kotona taas!

Moikka taas! Täällä sitä ollaan turvallisesti takaisin Suomessa. Nämä kaksi päivää matkan jälkeen ovat olleet vähän takkuisia. Varmaan sekin osaltaan vaikuttaa kun lomalla ei tullut liikuttua normaaliin tapaan (vaikka käveltiinkin monia kilometrejä joka päivä), eikä syötyä lähellekään niin terveellisesti kuin normaalisti. Nukkumaankin mentiin vasta silloin kuin huvitti. Mutta kyllä tästä taas piristyy kun pääsee takaisin arkirytmiin ja mielestäni lomalla saa ja pitääkin ottaa vähän rennommin! Vähän väsähtäneitä ollaan varmasti myös kotimatkan takia, joka kesti ja kesti. Meidän lennon piti alunperin lähteä Gazipasasta, mutta se siirtyikin huonon sään takia Antalyan lentokentälle. Lento myöhästyi siirron takia lähemmäksi neljä tuntia, jonka seurauksena myöhästyttiin Onni bussista Suomen päässä. Onneksi lentokentältä lähti kuitenkin bussi Kuopioon vaan muutaman tunnin odottamisen jälkeen (ja vielä edullisella tarjouksella) ja oltiin Kuopiossa aamuseitsemän maissa.

Lennon myöhästymiselle ei voi kuitenkaan mitään ja meitä lähinnä huvitti kun oikeen mikään ei mennyt putkeen kotimatkan suhteen. Mutta eipä siinä mitään, mentiin sitten istuskelemaan vielä kerran Starbucksiin... Voi että se tavallinen kahvi (Fresh Filter coffee) 0,4 l mukissa olikin hyvää monen tunnin matkustamisen jälkeen!

Mutta täytyy sanoa, että meitä alkoi melkeen naurattamaan se kanssamatkustajien valituksen määrä mikä nousi ilmoille kun meille kerrottiin, että lento siirtyy toiselle kentälle. Tottakai se voi aluksi ottaa vähän päähän (etenkin jos on vaikka työvuoro seuraavana päivänä), mutta ihan turhaan sellaista asiaa harmittelee koko päivää, mille ei voi itse siinä tilanteessa mitään. Kyllä sinne kotiin kuitenkin aina jossain vaiheessa pääsee ja pääasia, että laskeuduttiin turvallisesti Helsinki-Vantaalle.

Mutta loma oli paljon parempi kuin mitä olisin ikinä osannut ajatellakaan! Ehkä sekin vaikutti kun otettiin matka ihan extempore, eikä odotettu lomalta niin sanotusti "mitään". Haluttiin vain rentoutua, olla paljon rannalla, käydä kahviloissa ja nauttia yhdessä olemisesta. Ja se kyllä toteutui! Ihana reissu kyllä olikin :) Tullaan tekemään varmasti vielä monia matkoja yhdessä. Ja tätäkin matkaa muistellaan vielä pitkään.

Tykkää-merkinnät