KOTONA

Suomessa taas! :)
Eilen saavuin Espanjasta kotiin, jossa vietimme rentouttavan ja ikimuistoisen viikon yhdessä poikaystäväni kanssa. Mikä onkaan parempaa kuin viettää itselle tosi läheisen ja tärkeän ihmisen kanssa aikaa kahviloissa käyden, Palmassa shoppaillen, upeita rantoja käsi kädessä kävellen, lentokoneessa vieri vieressä nukkuen ja lomasta täysin rinnoin nauttien. Oli aurinkoinen loma  ja jäi käteen niin paljon hyviä muistoja, että alkaa melkein itkettämään kun tajuaa, että nyt loma on ohite! Mutta meillä on edessä elämämme paras kesä, joten kaikki on siinä mielessä hienosti. 
Lomakuvia luvassa myöhemmin, tein paljon älyttömän hienoja löytöjä lähinnä MassimoDutista ja El Corte Inglesistä... Tuli shoppailtua jonkin verran ;) Muru löysi juuri hänelle täydellisesti sopivat Hilfigerin shortsit ja ruskean nahkavyön. Minä tein yhden löydön lempiliikkeestäni ja poseerasin uudet kuteet yllä :)


Nyt nauttimaan auringosta oman kodin terassille, paljon lomakuvia luvassa minusta ja minun elämäni rakkaudesta, hih! :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

merenhelmi,
Louis Vuitton on samalla tiellä, missä on Boss:in liike (lähellä on myös Guessin liike) sekä MassimoDutti. Katsoin Louis Vuittonin sivuilta sen osoitteen niin siellä lukee näin:

"Paseo del Borne 19 07012 Palma De Mallorca"

http://www.louisvuitton.de/front/#/deu_DE/Geschafte/Store-Locator/Ein-Geschaft-finden/Louis-Vuitton-Palma-de-Mallorca
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Minäkin haluan sanoa tuohon elämäni rakkaus-asiaan, että itse tapasin poikaystäväni joulukuussa, joulun jälkeen. Helmikuussa aloimme virallisesti seurustelemaan ja käytännössä asuimme yhdessä, koska emme ole viettäneet montaa yötä erillämme tapaamisesta. Tällä viikolla muutimme virallisesti yhteen, olemme tunteneet tasan puoli vuotta ja minä palavasti uskon, että tässä elämäni rakkaus nyt on. Minulla tosin on jo kaksi pidempiakkaista ( toinen 3 ja toinen 2v) suhdetta takana joista kummassakaan ei tuntunut tältä, siksi uskalsin varovasti ajatella, että tässä on nyt kaikki, kaikki mitä haluan ja olen etsinyt. Älä välitä muiden mielipiteistä, jos olet rakastunut älä pelkää näyttää sitä. Mielestäni olisi outo, jos ei seurustellessa ajattelisi noin, tottakai mitä vain voi tapahtua, mutta lähtökohtaisesti mielestäni pitäisi olla niin, että uskoo loppuelämän kestävään suhteeseen ja elämän rakkauteen vaikka olisi ollut yhdessä päivän, jos ei näin usko, miksi seurustella?
merenhelmi
IP: 82.99.3.229