Kotona

Heippahei! Ei oo oikein mikään mennyt hyvin tänään, ainakaan niin hyvin kuin olisi voinut mennä.. Ajattelin ottaa jossain vaiheessa pienet päiväunet ja ei ainakaan naurattanut kun tulin kotiin ja huomasin, että kommenttiboxi oli täynnä joidenkin ilkimyksien laittamia viestejä aiheesta kuin aiheesta.. Pahoittelen jos kirjoittamissani teksteissä näkyy välillä virheitä, teen postaukset joskus aika nopeasti, mutta myös vahingossa välillä saattaa jäädä jotain virheitä. Oli onneksi myös positiivisia kommentteja, kiitos niiden laittaneille. :) <3

Nyt meen syömään ja leikkaamaan äidin hiukset kun he lähtevät illalla reissuun..


Palailen jossain vaiheessa blogiin. 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Henni,
höhö inhottavia tommoset :--( mä en oo ainakaan huomannut mitään virheitä. Täähän on ihan huippublogi ja sä olet myös ihana. Ei tarvii tommosista välittää.
www.blogger.com/profile/098981011067678377
Minka,
Noi oikeanpuolen reunimmaiset mekot, sekä ylä- että alarivin mekot on ihania 😊
www.blogger.com/profile/062202197077760142
Magdaleena,
No, se on se perjantai kolmastoista. 😃 Ikävä juttu, että joidenkuiden anonyymien pitää aina tarttua virheeseen kun virheeseen. Ei blogitekstit ole mitään äikän aineita.
www.blogger.com/profile/030367003703375596
Anonyymi
,
Joopa,besserwissereitä riittää,oma oikeinkirjoitukseni on kauheeta ja kiireessä kaikki yhdyssanat jos nyt niitä edes osaan kirjoittaa on väärin ja jos joku vetää siitä herneen nenään niin siitä vaan,mikään ei muuta sitä tosiasiaa että on mukava lukea blogiasi,katsoa kauniita kuviasi,oli se sitten kasa hedelmiä tai taivaanrantaa,ennen kaikkea Sinua,kaunista naista .

With all my Love,