Kosteutta huulille

Täällä ilmoittautuu myös yksi Baby Lips huulirasvoihin ihastunut! Noin viikko sitten postilaatikkooni tipahti Maybellinelta testikäyttöön saatu suloinen paketti huulirasvoja ja nyt noin viikon näitä käyttäneenä ajattelin tulla kirjoittamaan omia kokemuksia näistä tuotteista. Baby Lipsejä ei oo vielä Suomen markkinoilla myynnissä, mutta osa teistä on varmaan ostanut näitä ulkomaanmatkoilta? Suomen kosmetiikkamarkkinoilta nämä löytyvät elokuussa.
Suomeen tulee siis myyntiin kolme väritöntä Hydration (tuoksuna sitruuna ja basilika), Intense care (tuoksuna manteli), Mint fresh (tuoksuna minttu), sekä kolme sävytettyä Pink punch (tuoksuna passionhedelmä), Cherry me (tuoksuna kirsikka) ja Peach kiss (tuoksuna persikka).
Huulirasvat kosteuttavat tehokkaasti ja tekee huulista ihanan pehmoiset. Huulet myös tuntuvat pehmoisilta pitkän aikaa! Omaksi lempparikseni on noussut sinisessä hylsyssä oleva Hydrate, jossa on raikas sitruunan ja basilikan tuoksu, sekä suojakerroin SPF 20. Värittömissä on se hyvä puoli, että ne on tosi hyviä käytettäväksi etenkin nyt kesällä, sillä niistä löytyy suojakerroin! Mutta onhan se kivaa sipaista huulille myös herkullisen sävyistä huulirasvaa, josta saa kauniisti pientä sävyä. Onneksi Baby Lipsejä saa niin värittömänä kuin värillisenä.
Näissä kuvissa minulla on huulilla Hydrate huulirasvaa. Meikkini on aika luonnollinen ja huulirasva tuo kivasti pientä kiiltoa.
Voisin hankkia näitä uudelleenkin. Hintakaan ei ole nimittäin paha, noin neljän euron paikkeilla.. Eikö olekin kivan herkulliset sävyt? Myös huulirasvojen tuoksu on valloittava!
Oletteko te kokeilleet näitä huulirasvoja? Mikä on teidän lempparisävy?
Follow me on FACEBOOK / BLOGILISTA / BLOGLOVIN / INSTAGRAM @veeramerenhelmi

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kata
,
Näytät niin upealta ja sun meikki on ihanan raikas! 😊
Kiva oli kuulla näistä huulirasvoista myös sulta, täytyy kyllä kokeilla sitten kun niitä kauppoihin tulee niin monet niitä on kehunu ja noi värilliset näyttää niin herkullisilta! 😊
Muuten kun siihen koulupaikka postaukseen sillon kommentoin niin tänään netistä katoin niin oli oma nimi siellä, toivottavasti myös sulle paikka aukeis! <3
Ihanaa päivän jatkoa kaunotar! 😊 <3
merenhelmi,
Kiitos Kata halauksen kera! 😊 Mun mielestä noi on tosi kivoja. Kosteuttaa hyvin ja etenkin nyt kesällä tosi käteviä kun noissa on suojakerroin.

Ja tosta opiskelupaikasta niin ihan mahtavaa! Oon onnellinen sun puolesta! Oot paikan ansainnut, todella paljon onnea <3 😊 Mun tulokset tulee 2.7, että siihen saakka täytyy vielä jännittää. Ihanaa päivää sinullekin kaunis <3
merenhelmi.indiedays.com