KOTONA!

Heippa  
Arvatkaas missä olen!! Saavuin tänään Paavo hauvan kanssa tänne kauniiseen Keski-Suomeen, toisin sanoen olen täällä kotona perheeni luona ja oon superiloinen. Mulla oli oikeesti tosi ikävä jo perhettä ja tänään olen pyhittänyt jokaisen sekunnin siskojen ja äidin seuralle. Olemme mm. ottaneet koko perheen naisporukan voimin aurinkoa terassilla ja juteltu pitkän aikaa! Olen nauttinut kupin mansikoita, joita haettiin omalta kasvimaalta ja ihastellut miten mahtavia ja tarkkoja otoksia oikeesti saakaan aikaan Olympuksen PEN E-PL5 kameralla. Tosin nämä kuvat ovat vielä Canonin versiolla, mutta huomenna otamme ehkä asukuvia uudella upeudella!
Hain myös postista ison paketin, minkä Loreal oli lähettänyt minulle ja ihmettelin silmät pyöreinä miten kauniita kesän uutuustuotteita onkaan saapunut kauppoihin! Huomenna tämä kosmetiikkafriikki pääsee testailemaan jokaikistä. 


Salaatti omalla terassilla ja oman kasvimaan herkuista...  ♥ Lehtisalaattia kasvimaalta  ♥ Mangoldinlehtiä  ♥ Korianteria  ♥ Eri basilikaa (esimerkiksi tavallista basilikaa & kanelibasilikaa)  ♥ Punajuurenlehtiä  ♥ Ruohosipulia  Tomaattia (kirsikkatomaatteja)  ♥ Halloumjuustoa
 ♥ Papuja
Mansikat ja kermavaahtoa...  

Nyt hörpin kupin teetä ja pääsen nukkumaan vihdoin omaan sänkyyn! Oma tempursänky on vain mitä parhain, vaikka ei Ollin vieressä nukkumisessakaan mitään vikaa ole! ;)

Voi kun voisin jo paljastaa yhden superyllätyksen teille! Vielä pitää malttaa hetki... 

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Anonyymi
,
hei ootko sä kasvissyöjä? 😊
LeAnn,
Ihania herkkuja! Kivaa, että pääsit taas kotiin. ♡ Yllätystä ja Loreal-pakwtin sisältöä odottaen...
Ihanaa viikonjatkoa kaunokainen! 😊
www.blogger.com/profile/151128285253508342
merenhelmi,
Heippa 😊

Pääsääntöisesti syön kasvisruokaa. Mutta viime aikoina olen syönyt kyllä enemmän lihaa, koska olen jotenkin huomannut, että liha sopii minulle tosi hyvin ja siitä tulee minulle sellainen hyvä olo jotenkin! 😊
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Ruusunen,
Voi, kunpa kuulisimme sen jänskän yllätyksen pian! 😊
www.blogger.com/profile/058781736515498973
merenhelmi,
Kiitos sinulle ihana <3 Ilahdutat minua niin usein, superiso kiitos sinulle! 😊 ♡
www.blogger.com/profile/015246971550904167
Anonyymi
,
Mikä se jännä yllätys nyt oli ?