kotimatkalla

14h matkustamista takana ja vielä on aika pitkä matka edessä. Täällä istun parhaillaan junassa matkalla takaisin Jyväskylään. Mutta edes tajuton väsymys, päänsärky ja nälkäkään ei tunnu miltään kun tiedän, että poikaystäväni on rautatieasemalla vastassa ja mennään täältä suoraan yhdessä mökille!
Vaikka tää resuaminen on vähän raskasta, on ainakin todella voimaannuttava, tapahtumarikas ja hauska viikko takana. En muista milloin olisin nauranut niin paljon kuin näinä päivinä ja jos mietin tätä viikkoa, en edes tiedä mistä aloittaisin :D Vaikka hulluttelua ja kömmellyksiä mahtui meidän lomaan ehkä enemmän kuin tarpeeksi, tuli kuitenkin eniten oltu rannalla, otettua aurinkoa ja luettua kirjoja. Haha, poikaystävältäkin taisi tulla viestiä "eikö teillä ole mitään itsesuojeluvaistoa..?" Anette: "ei.." :D Tottakai osataan olla varovaisia ja järki pitää tietenkin pitää päässä, mutta hauskaa saa pitää! Ensi kerralla ollaan kuitenkin astetta varovaisempia sen suhteen, ettei lähdetä hetken mielijohteesta uimaan sentään niin kovissa aalloissa kuin viimeksi.
Tässä muutamia lomakuvia ja lisää on luvassa. Minun ja Aneten yhteislomat ovat kyllä aina niitä vuoden kohokohtia ja hauskat muistot nostaa hymyn huulille vielä vuosienkin päästä :D
Ps. Nämä kuvat ovat minun ja Aneten instagramista napattuja. Laitan tänne blogiin kameralla otettuja otoksia lähiaikoina.

Tykkää-merkinnät

Kommentit