Kotihiiri ja laukkuhaaveiluja

Eilen oli hurjan hauska ilta, vaikka ihan kotona oltiinkin.. Mikähän muhun on tullut kun koti-illat alkavat olemaan paljon mukavampia kuin jossain yömyöhään tanssiminen ja bilettäminen? :D En mee kieltämään, etten muka missään enää kävis, koska mielestäni parasta baariin lähtemisessä ehdottomasti on laittautuminen. Oon vähän neiti.... :)


Oon just tekemässä lähtöä töihin, mutta sitä ennen pieni haaveiluhetki unelmien laukkujen parissa. Mä oon niin heikkoja laukkuihin. Mun pitäis vain pysyä vahvana ja säästää joka sentti..  Mutta mä rakastaisin elämäni loppuun asti Mulberryn laukkua jos sen vain saisin. :) Hiukan kuitenkin arveluttaa Bayswater:in koko, saattaisi näyttää minulle hiukan liian isolta? Toinen minkä perään olen kuolannut on toi vasemmalla puolella oleva Vuittonin Artsy laukku, joka olisi myös äitini suosikki. Lähden ehkä huomenna käymään Vuittonilla, mutta se reissu on nyt kiinni yhdestä jutusta.. ;) 
Nyt töihin! Palaillaan illalla, vastailen teidän laittamiin kysymyksiin vihdoin ja viimeinenkin. Ihanaa sunnuntaita. :)


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Senja,
Täällä toinen, joka on ihan heikkona laukkuihin! Käytiin tossa yks päivä kaverin kanssa kuolailemassa Vuittonilla ja Mulberryllä! 😊 Ihania laukkuja ja vähän turhan ihania hintoja. Tän hetken uutena rakkautena on Michael Korsin laukut! 😊 Mutta on se kyllä kannattavampaa ostaa vuodessa yks laukku ku monta just halvemmista kaupoista 😊
www.blogger.com/profile/077723985604167787
Anonyymi
,
Mulla on ainakin henkkamaukun laukut kestänyt yllättävän hyvin! 😊 en kyllä itsekkään ikinä uskaltaisi ostaa noin kalliita laukkuja =( Jos saan joskus rikkaan miehen niin asia varmasti muuttuu 😉
Anonyymi
,
Kyllä mielipiteen saa sanoa, tykkäät sä siitä tai et.
Kuinka monta merkkilaukkua sä oikein tarvitset? ja kuinka kauan niiden pitäisi kestää ja kuinka kauan luulet niitä käyttäväsi? vuosikymmeniä? tuskin uskot tota itsekkään, trendien mukana säkin kuljet ja haluat uutta tilalle tasaisin väliajoin koska kaikkeen kyllästyy jossain vaiheessa.
Jos ostat joka vuosi pari laukkua lisää ja tuhlaat niihin reilun tonnin niin laske siitä kuinka paljon rahaa olet pistänyt pelkkiin laukkuihin 5v päästä jos tota ostotahtia jatkat.

Tainnu toi rahasokeus iskeä jo tai sitte et enää oikein tunne rahan arvoa, rahaa kun tulee joka kuukausi aina vaan lisää, eikä ole mihin sitä oikein järkevästi laittaa niin ostat sitte arvolaukkuja joiden arvo tippuu vuodessa jo puoleen ja parissa vuodessa vielä lisää, onko se oikeasti kaikki sen arvoista?.
Halpislaukkuja saa yhden merkkilaukun hinnalla todella monta ja ne kestää sen aikaa kun tarvii ja sitte niihin ehkä kyllästyy ja ostat uuden mikä on erilainen.

Uusi malleja merkkilaukuissa tulee lisää jokavuosi ja pitäisi saada taas uusi malli ja vanhat on jossain komerossa pölyyntämässä ilman käyttöä.
Tiedän kyllä kaupan palkat ettei ne mitään älyttömän suuria ole, ei vaikka tekis 37h viikkoa, mut toki jos ei ole mitään suuria menoja muutakuin merkkilaukut joita ylpeänä kannat mukanasi joka paikkaan ja nukut ne vierelläsi.

Pistä ennemmin rahat säästöön ja sitte kun muutat omillesi niin sulla on alkupesämuna jo valmiina oman kämpän ostoon. Tai sijoita johonkin rahastoon kasvamaan korkoa.
Anonyymi
,
Mäkin oon ERITTÄIN heikkona laukkuihin (no, kalliisiin...) ja kyllä jotenkin ärsyttää kun blogeissa aina ihmetellään miten ihmiset voivat käyttää niin paljon rahaa yhtä "turhaan". Ja sitten aina ihmetellään bloggaajien raha-asioita muutenkin. Mäkin oon kaupankassalla opiskelujen ohella töissä ja kalliista mausta huolimatta minulla on hyvinkin varaa aina silloin tällöin ostella hieman kalliimpia laukkuja. Uusi poikaystäväni jaksoi kauan ihmetella rahankäyttöäni ja aina sain puolustella. Kunnes sitten kerroin kuinka 18-vuotiaana (olen nyt 21) heti ylppäreiden jälkeen keräsin useamman tonnin säästöön rahaa, jotta opiskelijana minun ei tarvitse elää pelkällä makaronilla ja se raha millä olen nyt elänyt, on tullut kuukausittaisesta palkasta - säästötiliin en ole koskenut. Tosin säästöstä on nyt mennyt paljon rahaa huomiseen omaan kotiin muuttamiseen 😊 ja näillä rahoilla saan kauniin kodin kun jaksoin säästää 😊

Kerran poikaystäväni alkoi juhlissa päivittelemään uutta mukana ollutta mulberryn laukkuani ja sitä hintaa. Kaverini kaveri tokaisi että oli ostanut melkein samanlaisen H&M:stä ja on hyvin kestänyt. No, entä jos ei halua sitä halpaa henkkamaukan laukkua? 😊

Noh, pitkä ja hassu selitys mutta kuitenkin 😊 Me ollaan kaikki niin erilaisia ihmisiä, toiset haluaa kalliita ja hienoja laukkuja - ja toiset eivät 😊

Kiitoksia kivasta blogista 😊 ps. mulberry on kyllä ihan lempparimerkkini ja toi alexa pitää joskus saada 😊

-Linda
Mulperi
,
Mä oon satsannu kahteen mulberryn laukkuun aikanaan ja ne on ollu kovassa käytössä. Hyvin on kestäneet ja ajattomat mallit käy moneen tilanteeseeen. Itse ajattelen että nää laukut riittää ja uusi ostetaan kun vanha ei enää aja tarkoitusta.

Suosittelen siis lämpimästi mulberrya! Mutta kannattaa myös miettiä kuinka monta laukkua tarvii 😉 äkkiä jää isot summat säästöön kun ajattelee näitä laukkujuttuja järjellä, ei tunteella!
Anna
,
Muuten en useinkaan innostu LV:n laukuista, mutta tuo Artsy on kyllä todella kaunis!
Anonyymi
,
http://www.xeniasday.com/2012/06/noottia-mulberryn-laadusta.html tossa vähä postausta Mulberryn "laadusta". kun lukee noita kommenttei, niin huomaa ettei blogin pitäjä ole ainoa jolle on käynyt näin:(
Anonyymi
,
Luodaan mielikuva brändistä joka on muka kestävä kun muotisuunnittelija saa hieman nimeä muotipiireissä ja sitä brändättyä merkkituotetta ostetaan paljon ylikalliiseen hintaan. Eihän noi laukut noin paljoa maksaisi jos ei suunnittelija ottaisi isoa siivua itselleen, miljonäärejä suurin osa nykyään.
Oletetaan et kun ostetaan tonnin laukku niin se kestää ikuisuuksia, eihän siinä käytetä kuin vähän laadukaampia lankoja ja tikkauksia ja kangaskuosia muttei se sitä hintaa selitä miksi merkkilaukku maksaa jopa yli kymmenen kertaa enemmän kuin halpislaukku, katteet on siis todella kohdallaan.
Pyytäähän saa mitä vaan, mut tyhmä maksaa liikaa, sama koskee merkkilaukkuja.

No teinit ja nuoret aikuiset on hyvä kohderyhmä 16-26v kun halutaan näyttää hyvälle ja elvistellään ystäville ostoksia ja esitellään niitä blogeissa ylpeänä et ostimpa taas näin ja näin kalliin tuotteen ja kommenteissa kehutaan et on nätti mut moni hiljaa miettii että itse en ois kyllä itse ostanu noin kallista kun samalla rahalla saa monta halpaa jotka kestää sen mitä tarvii ja sit kun hajoaa niin ostetaan uusi ja silti tulee halvaksi.

Sitte lopulta kasvetaan aikuiseksi ja järkeä tulee päähän ja lopulta perustetaan se perhe ja ihmetellään mitä ihmettä tein niinkin kalliilla laukulla silloin ennen kun sillekin rahalle olisi nyt paljon parempaakin käyttöä. 😉

Otetaan toinen esimerkkki kännyköistä eli suosittu Iphone, tosiasiassa sisuskalut ja osat maksaa todella vähän ja puhelin kootaan jossain itä-aasiassa halvalla, kenties jopa lapsityövoimalla, mut itse tuotetta myydään todella kovalla hinnalla kaupoissa ja Apple käärii valtavat voitot vaikkei tuote ole edes myydyimpien puhelinten listalla, ei edes lähellä kärkeä.
Laatukin on aika suttua hintaansa nähden, lasi hajoaa helposti eikä puhelin kestä iskuja, akku voi syttyä itsestään palamaan, akkua ei voi itse vaihtaa, puhelin sekoaa liian lämpimässä yms.

Miettikää kun ostatte merkkituotteita että onko
Ninni Amanda,
Kaikki raha menee kuitenkin johonkin. Mulla se on laukkuihin, koska tykkään laittaa rahaa laukkuihin. En polta (aski päivässä on n. 1800 euroa vuodessa) ja en käytä alkoholia (pullo viiniä viikossa + pari tuoppia/siideriä baarissa on 500-1000 euroa vuodessa). Tuolla rahalla ostan pari "kallista" merkkilaukkua vuodessa. Laukut sentään säilyy vuosikausia, rööki palaa savuna ilmaan ja jäljelle jää vain haiseva tumppi. Se jos mikä on täysin järjetöntä rahankäyttöä!

Bayswater ei ole luonnossa niin iso miltä näyttää kuvissa. Jos koko arveluttaa, niin kannattaa harkita myös pienempää East West Bayswateria.
www.blogger.com/profile/060657079367512675