkopullalta, ettei mitään rajaa, eikä sitä käyty läpi innolla, ei lähellekään. Vaan pitkälti sisulla ja pitkäjänteisyydellä. Nimittäin: Mielestäni koulun ilmapiiri, opettajat ja itse paikan tunnelma ovat todella tärkeitä asioita myös opinnoissa menestymisen kannalta. Onneksi olen kuullut tulevasta opiskelupaikastani vain paljon, paljon hyvää!! :) 
On tähän päivään kuulunut hyvääkin!:) Postilaatikkoon tipahti...
Joululahja Lumenelta! En omistakaan vielä ainuttakaan ripsiväriä.. Mutta aina jaksan iloita kaikesta uudesta niin paljon! Suuret kiitokset. 
Ja ihana MaxFactor paketti!:) Tuli muuten mieleen, että Citymarketissa (ainakin Äänkoskella) on sellainen kampanja meneillään, että ostaessa kaksi Max Factor tuotetta, saa lahjan josta avautuu esimerkiksi kuvissa näkyviä kynsilakkoja ja ripsiväri.. Lisäksi muitakin tuotteita, kuten silmänympärysvoidetta, poskipunaa ja silmien rajauskynä. Että vinkkinä vain. :)
Näillä loihditaaan Aneten kanssa sellaiset juhlakynnet, että!!<3 Nämä juhlijat ovat kohta liikenteessä.. ;)Ompas ollut nyt paljon kosmetiikkapostauksia, jossain vaiheessa voisin kirjoittaa näistä myös arvosteluja. Tykkään niiin hirmuisesti oikeesti kosmetiikasta. Mä nautin kauniiden tuotteiden ihastelemisesta, uusien meikkien kokeilemisesta ja niiden arvostelemisesta. Olin vain kolme vuotias kun istuin paplarit päässä ja harjoittelen innolla meikkaamista. Siitä on niin söpö kuvakin (vaikka itse sanonkin) pakko näyttää se teille jokin päivä! :D 
Ja toinen työpaikan lahjoistani! :) Tämän lisäksi sain aivan todella kauniita pyyhkeitä! Tulevat hyvään käyttöön, koska lähtevät matkaani muutaman viikon kuluttua..


Tänään keskellä työpäivää juotiin glögit yhdessä rakkaan työporukan kanssa. Juteltiin, herkuteltiin ja saatiin joululahjoja. Jäi hyviä muistoja, koska tykkään niin paljon niistä ihmisistä joiden kanssa teen töitä. Sellaiset pienet hetket on niitä suurimpia:)  Ja on taito iloita ja ottaa kaikki irti jokaisesta, pienestäkin hetkestä. 
Huh, tulipas nyt höpötettyä. Ehkä kolmen tunnin yöunet vaikuttavat tähän, ettei teksti ole ehkä ihan selkeintä?:D Mukavat illanjatkot minun lukijoilleni. <3

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Suvi,
Voi ei, tosi ikävää, että olet joutunut kuulemaan surullisia uutisia 😟 muuten täälläkin päässä menty 4 h yöunilla, että se loma tulee kyllä itse kullekin tarpeeseen...
Paljon jaksamisia sinne! 😊
www.blogger.com/profile/015697115003172810
Anonyymi
,
Olisi kiva kuulla mietteitäsi kosmetiikkatuotteista, joita testataan eläinkokeilla kun kerta saat ilmaista kosmetiikkaa. Esimerkiksi juuri Max Factor käyttää eläimiä testatakseen tuotteitaan. Alla olevasta linkistä pystyy selaamaan kyseisiä yrityksiä.

http://www.peta.org/living/beauty-and-personal-care/companies/search.aspx?Testing=1
Hanilo,
Onpas kivan värisiä nuo Max Factorin kynsilakat. 😊
www.blogger.com/profile/126321866884355764
merenhelmi,
Niimpä, mutta ne kuuluvat elämään välillä. Ei voi mitään:( Tottakai minua harmittaa, mutta yritän vain löytää kaikesta positiivisia puolia. Elämä jatkuu. Kiitoksia<3:) On kyllä vähän väsähtänyt olo:D Mutta kyllä se tästä, tänään ysin aikaan sänkyyn!:)
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Hei! 😊


Kiitos todella paljon linkistä. En ole tiennyt, että MaxFactor käyttää eläimiä testatakseen tuotteittaan. Vastustan eläinkokeita yli kaiken! Joten otan ehdottomasti selvää tosta linkistä. Kiitos!
www.blogger.com/profile/015246971550904167
merenhelmi,
Niimpä!:) Oikein bilekynnet;)
www.blogger.com/profile/015246971550904167