kosteusemulsio meikin alle

Käytättekö te yleensä kasvorasvaa meikin alla? Itse en ennen käyttänyt oikeastaan ollenkaan, tai aika harvoin... Ihoni on jostain syystä ollut vähän kuiva viime aikoina (en tiedä olenkohan muistanut juoda riittävästi vettä) joten olen ottanut käyttöön ennen meikin tekemistä kasvovoiteen. Olen kuitenkin pitkään etsinyt meikin alle hyvin soveltuvaa voidetta. Päivävoiteet eivät yleensä imeydy riittävän nopeasti ja kosteuttavia tehohoitoja tykkään yleensä levittää ainoastaan iltaisin. Niimpä tuote, joka soveltuisi hyvin meikin alle käytettäväksi on todellakin ollut hakusessa, mutta nyt minusta tuntuu, että on tärpännyt!
Lumene Arctic Aqua 24h balancing moisture face cream tasapainottava kosteusemulsio on mielestäni ihan täydellinen meikin alle levitettäväksi. Se imeytyy oikeesti ihan hetkessä, eikä mene kauaakaan kun pääsee jo meikkaamaan. Tuote kosteuttaa hyvin ihoa ja auttaa pitämään ihon mattapintaisena. Itse ainakin huomasin eron, mielestäni iho pysyi paremmin mattapintaisena tätä tuotetta käyttämällä. Myös meikki tuntui levittyvän tasaisemmin. Niin ja tuote on öljytön, sekä soveltuu seka- ja rasvoittuvalle iholle. Tätä ostan varmasti lisää.
Mitä tuotetta te käytätte meikin alle?

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Moikka ja kiva kun laitoit vielä viestiä! Mä muistelinkin, että oot kosmetiikkamyyjänä, ihana työ varmasti! <3 😊 Mitä tykkäsit siitä Lumenesta, tai miltä se tuntui sun mielestä?

Rentouttavaa viikonloppua <3
merenhelmi.indiedays.com
annikasandra
,
Heips! Kyllä, aivan ihana työ se onkin, viihdyn hyvin kun saan tehdä sitä mikä kiinnostaa niin paljon 😊

Testasin tuota voidetta ja hyvältä kyllä tuntui 😊 Ei yhtään liian rasvainen tai paksu, vaan sopivan ohut ja notkea, joka imeytyi yllättävän nopeasti. Eli sopiva juuri meikin alle minunkin mielestä. Muistutti todella paljon Olayn Beauty Fluidia, testaapa sitä jos tulee joskus vastaan 😊 Olen käyttänyt tuon Arctic Aqua -sarjan tuotteista mm. tavallista päivä- ja yövoidetta, sekä käsivoidetta. Se käsivoide on yksi parhaimmista ikinä! Ostin juuri myös sarjan vartalovoiteen kokeiluun, suuret odotukset siltäkin 😃 Onko sulla kokemuksia muista tuon sarjan tuotteista?

Mukavaa viikon jatkoa <3